Благодаря ти за палците определено в този период имам голяма нужда от това .
1/ CHIROFOL 500 - добавка (Иноситоло 1000mg ,фолиева киселина 400mcg ,витамин B12 2,50mcg , манганезе 2,00mg) X 2-ти на ден за 3 месеца
2/ PREFOLIC 15 - Калций (съотношение на 15мg киселина ) опитах се да преведа но така или иначе нищо не се разбира X 1 таблетка на ден за 3 месеца
3/ ПРОМЕТРИУМ 200mg овули X 1 на ден след 4 ден на овулация (да се доверим на тестовете и цервикалната слуз ) за 3 месеца
като първото го дават за подобряване качеството на яйцеклетката и инсулиновата ресистентност ,тук го изписват доста често и сред жените е известно като подпомагане на зачеването.идея си нямам дали се предлага под друго наименование.Продава се и в нета но не съм запозната с доставките до България. Другите предполагам се познати и на Българския пазар.
В България ми бяха предписали друго за ИР но така и не го купих защото предположих че като се прибера доки ще ми предпише нещо тук .
тези си ги пия и до сега като заместих Инофолик с Инофолик плюс , магнезий и клексан.Надявам се този път да стигна до край.
Стискам палци и на теб да успееш да сбъднеш мечтата си Сртискам палци и на теб да успееш да сбъднеш мечтата си ...