0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Re: Графиката на Стерче
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2009, 11:16:09 am »
Дениска - бих те помолила когато имаш малко време да разгледаш и предните ми графики и да ми кажеш какво мислиш за Овулацията и лутентната фаза? Аз съм така или иначе в понеделник на лекар и ще видим какво ще изследваме от тука натаък. Благодаря ти предварително. :)
« Последна редакция: Ноември 03, 2009, 11:18:01 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Ноември 04, 2009, 14:16:01 pm »
Дениска - бих те помолила....
11/08/2009 - ако ги няма 2-та полож. теста за бременност бих казала, че не е имало О. дори./9 дни ЛФ/
Нещо не мога да си обясня как така теста ще покаже на 6-7 ден наличие на ЧХГ - та тогава е рано дори за кръвен тест?!

04/09/2009- не съм сигурна дали е имало О. Има разминаване в графиката и тестовете за О.
Според теста за О. - О. трябва да е била на 15/16 ден от МЦ. Според БТ - на 16/17 ден от МЦ. Ако е имало О. на 17 ден от МЦ - ЛФ е 10-на дни , което е проблем.

01/10/2009 - не съм сигурна дали е имало О. Имаш малка разлика в БТ през ФФ и ЛФ.
Ако е имало О. според мен е била на 16 ден от МЦ. ЛФ е 9 дни, което показва че не е имало О. най-вероятно.
Провери си терм-ра за всеки случай.

Графиките ти показват проблем. Консултирай се с лекар  - не го отлагай  в никакъв случай.
ще чакам да разкажеш как е минало
Успех!
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 14:19:46 pm от denis »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #22 -: Ноември 04, 2009, 14:28:07 pm »
Дениска - не знам. Но тестовете ми са такива:
и последния път пак с тях проверявах и се видя много видно как чертичката, от полунаситена след всеки следващ намаляваше. :? Ти направо ме накара сериозно да се замисля и дали въобще имам О, но тестовете казват да, само предния месец го изтървах, а и бях болна и Бт и то не показва реално.
П.п Може би заради това - 12.5 IU/l ?
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 14:29:39 pm от stertje »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2009, 10:36:56 am »
Това ЧХГ ли е?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2009, 21:59:02 pm »
Какво е ЧХГ? Аз правя тоя месец стриктно и тестчета, днескаяната беше почти плюс, но ще е сравня с утрешната за всеки случай преди да го пиша плюс. Има ли някаква вероятност, Бт да не показва толкова реално, като гледам колко малко ми е разликата а, е почти плюс? Ако е така значи може и затова на 22-23 ден да ми дава плюс. Аз съм в понеделник на прегелс, би ли ми помогнала с това какво точно да го питам дали е наред?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Ноември 08, 2009, 07:30:52 am »
Какво е ЧХГ?......
ЧХГ - човешки хорион гонадотропин - има го само при бременност.
Снимката от теста не е ли за тест за бременност?
И какво е това 12.5 IU/l

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2009, 09:17:23 am »
Добро утро Дениска - да за същия хормон става въпрос. Само дето моята температура този месец е, пак много станна, ето например вчера теста О беше почти +, а днес пак ме боли яйчника, което показва, че май точно днес ще О лацията ми., но от друга страна първия ми тест и той беше почти + има ли някаква вероятност да са няколко фоликола и заради това да отчита така шантаво? И друго си мислех, ако са няколко това би означавало, че се пуакат и по различно време - или не?
П.п Днес си разглеждах и тестовете за бременност, които ми отчитаха +, тея дни ако имам време ще ги кача да ги видиш, и сама да се убедя, че не си въобразявам, че са +, защотото всички чертички са се появили под 3 тата минута, а не по късно. Много шантава история... Хубаво, че утре съм на лекар, че главата ми стана една голяма питанка. :P
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #27 -: Ноември 09, 2009, 08:15:30 am »
Днес съм малко по късно на лекар и ще пиша какво е неговото мнение. Вчера тестчетата за О най накрая задоволиха любопитсвото ми- имам си вече официално +, този път направих всичко както трябва, по едно и съяо време , следобед, и най малко три часа без пиене и пишкане. ;)
Вчера и сърчицето си беше навреме... Сега остава и изследвания да ми пусне док... Стискайте ми палци!щ
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 08:32:30 am от stertje »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #28 -: Ноември 09, 2009, 08:18:41 am »
Ще чакам да разкажеш как е минало
Успех!

