0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Стерче
« Отговор #240 -: Януари 15, 2010, 09:23:55 am »
Дано този спад е инцедентен и утре се повиши отново температурката :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #241 -: Януари 15, 2010, 09:41:23 am »
seashell  - при мене Т. работи без грешка, тоест 2 единички си е сериозен спад. Но, както и да е,нов месец, нов късмет.  :D
Звездичке мила,
И аз съм така с температурата, след толкова време мерене.
Но няма да се отчайваме сега, я ? :wink:
 :bighug:
Диетката ще я разгледам после, но от сега да ти кажа, че аз диети не мога да спазвам стриктно  :oops:
« Отговор #242 -: Януари 16, 2010, 11:57:59 am »
Стерчик,:D
:bighug:
С теб съм и се надявам и ти стискам сииииилно палчета!
*
« Отговор #243 -: Януари 16, 2010, 16:45:28 pm »
Малиии Стерче мила дано е това, което си мисля много силно те гушкам и силно естествено ти стискам палчета  :crossfingers: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #244 -: Януари 16, 2010, 22:14:56 pm »
Миличка, сега чета диетата и ако ми хареса може заедно да я започнем.
Ти хапваш ли от онези неща, които ти написах? Тази твоя графика направо си плаче за тях  :balk_21: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #245 -: Януари 16, 2010, 22:21:13 pm »
Миличка,е а дано уговорката с гинеколога да се равие в преглед за виждане на точицаааа  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #246 -: Януари 17, 2010, 07:54:28 am »
Благодаря ви ли милички! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :balk_5: :balk_5: :balk_5: Божа работа, не виждам смисъл да пускам тестче защото не би отчел реално според мен заради предния месец, ще си изчакм 29, пък ако е писано, прегледа ще е за друго. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Оли - не съм потърсила все още нищо от списъчето, нали бях всеки ден на работа. :oops: В къщи имаме и соев сос, него мога ли да го прибавям по малко към това което ям? За диетката - когато кажеш я почваме, аз лично съм страшно доволна от нея, нищо не е збранено и лесно се свиква с нея.
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #247 -: Януари 17, 2010, 08:13:11 am »
Добро утро, Стерче!
Какво виждат очите ми  :D
Дано, миличка!
Дано!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #248 -: Януари 17, 2010, 09:15:29 am »
Мило Стерче, кога принципно очакваш да ти дойде? Колко дни ти е МЦ?
Графиката ти е много хубава и обнадеждаваща. Направо може да се замисли човек дали няма едно малко човече.  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
*
« Отговор #249 -: Януари 17, 2010, 09:36:53 am »
Стерче,пожелавам ти на 29.01. прегледа да е по друг повод и да видите точка! :crossfingers: yahoo_17 :hug2:
Продължавам да стоя зад това твърдение!Дано,дано,дано! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #250 -: Януари 17, 2010, 09:39:54 am »
Ще има ,ще имаааа  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #251 -: Януари 17, 2010, 10:31:21 am »
Мило Стерче, кога принципно очакваш да ти дойде? Колко дни ти е МЦ?
Графиката ти е много хубава и обнадеждаваща. Направо може да се замисли човек дали няма едно малко човече.  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
Последния ми най дълъг цикъл е от 28 дена от доста време насам, така че има надежда. :wink:
Мамчо,вио, мънки,seashell ,оли, жени, мелодийке, анизка, пете и на всички стиснати палчета благодаря! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 11:03:01 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #252 -: Януари 17, 2010, 10:52:31 am »
Стерче, мила, продължавам да ти стискам палчета!
Дано дано тази дата 29-ти, да е най-паметна в живота ти! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
С теб съм, нали си знаеш!!! :hug2: :hug2: :hug2:

« Отговор #253 -: Януари 17, 2010, 10:55:32 am »
И от мен мнооого  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #254 -: Януари 17, 2010, 11:47:42 am »
Много хубава графика!!!Силно стискам палци ако е станало този път всичко да е наред!!! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #255 -: Януари 17, 2010, 13:05:12 pm »
Оли - не съм потърсила все още нищо от списъчето, нали бях всеки ден на работа. :oops: В къщи имаме и соев сос, него мога ли да го прибавям по малко към това което ям?
Не съм сигурна, че количествата ще са достатъчни  :lol: Най-лесно можеш да намериш овесени ядки и соева кайма - във всеки магазин ги има. Отиди си купи нещо веднага, моля тееее :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #256 -: Януари 17, 2010, 13:37:40 pm »
Стерче миличка дано да е станало, много ще се радваме  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: , дано, дано... :balk_21:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #257 -: Януари 17, 2010, 14:37:20 pm »
Пу-пу-пу-пу и аз да я наплюя тази графика! Дано, дано - много силно се надявам!  :bighug: :goodluck: :bighug: държа те под око!!!  :wink:
*
« Отговор #258 -: Януари 17, 2010, 15:17:06 pm »
 :D Браво Стерче, температурата е все още висока.
 Май нашите пожелания ще се сбъднат  - на 29 ти да си по друг повод при гинеколога . :D Стискам палци миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
*
« Отговор #259 -: Януари 17, 2010, 15:37:28 pm »
Мале миличка, толкова се зарадвах като видях и днешната ти БТ каква е , малии дано дано дано  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: