0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #760 -: Октомври 10, 2009, 15:00:26 pm »
Момичета гледам че почти всички се връщате на работа-и аз така мисля да направя,но искам да ви питам какво ще правите с обедния Утрогестан?Аз си мисля дали да го пия?От друга страна аз седя на стол цял ден  :lol: та си мислех ако си го сложа вагинално и се цопна на стола и не мърдам  :lol: дали ще има пак ефект?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #761 -: Октомври 10, 2009, 16:22:49 pm »
По-добре си го пий. Другият вариант е сутрин да слагаш 3 и вечер 3.
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #762 -: Октомври 10, 2009, 19:26:23 pm »
Момичета гледам че почти всички се връщате на работа-и аз така мисля да направя,но искам да ви питам какво ще правите с обедния Утрогестан?Аз си мисля дали да го пия?От друга страна аз седя на стол цял ден  :lol: та си мислех ако си го сложа вагинално и се цопна на стола и не мърдам  :lol: дали ще има пак ефект?

Ели, след поставянето на утрогестана вагинално е хубаво да се полежи минимум 15мин. до половин час.
Аз бях питала дали да го вземам 2 по 3(сутрин и вечер) Александров ми каза, не, 3 по 2. Честно казано незнам каква е разликата но го слушах:) Ако го пиеш знаеш вече, че малко ще те успива но бързо отминава:)

Ей фъстък:) Успех утре и да не ритнеш доктора от вълнение при трансфера:)Да внимаваш:))))))))))
Имайте търпение момичета, поне с уринните тестове не бързайте.:)
« Отговор #763 -: Октомври 10, 2009, 20:35:11 pm »
Лисе ясно но как да постъпя като мисля да започна работа  :? Трябва да се прибирам до вкъщи да лежа и пак да се връщам на работа  :? А кажи според теб ще има ли същия ефект ако го пия обедния?И също така това което изтича от Утрогестана по-късно след поставянето му, не е фатално нали-щом се лежи по половин  час аз го разбирам че за това време си извлича организма необходимото нали?
А  фъстъчето утре лично ще я прегърна и ще и пожелая късмет :D понеже ще се засечем на 7мия :D

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #764 -: Октомври 10, 2009, 20:40:41 pm »
Ели, няма проблем да го пиеш наобяд. Мен Александров дори ми каза да го пия и трите пъти на ден, но тъй като аз си бях в нас и бях чела, че уж вагинално се усвоявал по-добре го слагах вагинално с изключение на случаите в които бях навънка.
Сънливоста се надявам да не е проблем за работата ти. Имайки предвид как за определен момент наистина му се приспива на човек, не бих препоръчала на хора работещи с машини да го пият за да не стане беля.

Това, което изтича не е фатално наистина. На мен ми изтичаше 2 дни от утрогестана след като изпих последните 2 хапчета си спомням.
« Отговор #765 -: Октомври 10, 2009, 20:57:49 pm »
Благодаря ти Лисе  :bighug: значи ще го пия най-вероятно на обед.А за заспиването най-много да ми се отбележат на челото клавишите от кравиатурата на компютъра  :lol: :lol: :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #766 -: Октомври 10, 2009, 21:02:16 pm »
А за заспиването най-много да ми се отбележат на челото клавишите от кравиатурата на компютъра  :lol: :lol: :lol:

:jump12: :jump12:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #767 -: Октомври 11, 2009, 07:37:50 am »
Фъстъче, с теб е цялата налична домашна банда!
 :bighug:

Късмет * 10000000..............
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #768 -: Октомври 11, 2009, 11:03:03 am »
Здравейте,
попаднах на страхотни филмчета за развитието на бебетата:

за едно бебе - http://www.kolibka.com/download.php?mid=1765
за няколко - http://www.kolibka.com/download.php?mid=5204

Приятно гледане!  :D
« Отговор #769 -: Октомври 11, 2009, 12:12:35 pm »
жени линковете не се отварят, кажи как се казват филмчетата че аз влязах в тая колибка, но то много филм много нещо, голямо търсене ще падне като не знам какво точно да търся

оппа, намерих му цаката!сега ги тегля, благодаря
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 12:21:27 pm от dessi-kk »
« Отговор #770 -: Октомври 11, 2009, 17:18:46 pm »
 preggo  :D Здравейте бандааа  :D Сложих тази емотикона защото от днес съм бременна и нищо не е в състояние да ме убеди в противното  :D Д-р Александров реши да е днес трансфера на 3ти ден защото от 6 са останали трички  :? и незнам можеби затова искаше днес да ги върне.Каза че са хубави и че иска да ми ги върне и трите  8O аз доста се уплаших и споделих това с него.Той каза че сп според него едвали ще се хванат и трите и това е неговата преценка но ако аз искам ще ми върне две.Притесних се но в крайна сметка реших че ще се доверя на неговата преценка пък каквото Бог ни е приготвил.От началото до край имам пълно доверие на екипа  :D така че и сега вярвам че това е най-доброто за нас  :D Трансфера мина идеааално  :) дори приятно  :D но като ме оставиха да лежа на магарето и след известно време ми прилоша-незнам можеби ми изби изведнъж напрежението ли какво :? През цялата процедура бях учудващо спокойна и сега накрая....Свалиха ме набързо от магарето и ме закараха на леглото където се поокопитих.Притеснявам се че станах така бързичко и се понапрегнах  :? Офффффффффф
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 17:35:32 pm от elina0102 »

*
« Отговор #771 -: Октомври 11, 2009, 17:28:18 pm »
Ей ме на  :D - 1 брой фъстък с 2 малки фъстъчета  :D
Благодаря на всички за подкрепата и за стиснатите палци  :D  :bighug:
Още снощи писах, за да ви благодаря, но всичко написано се затри, а бях много уморена да пиша пак

За днешния ден ще ви копна от дневника си, че не ми се пише пак  :oops: Извинете

В 9 часа ми звъни телефона и като видях кой ме търси само дето не получих инфаркт   :lol: - д-р Александров  :D  Каза ми да отида по-раничко в АГ, защото ембрионите са много хубави и се развиват много бързо и трябвало да ми ги слагат вече   :D Каза приготвяй се и идвай  :D  
В казарма не съм ходила но да ви кажа по бързина сигурно щях да бия цяло поделение   :lol:   - къпане, сушене на коса, оправяне на багаж, обличане и в 10,20 бяхме кацнали на черното диванче  :lol:
Д-р Александров ни видя и дойде при нас  :D  Каза, че в последствие са се оплодили почти всички яйцеклетки и просто имаме прекрасни ембриони, щяло да има и за замразяване  :D  Аз така се развълнувах, че чак се разтреперих  :D . Попитах го колко ще ми върне и той вика "1" И аз  8O . Как един - викам, 2  :lol: . И той се смее и вика - "Ама не повече от 2"  :lol:  И така, направихме сделката  :lol:  Набързо ме вкараха в стаичката на Ани да се преоблека, оправих си леглото и айдее на магарето  :lol: . Толкова набързо станаха нещата, че нямах време въобще да мисля за каквото и да е  :lol:  Та Ани ме подготви, след малко дойдоха д-р Александров и д-р Кисьов.  :D  И започнаха  :D  Д-р Кисьов каза, че скоро не е виждал толкова хубави ембриони, че и за замразяване  :D  И тримата говореха така, едва ли не убедени 99% в успеха  :D  Което ме обнадежди още повече  :D  Когато д-р Александров отиде за ембрионите, малко се забави, и д-р Кисьов вика - той сега не може да избере от толкова хубави   :lol: През цялото време не ми спря устата, почти през цялото де, не ми спря устата, сигурно съжалиха че трансферите не ги правят с упойка   :lol:
Нещо малко ме стресна обаче. Доки откри раничка на шийката на матката и аз се притесних. Казаха ми, че не е страшно за бременността, но трябва да се наблюдава. Като отида за теста, ще ми вземат цитонамазка. Идея си нямам до колко е опасно това, но сега ще попитам чичко Гугъл   :?
След трансфера ме оставиха да полежа 10тина минути, после още половин час в стаята и ме пратиха да си ходя по живо по здраво, като ми казаха, че на 25ти чакат да им се обадя  :D  Да не ме били издирвали  :lol:  
В коридора се видяхме набързо с Елина, която чакаше за евентуален трансфер, дано има хубави новини и тя, ще я прослушам след малко :D  
Ами това е засега  :D  Вече съм малко бременна и от ден на ден ще ставам все по-бременна   :D Не мисля изобщо да лежа, ще си излизам на разходки и с приятели, ще си правя обичайните неща, е, естествено в рамките на нормалното :D  
Следва дъъългото очакване на теста, който ще бъде положителен естествено  :D  
Очаквайте включване  :D

Бубенце, мила, незнам дали ми получи снощи съобщението, нещо ми заби сайта  :?

