0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Стерче
« Отговор #200 -: Януари 09, 2010, 08:57:11 am »
Мила Stertje,
Струва ми се, че много скоро /по един или друг начин/ този сън ще стане реалност :)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #201 -: Януари 09, 2010, 09:03:52 am »
Аз съм убедена, че някои сънища се сбъдват и най-искрено ти пожелавам този да е от тях  yahoo_17 yahoo_17 stork-girl stork-girl :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #202 -: Януари 09, 2010, 09:40:54 am »
Може и да е странно,но и аз вярвам в сънищата...преди години една моя приятелка сънува моята сестра бременна,и след седмица се оказа,че наистина е така... :lol:...Дано,дано мила звездичке!!! :D...Между другото графиката ти се оформя добре...стискам палци,ама ти си знаеш,нали?! :hug2: :crossfingers: yahoo_17 preggo newsm04 :lol:
*
« Отговор #203 -: Януари 09, 2010, 12:42:20 pm »
 :D Дано миличка сънят на приятелката ти се окаже пророчески и скоро много скоро да имаш повод да й съобщиш радостната вест. :P
Графиката ти изглежда страхотно .
Стискаме ти палци мила . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #204 -: Януари 09, 2010, 19:44:26 pm »
Стерче, и аз много вярвам в сънищата, дано се сбъдне и получиш най-желаният подарък,  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 късмет мила

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #205 -: Януари 11, 2010, 14:14:24 pm »
Звездичке мила,
Ми тя графиката ти стана "бетон" :D
Само така! :crossfingers:
*
« Отговор #206 -: Януари 11, 2010, 14:29:41 pm »
Stertje, не ти ли е хрумвало да вземеш на своя глава някакъв прогестеронов препарат? Знам че звуча налудничаво, но не ми се иска да преживяваш отново разочарование  :balk_21: А и графиката ти май го изисква  :P Стискам палци всичко да бъде наред  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #207 -: Януари 11, 2010, 14:30:15 pm »
Стерче, мила, чудна графика! :D
Дано посещението при док. да е за друго  :wink:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #208 -: Януари 11, 2010, 14:37:14 pm »
Оли  :oops: - въртят ми се такива мисли из главата, но от тука няма ка си набавя без рецепта. :( След два часа съм при личната ми и точно се чудех какви и кога се пускаха изследванията за прогесторона?
Мелодийке,Пети, Сеашел - благодаря ви милички! Много си ви обичкам!
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #209 -: Януари 11, 2010, 14:41:58 pm »
След два часа съм при личната ми и точно се чудех какви и кога се пускаха изследванията за прогесторона?
Стерчи,прогестерона се пуска 7 дни след доказана овулация.
И аз те моля,настоявай сега от личната рецептичка за прогестеронов препарат.
И аз си те обичам и ти желая от все сърце късмет и успех! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #210 -: Януари 11, 2010, 14:45:22 pm »
 :bighug: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: Ще попитам, но не ми се вярва да ми изпише нещо без рецепта.
*
« Отговор #211 -: Януари 11, 2010, 14:49:41 pm »
Миличка, обясни и подробно какво ти се случва вече 2 пъти. Разпечатай си и графиките от тези месеци. Дано да е свястна и да влезе в положение. Целувки и успех  :crossfingers:

*

sonyas

• 224
« Отговор #212 -: Януари 11, 2010, 16:57:15 pm »
Стерче мила, какво стана успя ли да си пуснеш изследванията за прогестерона, дано всичко да е наред. Миличка не мога да ти отворя графиката, исках да видя как стоят нещата при теб, но не можах, незнам защо  :ask:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #213 -: Януари 11, 2010, 17:03:17 pm »
Соня, тя все още сигурно е на преглед. :D
А графиката се отваря! Пробвай отново :wink:
*

sonyas

• 224
« Отговор #214 -: Януари 11, 2010, 17:07:05 pm »
Пети, излиза ми че няма такъв потребител, да не бъркам аз името, незнам

*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #215 -: Януари 11, 2010, 17:59:28 pm »
Е, нямам думи за холандските лекари, пък кой кавото иска да ми говори! Не ми пусна изследвания, можела - нищо не и коствало, но по добре гинеколога ми да го направи когато той преценял... Писна ми от тяхната некадърност, ние затова и сме на едно от първите места в Европа, ако не и първо на бебешка смъртност, тъжна статистика, но факт!
така, че ще си чакм 29 в болницата. :( :?
Ама аз какво и се ядосвам, като знаех каво ще ми каже...
Сони не ме търси по ник, щтракни върхуграфиката ми тук под написаното - иначе е дид ако не се лъжа на латиница.
*

sonyas

• 224
« Отговор #216 -: Януари 11, 2010, 18:55:35 pm »
Уф, ама и аз съм един шемет, мерси  :hug2:.  Стерче и при нас е така, не смятал че било удачно все още, а кога..., а с тяхните часове чакаш ги с месеци, а на частно ще ме одерът много.
« Последна редакция: Януари 11, 2010, 18:57:09 pm от sonyas »

*
« Отговор #217 -: Януари 11, 2010, 19:22:30 pm »
Уф, ама се ядосах!  8O
Как така нищо не и коства, но не ти пуска изследвания???
Ти не и ли каза, че сега точно е момента да се пусне?
Е, не знам вече - за единия нямало часове, а пък другият вика - по-добре гинеколога????
Стерче, като идеш при гин. кажи му да ти пусне направление за всички хормони, а ти в рамките на следващият цикъл имаш право да ги пуснеш! - Ей това е! :D
*
« Отговор #218 -: Януари 11, 2010, 20:50:39 pm »
Стрече не се ядосвай мила навсякъде са такива лекарите - прехвърлят си топката и затова ни принуждават да си плащаме.
Дано всичко е наред,вярвам в това и пък иначе добра графика си заформила :D
« Отговор #219 -: Януари 12, 2010, 07:47:09 am »
Добро утро, Звездичке!
Браво, миличка! Графиката ти става все по-хубава :wink:
Дано е станало този път!