0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #860 -: Октомври 16, 2009, 09:43:31 am »
Момичета, да ви разочаровам... Прокървих доста обилно, вече два дни съм така. И този опит /трети/, приключи.
Стискам палци за Злати.
Миме, не вярвам!!! Пусни си кръвен тест!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #861 -: Октомври 16, 2009, 09:46:33 am »
pezevengite, съжалявам много мила  :( :( :(,

какво става бе хора, какъв е тоя карък :( :x

а къде е sixsens????
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #862 -: Октомври 16, 2009, 09:53:00 am »
pezevengite, съжалявам много мила  :( :( :(,

какво става бе хора, какъв е тоя карък :( :x

а къде е sixsens????

Спотайва се някъде ... а аз, пък реших (уж за последно  :oops:) ще си изчакам до понеделник!

« Отговор #863 -: Октомври 16, 2009, 09:59:24 am »
Деси добре си го решила, ама си вземи и още един тест да не е шуър чек, май се оказва че не е с много голяма чувствителност, има един Престо - казват че е с най-висока чувствителност засичал 20.

Златииииииии къде си, ще ни докараш някой инфаркт ти!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #864 -: Октомври 16, 2009, 10:00:40 am »
Деси добре си го решила, ама си вземи и още един тест да не е шуър чек, май се оказва че не е с много голяма чувствителност, има един Престо - казват че е с най-висока чувствителност засичал 20.

Златииииииии къде си, ще ни докараш някой инфаркт ти!

osi_9

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #865 -: Октомври 16, 2009, 10:36:13 am »
Здравейте, момичета! За съжаление и аз ще ви разочаровам :? Днес, 14 ден след трансфера, направих 2 уринни теста/различни/ - и двата са отрицателни :( За всеки случай пуснах и кръвен, чакам резултата. Но не се надявам много, пуснах го по-скоро, за да видя дали поне е имало имплантация....
Съжалявам, момичета, че и аз ви разочаровах. Дано аз да съм последната с лоши новини.
Миме, много те обичкам и ужасно съжалявам за резултата! С теб говорихме снощи, ти си знаеш, че съм с теб :bighug:

Дами, искам само да ви кажа, че изобщо не смятам да се отказвам :D Да, гадно ми е в момента, тъжно ми е, но бях подготвена за този резултат. При първа възможност, започваме отново и знам, че следващият път ще е моят!

Успех на всички, знам, че ще успеете! Стискам ви палци!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #866 -: Октомври 16, 2009, 10:38:24 am »
Светле, Миме, Злати  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
 Съжалявам момичета :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #867 -: Октомври 16, 2009, 10:38:46 am »
Здравейте, момичета! За съжаление и аз ще ви разочаровам :? Днес, 14 ден след трансфера, направих 2 уринни теста/различни/ - и двата са отрицателни :( За всеки случай пуснах и кръвен, чакам резултата. Но не се надявам много, пуснах го по-скоро, за да видя дали поне е имало имплантация....
Съжалявам, момичета, че и аз ви разочаровах. Дано аз да съм последната с лоши новини.
Миме, много те обичкам и ужасно съжалявам за резултата! С теб говорихме снощи, ти си знаеш, че съм с теб :bighug:

Дами, искам само да ви кажа, че изобщо не смятам да се отказвам :D Да, гадно ми е в момента, тъжно ми е, но бях подготвена за този резултат. При първа възможност, започваме отново и знам, че следващият път ще е моят!

Успех на всички, знам, че ще успеете! Стискам ви палци!

:bighug:
Сигурна съм, че един ден и ние, ще успеем! Този ден е близо така ,че стягайте се!  osi_9

« Отговор #868 -: Октомври 16, 2009, 10:51:25 am »
 злати  :balk_145:  :bighug:

нямам думи просто, направо не мога да се побера в кожата си от бяс :(
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 10:53:36 am от dessi-kk »
« Отговор #869 -: Октомври 16, 2009, 11:29:25 am »
Отдавна не съм писала но следя какво се случва с вас и преживявам всеки неуспех като свой.И моят ден наближава а това ме ужасява но както казвате каквото има да става ще става.Прегръщам ви силно другите думи мисля че са излишни в този момент.
« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 11:33:33 am от надя »
*
« Отговор #870 -: Октомври 16, 2009, 11:53:25 am »
Злате, Мими няма думи  :x отвратително е това което се случва незнам и какво да ви кажа ,много е неприятно ,знам че каквото и да ви кажа няма да ви успокои стискайте зъби и на пролет пак :bighug:
« Отговор #871 -: Октомври 16, 2009, 12:00:22 pm »
Благодаря на всички за топлите думи и подкрепата, прегръщам ви силно и сърдечно.
И зная, че несполуките ни не може да продължават вечно!
Заедно сме, ПРОДЪЛЖАВАМЕ!!!
Слагам точка на лошите резултати. Сега очаквам позитивност от кръвния тест на Злати. Тези уринните сигурно не са съвсем достоверни, ама кръвните ще излязат верни!

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #872 -: Октомври 16, 2009, 12:05:46 pm »
Мили, борбени душички, много ви целувам всички.
Момичета, трябва при всички ни да стане. Просто за съжаление ще е по по-трудният път! Venceremos!!!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #873 -: Октомври 16, 2009, 12:17:22 pm »
Злати прегръщам те мила  :bighug: Много ми е мъчно  :(

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #874 -: Октомври 16, 2009, 12:19:15 pm »

Mомичета,горе главите,за съжаление есенната сесия тръгна с малко лоши резултати,но съм сигурна че останалите ще са добри и само :bfp:.А за нас със  :bfn:,вярвам че ще настъпи момента,и то много скоро,просто не трябва да губим вярата-ще бъдем майки то се знае!!! :bighug:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #875 -: Октомври 16, 2009, 12:23:26 pm »
Момичета, всичко приключи - кръвен тест - 0.10!
Благодаря на всички ви за топлите думи и подкрепата! Много ми помагате! Аз няма да се отказвам в никакъв случай! При първа възможност - пак се мятам на въртележката :lol: Вече говорих с док!

Не се отчайвайте, ще дойде и нашето време! Трябва да сме силни и борбени! Аз няма да се дам на гадния стерилитет!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #876 -: Октомври 16, 2009, 12:27:00 pm »
Момичета, всичко приключи - кръвен тест - 0.10!
Благодаря на всички ви за топлите думи и подкрепата! Много ми помагате! Аз няма да се отказвам в никакъв случай! При първа възможност - пак се мятам на въртележката :lol: Вече говорих с док!

Не се отчайвайте, ще дойде и нашето време! Трябва да сме силни и борбени! Аз няма да се дам на гадния стерилитет!

osi_9

« Отговор #877 -: Октомври 16, 2009, 14:04:57 pm »
От два часа стоя на "публикувай отговор" и пиша, и трия, не знам какво да кажа, не намирам правилните думи, голям карък съм, така зле открих сезона  :oops: Дано това са последните лоши новини в темичката и от утре да се напълни с положителни тестчета!
sixsens, pezevengite, setakap, прегръщам ви момичета, бъдете силни, това ще са последните ни разочарования, ще успеем, знам го, няма да се отказваме,то се знае, борбата продължава   :bighug: Мен лично ме крепи мисълта за следващия опит, и знам, че новата година ще ни донесе така чакания подарък   :bighug:
« Отговор #878 -: Октомври 16, 2009, 14:20:38 pm »
Момичета, прегръщам ви и ви целувам!!!
Като ветеран в "борбата" знам, че който се откаже от нея, той няма да победи! Не бързайте със следващите опити... оставете тялото и психиката да се възстановят и тогава с нови сили! И не го приемайте като фикс идея - поне за мен беше много вредно...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #879 -: Октомври 16, 2009, 14:24:16 pm »
Съни, не мисли така, че си открила сезона с лошите новини. Случва се понякога, колкото и гадно да звучи.
Аз лично преживях три пъти отрицателния резултат, две лапароскопии и една извънматочна, но не се отказах. Както и вие не се отказвате.
След дъжда винаги идва слънцето, нали!?! Просто вашето слънце ще се покаже съвсем скоро, сигурна съм в това.
Прегръщам ви всички и знам, че ще успеете!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"