С нетърпение чакам новини и от вас момичета  :D :bighug: Мисля ви всеки ден, да знаете, нищо че не пиша често  :oops:

« Отговор #772 -: Октомври 11, 2009, 17:50:48 pm »
Ели, все едно преразказваш моята история.И мен ме викна по-рано че много добре се развивали и се чудеше кои да ми върне.Ние замразихме и 13 броя.И аз имам раничка на шийката, цитонамазката ми винаги е ІІ група.Желая ти от сърце успех!
Естествено  успех и на всички в нашта агитка , другата седмица нека завалят положителните тестове!

*
« Отговор #773 -: Октомври 11, 2009, 17:59:37 pm »
Ей ме на  :D - 1 брой фъстък с 2 малки фъстъчета  :D
Благодаря на всички за подкрепата и за стиснатите палци  :D  :bighug:
Още снощи писах, за да ви благодаря, но всичко написано се затри, а бях много уморена да пиша пак

За днешния ден ще ви копна от дневника си, че не ми се пише пак  :oops: Извинете

В 9 часа ми звъни телефона и като видях кой ме търси само дето не получих инфаркт   :lol: - д-р Александров  :D  Каза ми да отида по-раничко в АГ, защото ембрионите са много хубави и се развиват много бързо и трябвало да ми ги слагат вече   :D Каза приготвяй се и идвай  :D  
В казарма не съм ходила но да ви кажа по бързина сигурно щях да бия цяло поделение   :lol:   - къпане, сушене на коса, оправяне на багаж, обличане и в 10,20 бяхме кацнали на черното диванче  :lol:
Д-р Александров ни видя и дойде при нас  :D  Каза, че в последствие са се оплодили почти всички яйцеклетки и просто имаме прекрасни ембриони, щяло да има и за замразяване  :D  Аз така се развълнувах, че чак се разтреперих  :D . Попитах го колко ще ми върне и той вика "1" И аз  8O . Как един - викам, 2  :lol: . И той се смее и вика - "Ама не повече от 2"  :lol:  И така, направихме сделката  :lol:  Набързо ме вкараха в стаичката на Ани да се преоблека, оправих си леглото и айдее на магарето  :lol: . Толкова набързо станаха нещата, че нямах време въобще да мисля за каквото и да е  :lol:  Та Ани ме подготви, след малко дойдоха д-р Александров и д-р Кисьов.  :D  И започнаха  :D  Д-р Кисьов каза, че скоро не е виждал толкова хубави ембриони, че и за замразяване  :D  И тримата говореха така, едва ли не убедени 99% в успеха  :D  Което ме обнадежди още повече  :D  Когато д-р Александров отиде за ембрионите, малко се забави, и д-р Кисьов вика - той сега не може да избере от толкова хубави   :lol: През цялото време не ми спря устата, почти през цялото де, не ми спря устата, сигурно съжалиха че трансферите не ги правят с упойка   :lol:
Нещо малко ме стресна обаче. Доки откри раничка на шийката на матката и аз се притесних. Казаха ми, че не е страшно за бременността, но трябва да се наблюдава. Като отида за теста, ще ми вземат цитонамазка. Идея си нямам до колко е опасно това, но сега ще попитам чичко Гугъл   :?
След трансфера ме оставиха да полежа 10тина минути, после още половин час в стаята и ме пратиха да си ходя по живо по здраво, като ми казаха, че на 25ти чакат да им се обадя  :D  Да не ме били издирвали  :lol:  
В коридора се видяхме набързо с Елина, която чакаше за евентуален трансфер, дано има хубави новини и тя, ще я прослушам след малко :D  
Ами това е засега  :D  Вече съм малко бременна и от ден на ден ще ставам все по-бременна   :D Не мисля изобщо да лежа, ще си излизам на разходки и с приятели, ще си правя обичайните неща, е, естествено в рамките на нормалното :D  
Следва дъъългото очакване на теста, който ще бъде положителен естествено  :D  
Очаквайте включване  :D

Бубенце, мила, незнам дали ми получи снощи съобщението, нещо ми заби сайта  :?

