0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #740 -: Октомври 09, 2009, 10:16:58 am »
Браво Елинка хубава бройка :)коремчето ще мине след няколко дни,хайде чакаме още хубави новини :crossfingers:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #741 -: Октомври 09, 2009, 10:20:54 am »
Браво Елинка хубава бройка :)коремчето ще мине след няколко дни,хайде чакаме още хубави новини :crossfingers:

elina0102 osi_9

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #742 -: Октомври 09, 2009, 13:43:24 pm »
момичетааа, къде се изгубихте всички? Сама ли, ще ме оставите да си чатяяя :((

« Отговор #743 -: Октомври 09, 2009, 13:55:30 pm »
Тук съм и надничам от време на време... взе да ме хваща нервата вече... покрай Ла Редута бях свикнала да чакам по две седмици, ама сега...  :x
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #744 -: Октомври 09, 2009, 14:43:08 pm »
Спокооо,днес сме само -момчетаа!! хи хи ,ама всички чакаме и май не ни се пише много ,много!! :(
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #745 -: Октомври 09, 2009, 15:46:32 pm »
Елинка, браво, мила, страхотна бройка! Дано нещата продължават все така добре :D

Хайде, чакаме включване и от най-новата бременна :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #746 -: Октомври 09, 2009, 15:56:17 pm »
Елина, браво, страхотна бройка и то от един яйчник!  8) Геройче си ти. Колкото до болката - ами ще си я има, няма как, но момичетата са ти казали как да я цериш. Но-шпа, повече нани и водичка. А за тоалетната - обикновено за 3-4 дни се нормализират нещата.
Между другото, д-р Ковачев прави пункциите, д-р Кисьов асистира, а д-р Александров по това време не влиза в стаята - той се грижи за човечетата на половинките ви.
За кафето - също са ти казали, по 1 на ден може, аз например още си го пия, разредено с мляко.

Хайде, момичета и Рачо, то не остана. ЗНАМ, че ще биете лятната групичка по успеваемост! Всеки ден ви наглеждам, защото сте ми много скъпи, дори и да не се познаваме лично с повечето.
Прегръщам ви всички и ВЯРВАМ във Вас и екипа на АГ!!!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #747 -: Октомври 09, 2009, 16:01:44 pm »

Злате моме себе си ли трябваше да разпозная  :lol:
Д-р Александров днес ме върна, даде ми почивка още 2 дни, в неделя следобед ще съм вече бременна и така цели 9 месеца  :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #748 -: Октомври 09, 2009, 16:04:54 pm »

Злате моме себе си ли трябваше да разпозная  :lol:
Д-р Александров днес ме върна, даде ми почивка още 2 дни, в неделя следобед ще съм вече бременна и така цели 9 месеца  :D

Много правилно си се разпознала :lol:
Супер, много се радвам, че те е върнал да си починеш още малко :D В неделя всичко ще е наред и както ти каза - после цели 9 месеца ще е наред, а след това - безкрайно щастие :D

Момичета, желая същото на всички ви!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #749 -: Октомври 10, 2009, 05:47:39 am »
Много пусто тук, защо така  :)?
Елина, много добра бройка, пък и от един яйчник си е страхотна направо. Дано да се оплодят и развиват добре.
Ели, радвам се, че при теб нещата се развиват добре. Успех на трансфера утре.
Сега ще чакаме следващата седмица, струва ми се, че най-много тестове има тогава. Дано всички са положителни  :crossfingers:

« Отговор #750 -: Октомври 10, 2009, 08:26:29 am »
Добро съботно утро банда  :D Много ви благодаря за милите думи и съветите.Около мен не знаята много хора(така реших че ще е по-добре)и като видя подкрепа във ваше лице се чувствам добре-защото знам че сте искрени.  :bighug:
Вчера се обадих на Д-р Александров-абе кажете ми как така на момента се сеща този чавек кой кой е и какво се случва с неговия случай..имам чувството че на деня 20 жени да му се обадят за резултат и на всичките ще каже на момента без да се замисли.Страхотен е просто.Та док ми каза че имаме оплодени 6 ,не го каза с пълна точност понеже каза че имало такива които се развивали по-бързо и други по-бавно.Не съм сигурна какво значи това но знам че засега се радвам на шестица  :D Разбрахме се да отида в неделя за евентоялен трансфер но ме предупреди че може да ме върне за вторник.И по телефона въздъхна и каза "Лелеее то в неделя ще е голяма лудница...."  :D сигурно има доста момичета за неделя.И така  :D
Аз няма да пропусна да се оплача  :? корема ми е мнооого опънат чак ме е страх да го пипна  :? и ме боли при определени движения,а отвреме на време и като спазми.Май като лежа ми е по-спокойно  :? Нищо не пия-даже и аулина който ми предложиха в болницата не изпих защото се търпи болката ама нормално ли е и до кога-плаша се на моменти.Честно ви казвам след лапарото по-малко ме боля сякаш  :?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #751 -: Октомври 10, 2009, 09:01:02 am »
Елинка, аз съм на 5-ти ден след трансфера (10 след пункцията) и още от време на време ме боли, а първите три четири дена  си беше постоянна болка, при всички е така. Спокойно, това е нормално.

Я тука да ви пусна едно интересно филмче че гледам че скучаете  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=raDDvuSfbhY
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 11:37:36 am от Елфи »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #752 -: Октомври 10, 2009, 11:25:32 am »
Я тука да ви пусна едно интересно филмче че гледам че скучаете :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=raDDvuSfbhY

ей Деска  :D, супер е  :D, ама и останалите са интресни ... как си ти? Някакви промени, усещания?

