0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #880 -: Октомври 16, 2009, 14:26:23 pm »
Здравейте всички! много съжалявам,момичета! не е никак разостно! тъжно е и е много несправедлриво1 но не губете вярата си ! нажда винаги има! osi_9
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #881 -: Октомври 16, 2009, 15:08:06 pm »
Уф,и аз като *sunny* се чудех какво да напиша.
Мили момичета setakap,sixsens,pezevengite ,elinor999 ,знам че каквото и да напиша в момента,няма да може да ви успокои,затова само искам да ви кажа ,че ви прегръщам,много,много,много!И никакво отказване - продължаваме напред и само напред!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #882 -: Октомври 16, 2009, 15:57:48 pm »
Сълзице душице,
покоя от де да намеря!
Сълзице душице,
ще бъдеш ли с мене и утре!

И утре когато, пороя днес-
ще бъде тиха и кротка вода!
И утре когато, аз пак ще те викам
да бъдеш до мен без да има тъга!

С вас съм!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #883 -: Октомври 17, 2009, 09:44:04 am »
Рачо, днес не е ли ред на Вили да прави тест? хайде поне ти ни зарадвай с нещо
« Отговор #884 -: Октомври 17, 2009, 10:20:23 am »
Добро утро банда.Ох дано Вили ни зарадва днес с положителен тест-време е някой от групичката да се похвали вече  :?
Десита вие не сте ли тези дни за тестче?Утре май Бубето беше?Хайде хайде искам радостииии  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #885 -: Октомври 17, 2009, 10:22:25 am »
ами ние сме по принцип за понеделник, а бубка за вторник
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #886 -: Октомври 17, 2009, 10:30:05 am »
Добро утро банда.Ох дано Вили ни зарадва днес с положителен тест-време е някой от групичката да се похвали вече  :?
Десита вие не сте ли тези дни за тестче?Утре май Бубето беше?Хайде хайде искам радостииии  :D

А ти кога си Ели?

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #887 -: Октомври 17, 2009, 10:33:05 am »
Момичета ,най-искрено ви желаем успех!  :goodluck: :bfp1: preggo stork-girl stork-boy yahoo_17 :sunshine: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #888 -: Октомври 17, 2009, 10:36:32 am »
Ооо аз съм последна  :D в неделя ми е 14 ден  :D Но не съм сама  :D и другото Ели е тогава, е ако не избърза де  :wink:
Но аз защо се обърках-че кой е за неделя?Деси казваш по принцип  :lol: това знаи ли че няма да устискаш до тогава  :D По-добре не бързай.
Баракуда благодарим  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #889 -: Октомври 17, 2009, 10:38:57 am »
Ооо аз съм последна  :D в неделя ми е 14 ден  :D Но не съм сама  :D и другото Ели е тогава, е ако не избърза де  :wink:
Но аз защо се обърках-че кой е за неделя?Деси казваш по принцип  :lol: това знаи ли че няма да устискаш до тогава  :D По-добре не бързай.
Баракуда благодарим  :D

Аз лично, ще си изтрая до понеделника  :D (боже, какво търпение само, да се неначудиш?)
Баракуда ... благодаря, дай боже и на нас такава радост, като тази в подписа ти  :D

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #890 -: Октомври 17, 2009, 12:25:49 pm »
явно  и днес, няма да имаме новини :((

*
« Отговор #891 -: Октомври 17, 2009, 12:43:52 pm »
Здравейте момичета!!! За тези ,които не са разбрали все още и чакат новини ,за жалост ние закриваме серията на отрицателните резултати! О тук нататък всички ще са вече с положителни! лимита на  :bfn:е изчерпан за нашата група! В понеделник ще пуснем и кръвен за по сигурно и тогава ще се обадим в АГ!!! Все пак има още надежда,предполагам! Поне в нас самите има! От днес вече ще има само положителни резултати ! И много радост и сълзи в очите! но от щастливите!! Успех и пишете!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #892 -: Октомври 17, 2009, 12:57:23 pm »
Ра40 ... дано е грешка и кръвния да покаже +++ !
Десита и Бубе и на вас стиснати палци !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #893 -: Октомври 17, 2009, 13:08:51 pm »
Мили момичета, пиша си в друга тема за текущи процедури, но хвърлям по един поглед и тук.
Категорично слагам най-голямата точка /./ и КРАЙ на  :bfn:

Време е да Ви заплюя " Пу, пу, пу".... и да се разберем -

ОТСЕГА САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ОЩЕ ПО-ПОЛОЖИТЕЛНИ  :bfp:

Стартът е даден!!! Усмивка....  :bighug:

« Отговор #894 -: Октомври 17, 2009, 13:13:13 pm »
то и аз направих днес уринарен и е отрицателен, по принцип трябваше да го направя в понеделник, но си мисля че понеже моите ембриони са на пети ден сложени, би трябвало да покаже вече все пак днес е 12-ти ден, нооо уви  :(, естествено в понеделник пак ще направя но май вече ми е ясно какъв ще е резултата. за протокола обаче си меря БТ сутрин преди да стана и все още е над 37, това е единственото което ми дава надежда за сега, защото предните пъти въпреки утрогестана температурата ми на 10 ден вече беше 36.6, май вече се чудя за какво да се хвана.
Рачо дано и при вас да има все още шанс, ако не - всички заедно, с нови сили за новата битка!!!  :balk_602:
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 13:14:50 pm от dessi-kk »
*
« Отговор #895 -: Октомври 17, 2009, 13:28:32 pm »
Ох здравейте, днес ми е много инфарктен ден!
Сутринта както вчера ви казах бях твърдо решила днес 12 ден да направя уринен и взех два различни,шуърчек и някъкъв друг.Сутринта рано-рано ги направих и ...отрицателни, направо ми стана лошо, рев ...
Отидох и си направих кръвен преди малко излезе резултата 16.71mIU/ml, но май е нисичък над 5 се води положителен, още не смея да се радвам, но уви има надежда, так че в понеделник пак ще правя тестове, стискайте палци!!!
Желая от сърце на всички чакащи момичета ++++, наистина тази есен защо така се получи, много кофти.
*
« Отговор #896 -: Октомври 17, 2009, 13:39:37 pm »
Tais, това си е положителен тест, от където и да го погледнеш!  :lol: Тихичко, честито! И стискам палци за високи стойност в понеделник!
Момичета, аз също ви чета редовно! Съжалявам за многото разочарования от този цикъл... Дано да са последни!

« Отговор #897 -: Октомври 17, 2009, 13:55:34 pm »
Ох здравейте, днес ми е много инфарктен ден!
Сутринта както вчера ви казах бях твърдо решила днес 12 ден да направя уринен и взех два различни,шуърчек и някъкъв друг.Сутринта рано-рано ги направих и ...отрицателни, направо ми стана лошо, рев ...
Отидох и си направих кръвен преди малко излезе резултата 16.71mIU/ml, но май е нисичък над 5 се води положителен, още не смея да се радвам, но уви има надежда, так че в понеделник пак ще правя тестове, стискайте палци!!!
Желая от сърце на всички чакащи момичета ++++, наистина тази есен защо така се получи, много кофти.

ДЕСКААААА направо ми върна надеждата, аз пък си мислех да ходя да пускам кръвен, но си викам къде сега в събота, сигурно работят само до обяд, и оставих до понеделник, ма как ще ти е ниско чхг-то бе, много си е добре даже, в понеделник пак си пусни да видим дали се е удвоило.
Оле хора толкова се радвам най-накрая една добра новина тук, БРАВО ДЕСИИИИ, ти си наща гордост, сложи край на каръка!!!!!  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

аз си мисля че и другата деси ще ни зарадва, днес й казах защо така си мисля, ние си знаем, но дано и аз се наредя при вас  :lol:
*
« Отговор #898 -: Октомври 17, 2009, 14:01:43 pm »
Момичета моооооля ви,вярвайте.Бяхте прекрасти до сега-ентусиазирани,надъхани, с толкова много позитивизъм и сила.Останете си такива.Нещата трябва да станат така както вие искате е сте решили т.е.само с  :bfp:
Мнооооого  :bighug: и  :balk_21: на всички.
С вас сме и не сме спрели да стискаме палци.
*
« Отговор #899 -: Октомври 17, 2009, 14:04:36 pm »
Душка, Деси много ви благодаря  :bighug:
Деси ти наистина пусни един кръвен, тези обикновенните отчитат над 20 единици ЧХГ, че и повече някои от тях, така че нищо се не знае при теб, има надежда и то доста голяма просто и ти като мен си си изпилила нервите с тези "пикливи" тестове преди 14 ден.
Нещо ме наболява корема нош па на колко часа мога да пия?