Благодаря, Мецани! Чела съм всички статии за ЯР и ще направя оценка, но при мен е високо и ЛХ. При първия преглед от д-р Димитров той каза, че имам много малки фоликули на 4-ти ден, т.е. според него не може да се говори за ИЯР. Той така и не ми каза да си пусна Инхибин Б и АМХ и аз оставих въпроса без развитие. За високото ФСХ са ясни изследванията, които трябва да пусна, но за ЛХ-то? А за инсеминацията-не че не искам, просто не бях сигурна, че времето в което доктора искаше да я правим е подходящо. Цикъла преди това на 9-ден имах 19 мм фоликул, който се пукна чак на 17-ти ден. В следващия цикъл на 10-ти ден имах 20 мм фоликул(т.е. еднакви условия за тия дни от МЦ)и той искаше да правим инсе на 11-ден. Ами ако пак се беше пукнал на 17-ти ден. Питах за повторно инсе, ако не се е пукнал-той каза, че можело да направи или пък да ни каже НИЕ ДА СИ ПРАВИМ САМИ ОПИТИ, което малко обезмисля цялата идея при един отрицателен пенетрационен тест. Затова отказах. Аз съм ОК с инсето и ще го правя при следващия удобен случай, но наистина ме интересуват и причините за това.