ПП. О. настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #29 -: Ноември 09, 2009, 08:31:03 am »
Да, Дениска, но мене още оня ден ме наболяваше и беше почти еднаква, така че го слагам за плюсче, за вчера. Днес ще пусна последното за сигурност! Благодаря ти! :) После ще пиша.
« Отговор #30 -: Ноември 09, 2009, 10:13:32 am »
Здравей Денис, никога не съм писала във форума, но го чета с интерес. Любопитна съм с какво се занимаваш, всички жени се обръщат към теб за съвет, вероятно и аз ще го направя. В момента работим за второ дете, аз съм на 36 г иискам да се уверя че имам овулация. За това измервам БТ всяка сутрин от началото на този цикъл. До средата на предишния бях със спирала, която имах от 4 г и 6м, без проблеми - да уточня, махнаха ми я - видях го, показаха ми я.Ще се радвам ако ми помагаш да тълкувам резултатите от БТ и да ме напътстваш с каквото можеш. Предварително благодаря!
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2009, 10:19:21 am »
Да добавя и следното -измервам с живачен термометър, орално, в началото държах термометъра 5 мин, а от 3-4 дена по 8-9 минути, кето е важно според мен.Извинявам се ако задавам въпроси, на коите вече е отговаряно, но първото ни дете стана без да правим предварителни измервания, за това не съм съвсем наясно с някои неща. Благодаря на всички, които помагат!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #32 -: Ноември 09, 2009, 14:17:38 pm »
Да добавя и следното -измервам с живачен термометър, орално, в началото държах термометъра 5 мин, а от 3-4 дена по 8-9 минути, кето е важно според мен.Извинявам се ако задавам въпроси, на коите вече е отговаряно, но първото ни дете стана без да правим предварителни измервания, за това не съм съвсем наясно с някои неща. Благодаря на всички, които помагат!

Радка Маринова тази тема е специално за графиката на Стерче!

Твоите въпроси относно твоята графика можеш да задаваш тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37385.580

Моля някой модератор да й премести въпросите.
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2009, 15:52:03 pm »
Съжалявам, ще си взема бележка и няма да задавам въпросите си тук!
*
« Отговор #34 -: Ноември 09, 2009, 15:53:08 pm »
 :)Stertje успех мила.  Ще чакаме новини от прегледа :)
*
« Отговор #35 -: Ноември 09, 2009, 16:05:38 pm »
Мел тя е писала в темичката за щъркела какво е станало с прегледа.
Успех мила Sterje дано не се налага намесата на доки и всичко приключи с  :bfp: най-много до два месеца  :bighug: :crossfingers:
« Отговор #36 -: Ноември 11, 2009, 07:55:09 am »
Тук се вижда една много хубава графика :)
Само така! :wink:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2009, 10:11:04 am »
Благодаря ви момичета!  :hug2::bighug: Ловът свърши.Доки ми даде отсрочка от 3 месеца и ако и дотогава не стане, ще пробваме с медецинска помощ за бебчо.
Искрено се надявам, да не минаваме на план Б, че нещо ме е страх от медецински интервенции. osi_19  :pipy_longstocking:
*
« Отговор #38 -: Ноември 11, 2009, 10:16:43 am »
Стерче,стискам палци - дано да не се налага план Б!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #39 -: Ноември 11, 2009, 10:17:40 am »
Аз предлагам още тоя месец да ни зарадваш с новината че няма да се стига до лекарска помощ!  :wink: