На първа консултация ходих във вторник(18,12,2012) и там лекаря ми написа какво да изследвам и кога.Тогава ми се падаше 10-ти ден МЦ. Той също като теб ми каза да изследвам м/у 2-ри и 5-ти ден LH, FSH, E2, Progesteron, после м/у 12-ти и 14-ти LH:FSH (предполагам,че това значи съотношението им) и най-накрая м/у 21-ви и 23-ти Прогестерон. Тъй като вече бях изпуснала 2-ри и 5-ти ден се разбрахме с него да направя следващите неща по списъка, за да не се губи време. Та затова започнах от тях и сега просто трябва да изчакам да стане 2-ри ден МЦ, за да направя пак нужните изследвания. Междувременно ще отида на преглед, където след взимане на секрет и там необходимия материал ще ми направи допълнителни изследвания. Ще цитирам нещата, които ми е написал,като не са в точна последователност: изследване хормони, цервикална слуз, тест за овулация(правя го последните няколко месеца), ултразвук и фоликулометрия, изследвания за хламидия(преди съм имала, а при последната проверка след лечение нямаше нищо), микробиология и тестове за проходимост на тръбите. Това е всичко, което записано като начало за изследване.