С нетърпение чакам новини и от вас момичета  :D :bighug: Мисля ви всеки ден, да знаете, нищо че не пиша често  :oops:

Ели :D честито ти трансферче и добре дошла при чакащите :bighug:
Три фъстъчета на едно място :D сте вече така го разбирам аз,да си пазиш фъстъците и ходи на разходки да минава времето неусетно
Хубави новини за трансфера а за раничката не се притеснявай д-рАлександров ще я оправи :)
Ели получих го  :)и моя нещо се скапва от време на време
Хайде мила от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и дай боже на 25 :bfp:

Елинка 0102 :bighug: честито и на теб и добре дошла в отбора ,тестовете ще са два де на 25 :) :crossfingers: :balk_127:

*
« Отговор #774 -: Октомври 11, 2009, 18:03:31 pm »
Eли, казах ти преди малко - трансферите в един ден, тестовете в един ден - ще бъдат положителни естествено и двете ще раждаме заедно  :D  :bighug:

Миленка, Бубе, благодаря ви, успокоихте ме за тази раничка  :bighug:
« Отговор #775 -: Октомври 11, 2009, 20:10:04 pm »
Браво на Eли :) и Еlina0102, изключително добре сте се справили :P, т. е според очакванията. Сега е време за почивка и глезотийки. Използвайте мъжете си по предназначение, т.е като майстор-готвачи, простирачи  и прахосмукачи, е която е със сърце по-меко може и да им помогне лееко! :P Без прахосмученето, естествено. За всякакви други изпълнения забравете, запразно половинките си не морете!
Бубе, ти как си? Надявам се всичко при теб да е ок, прегръдки на всички.
На мен днес ми е осми ден след трансфера. Какво да ви кажа, усещания някакви по-странни нямам, само от вчера насам почна някакси предменструално да ме боли корема, навява ми притеснителни спомени от предишни опити :?, ама аз няма да им се давам.  :P
Целувам ви бременни лейдита! :P

[161551.gif[/img][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #776 -: Октомври 11, 2009, 20:35:43 pm »
Хей Елита:))))))))
много се радвам за добрите новини и с тази позитивна нагласа няма начин да не се радвате още много след 2 седмици:))))))

Само да ви кажа, не се притеснявайте ако се хванат 2-3:))))))))Те нека се хванат:)
И аз, ако някои помнят, като разбрах, че са 3 бях доста стресната защото не съм и предполагала и винаги съм го мислила за много рисково, обаче ви признавам...не съм си и мислила, че ще карам такава лека бременност. Благодаря на който има заслуга за това, но е факт. Дано всичко е наред защото имам още време но вие сега мислете само и единствено за това, че ще успеете. Другото не ви интересува на този етап. После ще имате време да мислите:)))))))))))

Прегръдки за всички:)))))))))))
« Отговор #777 -: Октомври 12, 2009, 09:28:55 am »
Какво да ви кажа, усещания някакви по-странни нямам, само от вчера насам почна някакси предменструално да ме боли корема, навява ми притеснителни спомени от предишни опити 

ох, то май всички сме така  :( , мен преди ме болеше от време навреме само, сега ме боли постоянно - и денем и нощем. Вече не ми е толкова надут корема, съвсеем леко, което също ме тревожи, ноооо общо взето няма какво да се направи сега, като му дойде времето ще разберем, само дето аз започвам сериозно да изкуквам. И тоя гадния естрофем много кофти ми действа бе хора, на мен колкото ми е нервно от него още по нервно ми става, постоянно ме избива на рев, направо ми писна вече!
« Отговор #778 -: Октомври 12, 2009, 09:54:07 am »
Спокойно Dessi-kk, каквото има да става, ще става, по-точно вече е станало, ама ние не знаем още. Направили сме каквото трябва, пък да става каквото ще...

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #779 -: Октомври 12, 2009, 10:35:42 am »
Споко Деска, дръж се и аз вчеравзех да откачам - спряха да ме болят гърдите, почнах да си мисля край нещо стана не е на добре, после пак ме заболяха, а знам, че всичко е от хормоните с които се тъпчем.Откачена работа, но се поуспокох като пак ме болят - луда работа... :oops: