Не се притеснявай от грешките - дори не съм ги забелязала. Извинявай, че не писах по-рано, но нямах изследванията на работа.
Левкоцитите ми са : WBC(Leuc) 6.1 при граници 3.5 - 10.5
Другите хормони, които си бях пуснала са:
FT3 4.42 [3.10-6.80]
FT4 16.79 [12-22]
TSH 3.470 [0.27-4.20]
Ти така малко ме стресна за тръбата, та си записах час при др. Антоанета Ганчева (много хора са ми я препоръчвали), но е чак за 5ти август. Но дотогава ще мога да направя изследванията на 3ти ден от МЦ и ще имам по коректни данни.
Иначе след операцията нямах никакви оплаквания - температура 37градуса имах само в продължение на 1 час, 5-6 часа след като бях излязла от операционната. Веднага станах, проходих, нямаше никаква болка освен от конците. Такава болка каквато описваш - нямах. Изписаха ме след 36 часа. Веднага след това цикълът ми дойде точно на време на 28ми ден, но с ужасни болки, но ме бяха предупредили, че 2-3 месеца от конците и раната ще ме боли. Боля ме само първият път. Май месец, като ми закъсня с 6 дни ходиш в Шейново да ме прегледат. Сто пъти ги питах виждате ли кисти, тръбата беше възпалена, нещо извън нормата, някакви изследвания още да правя - те не, всичко е окей... Можело да бъде на стресова основа, което сигурно е и така, че лесно се шашкам, а пък и Януари почнах работа, доста стрес покрай нея... И... други изменения освен удължаването нямам - ПМС ми е същия, естествено като мине 28мият ден почвам да си се шашвам допълнително...
Ииии така... ще си се шашкам докато не направя всички възможни изследвания и проверки...
Сега само, ако може като за идиоти да ми се повтори/обобщи на 3ти ден, освен половите хормони, какво друго да проверя? Да си направя списъче и да съм в готовност, когато пристигне.