0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #500 -: Октомври 01, 2009, 05:42:39 am »
Малеееее, ако ме пратите да бродирам, хептен ще изперкам бре! Дайте нещо да ми занимава сивото вещество, туй е спасението!

Че от този утрогестан какво сиво вещество... вчера ми се наложи да го пия и такива ги сътворих...  :oops: Дони, освен да и пратиш малките за две седмици друго не се сещам... ще забрави и вода пие  :lol:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #501 -: Октомври 01, 2009, 07:22:36 am »
Малеееее, ако ме пратите да бродирам, хептен ще изперкам бре! Дайте нещо да ми занимава сивото вещество, туй е спасението!

Че от този утрогестан какво сиво вещество... вчера ми се наложи да го пия и такива ги сътворих...  :oops: Дони, освен да и пратиш малките за две седмици друго не се сещам... ще забрави и вода пие  :lol:
А не, няма да я плаша отсега - има време :) :) :) Така или иначе връщане назад няма - не може да се откаже :)
Пък и от лятото нейните близнаци ще й топят лагерите - като знам какви палави ги правят там ;) Сигурна съм!   :bighug:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 07:28:42 am от cygnus »
*
« Отговор #502 -: Октомври 01, 2009, 09:34:04 am »
Айде здравйте и от мен,момичета-гериоини!! не мога да ви прочета,толкова мног сте писали! Ама тва е хубаво,кошера с разжужа,нближавт най-хубавите новини,май! Вчера бяхме доста уморени,честно казано нямах желание да пиша! То тоя трафик във Варна си е голямо предизвикателство....Пфууу! Кога пък  и те пораснаха толкова,май вече трудно ще ги стигнем от Бургас! хе хе !
Сега да ви "почна подред"! пункцията при нас мина супер,моят човек нищо н усетил1 После си поспа малко в стая №2 а аз вколата ,че като съм напрегнат много ми се спи! Имаше още две момичета в "първата серия" но не познах никоя от вас-Десислава и янка,май са се казвали! Следващата серия  била от 2 момичета и може би там някъде е ималочленуваща в нашето малко и сплотено уебобщество! Ама никй не се обади! Чета сега че Дес са били на преглед и нещо ме е познала! Ами обаждайте се бе хора!! Ако не друг,поне ще си говорим и така ще минава по-леко чакането! Абе тия в АГто са машини! Браво,супер организация! Нямат пропуск! Пункциите до бяд,между тях прегледи,след обяд трансфера! вече се започва есенната сеся-доколкото разбрах от Нели всеки ден щее така-до победата!!! :strike:Ние отБургас нали се надушваме че сме от "една порода" и веднага засякох опелана Злати долу1 И с Тошко си поговорихме малко! Ама си личеше ,че му беше притеснено! После и горе се видяхме! Златето точно влезе при док и злезе като фурия! Хич не ме позна! Абе горе глават ,бе ,момиче! какво му е лошото на 4 яйциклетки! Нали ви казах,че номерът не е в бройката,а в качеството! А нали от едан,могат да излязат две?? Я смятте! Никакво униване,взимайси гоблена и семятай! работа няма била! Ами изглади на тошето дрехи за цялата година??!! :lol:Всичко ще е наред при вас!!
Не искам да се връщам за да видя,на кое момиче са му одължили стимулацията с Гонал! И какво от това! Пак повод за притеснения ли??? На нас също я удължиха с ч дена и затовапак направихме една кскурзия дао Румъния! Я споко,Док си знае работата! Аз дори си го обяснявам така-може би има разминаване при съсзряването на яцеклетките и дори и теста за овулация да е положителен те не са готови! Ама ние се мятаме в секс и все се чудим защо не става! А то е трябвало просто да го правим с един два дена по късно тоя секси сеяанс!! Не знам,аз така си го обяснявам! Звучи ми логично! Сега просто ,с ъс златните ръце на Александров,нещат ще се срещнат!
До колкото разбрахме от Ковачев са ни извадили 10-12 яйчица,н още не се знаеокончотелно,трябвалода ги "изчистят" пъво,каквото и да значи това!Нанас това ни прозвучамног обнадеждаващо! Все пак първата стъпка е направена! По цените които ни каза Ани раазбрах че ще ИКСИ ама ипо-добре!! Дори и със стотни да се увеличава анса,пак има смисъл! Днес ще се обадим давидим"магьосника" каква магия ни е приготвили кога ще ни вика!
Не искам никой да се отчайва! Аз май съм динствения мъж тук, и да знаете няма да ви го позволя! ви сте ни опората и ако не вървите напред ,ни съвсем ще се съсипем!1 Айде мля ви!! Горе главинте!
А това чакане за тест за бременост наистина е много досадно! Ама няма смисъл от бързане,едав ли ще отчете и само лошо настроение може да постигнеш! така че птрай още малко ! Що не вземеш ти да избродираш нещо :wink:???
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #503 -: Октомври 01, 2009, 09:47:01 am »
Здравейте и от мен.Днес ми е 10 ден и си направих тест ...но... :(за сагеление....о6те се надявам да е много рано,но ......sunny,ти стиска6 ли о6те?ДАНО ПОНЕ ПРИ ТЕБ ДА СЕ Е ПОЛУ4ИЛО.......СМЙАТАМ ДА СЕ ОБАДЯ И НА АНИТО ,НО МАЛКО ПО КАСНО....
*
« Отговор #504 -: Октомври 01, 2009, 09:50:49 am »
Ами то 10 ден не е ли рано?? Ох,грките,направо се пръскате сега,нали! Ама няма как,трябва да сте търпеливи!!Успех! Още малко  двете чертички ще се видят!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #505 -: Октомври 01, 2009, 09:55:07 am »
Здравейте и от мен.Днес ми е 10 ден и си направих тест ...но... :(за сагеление....о6те се надявам да е много рано,но ......sunny,ти стиска6 ли о6те?ДАНО ПОНЕ ПРИ ТЕБ ДА СЕ Е ПОЛУ4ИЛО.......СМЙАТАМ ДА СЕ ОБАДЯ И НА АНИТО ,НО МАЛКО ПО КАСНО....
10 ден е РАНО за уринен тест!!!
*
« Отговор #506 -: Октомври 01, 2009, 10:10:40 am »
annabelleкръвен тест ли направи или обикновен?На 10 ден кръвният може да покаже,иначе е рано, така че не се притеснявай.
« Отговор #507 -: Октомври 01, 2009, 10:12:30 am »
Здравейте на всички  :) Рачо, невероятен си, много весело настроене вдъхваш, голям помощник си на съпругата си, със сигурност  :)  Радвам се, че всичко при вас е минало добре, хайде чакаме днес и другите хубави новини  :)
annabelle , мила, рано е още за уринен, и аз вчера се бях позамислила за тази сутрин дали да не направя, но се сдържах, къде от страх, къде от разум :wink:, все още се сдържам, да видим до кога :) Останаха ни още 3 дни, и в понеделник ще правим тестчетата, стискай зъби още малко, сигурна съм, че резултата ще си струва чакането  :D Ти ако искаш за успокоение звънни на Ани, но съм сигурна, че и тя ще ти каже, че все още е рано  :)
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:16:46 am от *sunny* »
« Отговор #508 -: Октомври 01, 2009, 10:16:51 am »
Сега да ви "почна подред"! пункцията при нас мина супер,моят човек нищо н усетил1 После си поспа малко в стая №2 а аз вколата ,че като съм напрегнат много ми се спи! Имаше още две момичета в "първата серия" но не познах никоя от вас-Десислава и янка,май са се казвали! Следващата серия  била от 2 момичета и може би там някъде е ималочленуваща в нашето малко и сплотено уебобщество! Ама никй не се обади!  
Хаха, ами аз съм човека дето беше със съпругата ти! Ама ти как очакваш да ни познаеш като си лежим в стаята, а и като никога не ни представи половинката си и аз не можах да разбера че е тя. А при лудницата която беше в коридора можеш ли да разбереш кой - кой е?!?!
Еееми аз вече знам как се казва на Ра4о жена му, мога да ви я представя официялно, ако той продължава да я крие :D, а тя милата гледаше толкова изплашено с едни такива големи очи, но мисля че ние успяхме да я успокоим, аз й разказах как на мен първия път се наложи да ми бият успокоително, толкова се бях панирала, а то всъщност изобщо нямало за какво.
А на мен ми извадиха 13 яйцеклетки, днес ще видим колко от тях са се оплодили.

