Здравейте, момичета!
Не искам да обидя никого, но имам особено мнение за д-р Генов от МЦ "Панацея" и за д-р Виткина от МЦ "Панацея". И като казвам "особено мнение" - имам предвид
много лошо впечатление. Това е мой личен опит. Не искам да налагам мнение, само споделям преживявания. При д-р Виткина съм била 2 пъти. Само ми разгледа резултатите от изследванията и ми каза, че точно тя (цитирам) "няма с какво да ми помогне, може само да ми направи план за диета" - като имате предвид, че когато отидох при нея тя разгледа само резултати от
хормонални изследвания - дори не спомена за ИР! Наистина, много успокоява обяснява, разтяга локуми, но когато имаш проблем - да бъдеш спокоен и да живееш в незнание е много, много лошо! Тя ме препрати при д-р Генов. Този човек загуби 2 години и малко повече от половина от живота ми! Пусна ми
още веднъж хормоните (които знаете, че не са евтини), естествено без дори да споменава за ИР! Когато веднъж аз отворих въпрос за това, той каза, че не може да имам ИР. Ходех на всеки 2-3 месеца, през цялото това време не направи друго освен да ми казва: "продължавай да пиеш противозачатъчните", естествено всеки път прегледите ми струваха между 80-100 лв. Чак не ми се споменава, че от противозачатъчните лигавицата на матката ми беше толкова изтъняла, че тръпки ме побиват и т.н., че всеки месец си слагах Гиназол и пиех Дифлукан, заради течение, заради което той така и не ми пусна микробиология, просто ми ги изписваше! Освен това и изгори раничка, което след това разбрах, че е общо взето лудост да се прави при нераждало момиче; и освен това може да се лекува и с антибиотици! И да добавим и ваксините Силгард - които ми направи без да ми е пускал изследване за HPV. Защото при момичета, които са имали вече сексуален контакт се прави първо изследването и след това при желание се поставят ваксините. Иначе смисълът е нулев. Слава Богу, нямам HPV, та ваксините впоследствие се оказаха приемливи. НО идеята е, че не се прави така - първо се правят всички изследвания и след това се назначават лекарства, ваксини и процедури.
Едва след като спрях да ходя при него разбрах какви са реално проблемите ми! Не искам да си представя дори, че можеше да губи все още ценно за мен време!
Докато ходех иначе, си мислех, че си върши страхотно работата. Не мога да кажа нищо за отношението - определено беше на ниво! НО по никакъв начин не ми помогна да реша или поне да разбера какви са проблемите ми! Много, много съжалявам, че го пиша, но сега като видях имената им нещо в мен се преобърна - и спомените ми се върнаха, не можах да се сдържа да кажа какви са впечатленията ми от тях и най-вече от д-р Генов!
Сега съм бременна - чакам детенце благодарение на една страхотна лекарка и на първо място човек! При която ходя от 1 г. и 1 месец! Започнах да ходя при нея в края на Октомври 2012, Юни 2013 забременях.
Разбира се, искам да подчертая, че всеки организъм е различен и реагира различно на определени лечения.Извинявам се за дългия пост. Имам още мнооооого, много за разказване, но ако някой се интересува - нека ми пише на лични, за да не спамим излишно темата.