Ira.EG, LH ти е малко нисичко, пък Естрадиола висок. Нали на 2-5 ден са ти правени изследванията? Съотношението FSH/LH е в полза на първото, което не е много добре. Предвид възрастта ти и резултатите от изследванията, макар FSH да е в норми сам по себе си, е редно да се направи оценка на яйчниковия резерв. Доколото разбирам, вече посещаваш клиника. Какво казва лекуващият те лекар? Аз лично не се наемам да давам категорично мнение.
Svetllla, д-р Александров е много добър лекар и не е предубеден към по-възрастните жени. Но е факт, че не обича да поема такива пациентки. Не мога да кажа със сигурност защо, но предполагам, че е защото там нещата стават трудничко, особено ако има ИЯР. Той не обича такива случаи, защото вариантите за действие са ограничени и шансовете доста по-ниски. Но това не е от комерсиалност или за да не му пада успеваемостта, както доста хора си мислят. Просто той не обича, когато малко неща зависят от него, така да го кажа. Излезе сега като реклама, за което се извинявам, не ми е това целта. Негова пациентка съм и съм го питала за тия неща, говорили сме си и с такива впечатления съм останала. Не защитавам тази му позиция, дори в някакъв смисъл го упреквам, ако мога така да се изразя, но това си е негов избор.
Ти държиш ли във Варна да посещаваш клиника? Понеже там няма много избор на подобен род специалисти, каквито на теб ти трябват. Аз бих те посъветвала да се насочиш към д-р Владимиров в София. Той се занимава точно с такива случаи и е много добър лекар.
Macherie, твоите резултати са добри, аз не виждам някакъв проблем.
Sunshine, няма място за паника. Попаднала си на правилното място при нас, ще те държим в кондиция, не се притеснявай
Ще помагаме с каквото можем.
Успех, момичета!