0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Спешно съобщение във връзка с тази тема!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39105.0

Момичета, спешно някоя или някои от вас, които сте отговорили с отговори, че сте губили работата, че сте били предупреждавани или дискриминирани на работното място заради репродуктивния си проблем ако имате възможност да ни пишете на лично дали сте съгласни на участие в предаването "На кафе" по Нова Телевизия другата седмица, за което имаме покана. Ще присъстват членове на УС на Зачатие, юрист, но задължително трябва да има потърпевша жена или жени за да има участие в предаването.
От Нoва са казали, че при необходимост могат да снимат в гръб, в сянка, с променен глас!

Пишете ЛС с копие до jam, cygnus, ultra, Fussi, Елфи, mini или StefiZ - най-добре копие до всички за да го получим със сигурност. Спешно е!

Прилагам графика на резултатите от анкетата (нашата + бг-мамма) актуализирана към днешна дата. Резултатите са по-тревожни.

Губили ли сте работа заради репродуктивни проблеми?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Да повдигна темата и да кажа, че има възможност да присъствате и като публика и да вземате отношение по въпроса - дори да разкажете как работодателят ви подкрепя. Ще се получи много хубаво, ако сме повече хора :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Да повдигна темата и да кажа, че има възможност да присъствате и като публика и да вземате отношение по въпроса - дори да разкажете как работодателят ви подкрепя. Ще се получи много хубаво, ако сме повече хора :)

Ани, кога се очертава да се снима предаването?
Едва ли ще се вредя ама може вече да съм в София и разбира се съм първа строена в публиката:))))))))))))
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Другата сряда е, на 30.09 :)

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Другата сряда е, на 30.09 :)

Твърде, твърде скоро за мен, но нямам търпение да гледам:)
Знам, че ще бъдете както винаги страхотни:)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Дано има запис на предаването в Интернет, за да може работещите да гледаме :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Да добавя - предаването ще се снима в студио Орфей. То се намира близо до Интерпред. Хубаво е да сме там към 10.30, за да има време за грим. До 12 би трябвало да сме приключили.
Можем да се чакаме пред Интерпред, ако не знаете къде точно е студиото  :)

*
Ани, на живо ли ще се излъчва или тогава е записа?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
На живо ще е :D

*
На живо ще е :D
А стана ли дума дали ще има отворена телефонна линия в ефир?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
хм, не съм се сетила за това...
припомни ми в понеделник да ги питам.

*
хм, не съм се сетила за това...
припомни ми в понеделник да ги питам.
ок. анкетата в понеделник ли трябва да е актуализирана или вторник?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
понеделник е крайния срок да им я дадем, че трябва да монтират, за да може да се покаже графиката на екран.

*
Оки, тогава неделя вечерта много късно ще я оформим с последните данни и ще ти я пусна на мейла. (обърнахме го на чат, ама като те няма на скайпа ;))
Интерпред ми е близко до офиса, ще гледам да се класирам за публика :) Нали публиката няма да я гримират?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
http://bulgaria.actualno.com/news_263002.html#comments

Ако останат няколко секунди време кажете нещо и за тия аборти защото вече наистина се оливат. И докога по темата ще затвърждават и тиражират допотопните мнения на "абортаджии" вместо специалисти по стерилитет, които са наясно кое е кое не е причина за стерилитет!
То бива похърностност в познанията на материята ама масово се оливат и хиперболизират вече, а най-гнусното е, че го използват за реклама на противозачатъчни!
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 14:32:20 pm от cygnus »
Момичета,аз искам да съм в публиката,но незнам къде е това Интерпред,понеже съм от провинцията.Имам път към София във вторник и ще ми е много приятно да се включа в такава "инициатива" и да подкрепям нашето момиче морално.Моля ви да ми обясните мястото като на провинчанин,който знае Лъвов мост,"Александър Невски"Петте къошета и т.н.Моля ви се -не ми се смейте!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

mari-al, няма място за смях. Интерпред е спирка на метрото и затова е много удобно място. Ако вземеш метрото от Софийския университет в посока Младост, Интерпред ти се пада втората спирка (първата е стадиона, а университета не го броя, защото се качваш от там). Иначе спирката на Интерпред се нарича "Жолио Кюри" - на името на една улица, която излиза там.
little_rabbit,благодаря ти за бързия отговор!Дори ми е удобно до мястото,където оставам в мои приятели.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Аз също ще се постарая, да дойда. :) Не знам, дали ще успея, защото в момента имаме гостенка от Германия и ще и показваме красутити на България...  :D ...Но уж направихме плана така, че на 30-ти да и покажем столицата  :wink:

Къде точно ще е срещата и в колко часа?
(Аз също не съм от София, но знам горе-долу, къде е Интерпред и спирката на метрото... )
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 21:06:18 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."