« Отговор #753 -: Октомври 10, 2009, 11:34:38 am »
 ох, какво да ти кажа - ей така  osi_7 , започвам да поизкуквам вече.  А усещанията са си нормални, единствено от време на време ме боли корема, като стоя повечко права или повече като вървя и ме заболява,това е нищо друго. От 2-3 дена и не мога да спя добре, събуждам се към 4-5 ч. сутринта и това е! няма заспиване вече, това сигурно е от нерви. Ти как си? Какво се случва  с тебе?

Женииииии, кажи нещо и ти, само се спотайваш  :lol:, как се чувстваш, някакви странни усещания?
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 11:38:32 am от Елфи »
*
« Отговор #754 -: Октомври 10, 2009, 11:39:41 am »
dessi-kk, моля, не пиши няколко последователни поста, а редактирай!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #755 -: Октомври 10, 2009, 11:40:33 am »
ох, какво да ти кажа - ей така  osi_7 , започвам да поизкуквам вече.  А усещанията са си нормални, единствено от време на време ме боли корема, като стоя повечко права или повече като вървя и ме заболява,това е нищо друго. От 2-3 дена и не мога да спя добре, събуждам се към 4-5 ч. сутринта и това е! няма заспиване вече, това сигурно е от нерви. Ти как си? Какво се случва  с тебе?

Това с ранното събуждане е и мой проблем. Много бързо се наспивам ли  8O ама и селодбед си дремвам около час де  :wink: обаче нищо не ме боли, само дето нещо ми дърпа сякаш долу, ама аз  инесъм излизала освен снощи замалко ... и незнам .. нищо не ме боли по-скоро са разни внушения, много чета, кой къде, какво го ... и май  иаз, си внушавам вече .... Кога ще правиш тестче ти?

п.п На мен, нали ми е за първи път и незнам, какво и изобщо трябва ли да усещам нещо, от което да съдя, че има имплантация. Сякаш, прекалено се вглеждам в знаците на тялото и не мога да ги разгадая  8O
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 12:04:57 pm от dess_dess »

« Отговор #756 -: Октомври 10, 2009, 11:47:33 am »
dessi-kk, моля, не пиши няколко последователни поста, а редактирай!

osi_13, да бе, не се усетих, взимам си бележка!

деси за теста този път смятам да поизчакам понеее до другата седмица  :lol:
нали ти бях казала че първия път започнах с тестовете още на петия ден?!?! сматах че този път ще съм по търпелива като вече съм минала 2 пъти през това чакане, но истаната е че си е все същото, но смятам да си направя едно шуър чекче към 11-12 ден, а другото на 15-ти и каквото такова!
« Отговор #757 -: Октомври 10, 2009, 12:37:40 pm »
Рано е още за каквито и да е усещания... Гаденето(ако изобщо има такова) се появява най-рано в 5г.с. Болезнените гърди не са задължителни и т.н.
Само да споделя, че като правих тест предният път, шуърчека не отчете нищо и що не умрях. Добре, че имах някакъв измислен (блу лайн мисля, че беше), който веднага показа две чертички. Сега мисля пак да си направя от двата и то пак на 15-тия ден след ЕТ
Хайде, стисайте зъби и палци  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #758 -: Октомври 10, 2009, 12:50:46 pm »
Здравейте ,ама наистина всички сме се укротили :)на разходки ли сте или се спотайвате :)
Дами :)проблема със спането е и при мен ,а как съм нервна направо не знам как ме траят в къщи,малко остана явно е от напрежението.За болките ту тук ту там дръпне и аз съм така явно е нормално.Коремчетата ви пребраха ли се дами или се надуват :) моят е като топка  :)а за гърдите охххх ще се пръснат от тези хормони.
Да ви се оплача на бързо вчера пак правих изследвания и не са хубави фибриногена ми е много завишен над нормите и от днес съм на фраксипарин 0,3през ден ,във вторник пак на изследвания :( взе да ми писва,но няма как търпя .
Хайде утре леки трансферчета на дамите :)отивайте да си пребирате бебоците.
Ели :) :bighug:
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 12:53:29 pm от BUBA12 »
*
« Отговор #759 -: Октомври 10, 2009, 14:46:26 pm »
Здравейте и от мен!Аз не съм се спряла, всеки ден излизам, но гледам да не прекалявам, на кафенце, на гости по малко.И мен ме понаболява коремчето от време на време.И гледам да полегна по-често.Вместо да кукуригам рано, ми се спи, незнам що така се отпуснах, все ми се спи през деня спя рядко, но вечер ми се доспива рано и си спя сутринта нормално си ставам към 9,00.
Късмет на всички, които са на трансферче следващите дни, а на бандата дето чакаме другата седмица тестове какво да кажа искаме само ++++.
Адашки, кога ще правим тестове?Чудя се дали към петък да не пусна едно кръвно тестче?Дотогава незнам какъв акъл ще ми дойде.
Бубе, надявам се при теб нещата бързо да се нормализират и седващите ти изследвания да са суперси плюс ти си знаеш +++ резултат!
И аз се старая да не мисля за това, но добре, че от понеделник съм на работа и поне няма само това да ми е в главата!
Приятен ден на всички и една голяяяяяяяяяяяяяяяма  :bighug: