0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
http://hoteldima.hit.bg/
Аз съм одобрена от фонда, отдавна, бях номер 449 или нещо такова, но сега започнах процедурата, зашото Владимиров беше в отпуска лятотот, а аз си държах да е той, а не при д-р Димитрова.
Мили момичета започвам стимулация на 03.10 ще ми бьде трудно с патуването.Много бих се радвала да помогнете с някаква информация за хотел или квартира близо до клиника Малинов.Благодаря предварителна на всички.

По време на нашата процедура бяхме отседнали в Levitt Hostel www.noshtuvki.wordpress.com.Един от адресите е точно зад клиниката.Цената за единична стая е 25 лв с интернет и кабелна
Re: Някой знае ли хотел или квартира близо до l
« Отговор #22 -: Октомври 29, 2009, 12:18:16 pm »
Аз също съм в клиниката на д-р Владимиров ,за самата стимулация си пътувах през два дни , но за пункцията и трансфера бяхме отседнали в една квартира в Красно село.Условията са добри ,е не е като на хотел ,с хазайка е.Има кабелна.Намира се близо до пазара на Красно село. Клиниката се намира на три спирки от квартирата с трамвай № 5.Пеш е около 15 мин.
http://www.markelabg.com/ ,  намерихме я чрез това квартирно бюро,някой беше пуснал сайта тук в темата.За което искам да му благодаря.
Забравих цената е 38 лв.за двойна стая
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 12:20:03 pm от galian_75 »

*
Здравейте, ние бяхме в Хостел Таити, за седем нощувки плащаш 210лв. ,т.е  30лв. на вечер, ако си за цял месец е 500лв. на месец. На ден е 50лв. Ние си платихме за 7 нощувки и така. Стаите са супер, с парно, и минерална вода. В двора тече минералната вода на Княжево. На последната спирка на трамвай 5 и после още малко около 200м. нагоре по посока Перник. Има и безплатен паркинг, кабелна и интернет.
*
Забравих, 30лв. е двойната стаята - нашата беше спалня имаше и с отделни легла, но всеки 30лв. на ден, ако си за седем нощувки, а те ни стигнаха точно от пункцията до трансфера, нашият беше на бластоцит!
повдигам тази темичка,ако някой може да помогне за още адресчета на квартири в близост до клиника Малинов

*
Аз също ще я следя с интерес дано се включат повече момичета минали този път по ,който ние сега ще минаваме.Христос Възкреси
Здравейте!
Февруари месец ми се наложи да нощувам около клиника Малинов в един чудесен апартамент под наем.
Насочиха ми санитарки от клиниката и съм много доволна.
0885 034 556, жената се Казва Катя ще ви обясни всичко и ще бъдете много доволни.
maria_varna25, а каква е цената на нощувката?
Аз си търся самостоятелна квартира (т.е. искам да съм сама в стаята) и да има интернет.
Ако някой знае - да ми пише.
Стимулацията ми ще е в началото на Юли.
*
Повдигам темата, защото ще трябва да отседна в София от 16.07. Дайте и други предложения, за по-евтини нощувки, ако знаете. Може да се комбинираме с друго момиче в стимулация по същото време.
*
Намерих още един вариант: http://noshtuvki.wordpress.com/
Продължавам да търся.
Здравейте, обръщам се към тези от вас, който са нощували близо до клиника Малинов. Търся си квартира, която ще има възможност да съм сама в стаята и да е по възможност най-близо до клиниката. Квартирата ще ми трябва за края на септември. Благодаря ви предварително!
По време на проседурата бяхме отседнали в една квартира, която я дава едно изключително мило момиче - Йоанна тел.0885640012.www.noshtuvki.blogspot.com

Хостелът се намира точно до Клиника Малинов; цената е 19 лв, работят с хора с репруду8ктивни проблеми, като политиката на хостела ( няколко на брой) е да даряват 1/10 от сумата за двойки с репродуктивни проблеми. хостелът е специализиран за клиенти на клиника Малинов, но има и много двойки от Клиника Щерев.
Много трудно обаче се намират свободни места и първоначално , докато чакахме да се освободи стая до Клиника малинов , бяхме със съпруга ми в друг от хостелите им - в идеалния център на ул.Шипка, който също беше много уютен; в близост до Докторската градина, Софийски университет 

Успех на всички
По време на процедурата бяхме отседнали в една квартира, която я дава едно изключително мило момиче - Йоанна тел.0885640012.www.noshtuvki.blogspot.com

Хостелът се намира точно до Клиника Малинов; цената е 19 лв, работят с хора с репрудуктивни проблеми, като политиката на хостела ( няколко на брой) е да даряват 1/10 от сумата за двойки с репродуктивни проблеми. хостелът е специализиран за клиенти на клиника Малинов, но има и много двойки от Клиника Щерев.
Много трудно обаче се намират свободни места и първоначално , докато чакахме да се освободи стая до Клиника малинов , бяхме със съпруга ми в друг от хостелите им - в идеалния център на ул.Шипка, който също беше много уютен; в близост до Докторската градина, Софийски университет 

Успех на всички

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Здравейте момичета,ако някой има знае и други квартири да споделя,аз си търся място за нощуване от 17.08 до края на месеца близо до клиниката и ако има момичета по това време може да се организираме за обща квартира
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
На регистратурата има телефон за информация за нощувки, съвсем близо до клиниката имало нова кооперация, в която много момичета отсядат, чух онзи ден две момичета да коментират, че цената е 30 лева и условията са добри.Обади се 9655711 и поискай телефона.Успех!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
На регистратурата има телефон за информация за нощувки, съвсем близо до клиниката имало нова кооперация, в която много момичета отсядат, чух онзи ден две момичета да коментират, че цената е 30 лева и условията са добри.Обади се 9655711 и поискай телефона.Успех!

На мен също настоичиво, една от санитарките в клиника Малинов , ми ,,препоръчваха'' въпросната квартира, в новооткритата кооперация до Малинов. Оказа се, че съпругът на една от санитрарките в клиниката е взел въпросният апартамент под наем и го отдава срещу сумата от 30 лв на легло. Стаите са две с по две легла, а поради ,,умелите препоръки" на санитарките квартирата е винаги пълна. Приходите не се отчитат никъде, нито се дават квитанции за платените суми.

Поредното издевателство срещу хората бленуващи рожба
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #37 -: Октомври 05, 2010, 22:04:03 pm »
Никой никого не принуждава да отсяда там. Всеки реша къде и колко да плати. А Наемодателя не бърка никому в джоба. Като за първи пост сте добре ориентиран потребител!

Силни думи в болд mirellla, по всичко личи че сте пацинет в клиниката, наистина съжалявам че ви е убягнало отношението на лекуващите към пациентите.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #38 -: Октомври 05, 2010, 22:44:54 pm »
Никой никого не принуждава да отсяда там. Всеки реша къде и колко да плати. А Наемодателя не бърка никому в джоба. Като за първи пост сте добре ориентиран потребител!

Силни думи в болд mirellla, по всичко личи че сте пацинет в клиниката, наистина съжалявам че ви е убягнало отношението на лекуващите към пациентите.

Вярно е ,,не принуждава" , а ,,препоръчва".  :lol:
Това означава, че трябва да си затварям очите за явни злоупотреби и злодеяния ли? Според българското законодателство всеки е длъжен да заплаща сответните данъци за придобитите приходи и съответно законодателството важи и за съпруга на въпросната санитарка.
Нека не забравяме, че процедурите на част от момичетата се финансират от същите тези данъци; лично ние сами си плащаме процедурата.
Не твърдя, че отношението към пациентите в клиника Малинов е лошо. Нещо повече. Предишните процедури бяха в клиника Щерев и мисля, че в Малинов са далеч по-добри.

ПП. Така и не виждам причина за обвързването на въпросната, ..., практика с отношението в самата клиника: Защо Доктор Стаменов не изпраща момичета в квартира наета от съпругата му ...!?

Постарай се да не използваш обидни квалификации. Ако имаш конкретни факти - има други места, на които да ги предоставиш.
lemon
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 11:49:53 am от lemon »
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Съпругата на доктора си има други занимания дале4 по пе4еливши.

Д-р Стаменов,обичаме ви!