cygnus, има такива момичета с писмени откази, но те сами трябва да решат дали искат конкретния техен случай да се афишира.
Ако както nyny казва Комисията може да образува производство само по сигнал, нека да действаме...Успех.
И аз се присъединявам към dsd.
Трудно е да понесеш удара, че те обявяват за "престаряла", когато само до преди миг си се чувствала изпълнена с живот и готова да дадеш живот. Трябва ти време да се справиш с чувствата си и още повече време - да понесеш обшественото внимание.
Аз смата много се колебая и още не се чувствам готова за това. Да, искам да направя всичко възможно за мечтата си, но дали съм толкова силна, да разбивам стени? До тук не беше лесно, а сега става страшно..
Ако всички момичета в моето положение се колебаят като мен (предполагам, че е така) скоро няма да имаме "казус". Ако това е единственият начин... страх ме е да си го помисля.
Не може ли молбите и отказите по Фонда да бъдат повод за сигнал? Да, Фонда не е отговорен за Наредбата. Но нали на нейно основание са направени отказите, т.е. това са реални хора, които са получили отказ за лечение на база т.3.10.7?
... даа.. по точно е, че са получили "отказ за финансиране на лечение", а не отказ за самото лечение... Почти се отказвам сама от идеята си, но все пак ще пусна постинга. Дано на някого му идват по-умни мисли.
p.s. Аз така се смачках, че дори молба не посмях да подам навреме, къде съм тръгнала да се чудя, дали ставам за "казус"...