и искам да кажа на annabelle, че 10-ти ден е мнооого рано за уринен тест, но ако толкова не я свърта може да си направи кръвен - за него не е рано
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:20:00 am от dessi-kk »
« Отговор #509 -: Октомври 01, 2009, 10:30:25 am »
4ЕСНО КАЗАНО ДОСТА МЕ Е СТРАХ ОТ КРАВЕН.......ИНА4Е БТ МИ Е 37.7 4ЕТВАРТИ ДЕН И ГАРДИТЕ МИ СА МНОООГО НАБАБНАЛИ.....ДАЖЕ МАЖО...ВИКА 4Е О6ТЕ МАЛКО 6ТЕ ПО4АКА И МЕ СГРАБ4ВА :D :lol:НА МОМЕНТИ САМ....ТУ САМ ПОЛ.НАСТРОЕНА ,ТУ НЕ....НЕЗНАМ

От Мод : Моля пиши с малки! букви, писането с главни букви в уеб пространството се приема за крещене!
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 11:48:52 am от rally_pat »
« Отговор #510 -: Октомври 01, 2009, 10:37:26 am »
Такава температура се поддържа и от лекарствата :)Аз имам много странни усещания - сутрин гърдите не ме болят, просто са надути, а вечер направо ми тежат, дори като легна ме болят  8O Но по принцип гърдите и по време на овулация и преди цикъл си ме болят  :) А и знам, че на тях не можем много да се надяваме като признак  :)
За настроенията, и аз съм така, на ден ги меня поне десетина пъти  :lol: Ставам обнадеждена и усмихната, и след няколко часа вече са ме връхлетели лошите мисли, но няма как, така ще е до понеделник, после САМО мисли за бебчетата  :D
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:39:26 am от *sunny* »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #511 -: Октомври 01, 2009, 10:40:21 am »
Такава температура се поддържа и от лекарствата :)Аз имам много странни усещания - сутрин гърдите не ме болят, просто са надути, а вечер направо ми тежат, дори като легна ме болят  8O Но по принцип гърдите и по време на овулация и преди цикъл си ме болят  :) А и знам, че на тях не можем много да се надяваме като признак  :)

и при мен е така Съни, смятам, че това е от естрофема, който продължавам да приемам пък и при нас още следва пункция, тъй, че няма от какво друго да е  8O

« Отговор #512 -: Октомври 01, 2009, 11:08:30 am »
и при мен е така Съни, смятам, че това е от естрофема, който продължавам да приемам пък и при нас още следва пункция, тъй, че няма от какво друго да е  8O
Хм, а аз се надявах да е от нещо друго  :?
*
« Отговор #513 -: Октомври 01, 2009, 11:15:38 am »
Температурата е висока от прогестерона (утрогестана).
Изобщо температурния, слузния и т.н метод при асистирани цикли не важи. Всички възможни хормони се внасят отвън в големи дози и тези признаци ги има винаги.
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 11:21:15 am от cygnus »
« Отговор #514 -: Октомври 01, 2009, 11:41:26 am »
Анабел, няма логика да те е страх от кръвния, който на този етап ще покаже много по-точно от уринарния. Кръвен може от 10ти ден нататък, а обикновен най-добре след 14ти ден. Не се вкарвай предварително във филми с толкова ранен и нищо не показващ пиклив тест  :lol:
Късмет на теб, и всички останали !
Чета ви и стискам палци !
Всичко се развива много добре, вече чакаме първи резултати :)
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 11:51:11 am от Black_rose »
« Отговор #515 -: Октомври 01, 2009, 11:55:54 am »
Аз сега като чета тук и се сетих да ви питам материала от мъжо кога се дава в деня на пункцията или кога?Че аз него малко съм го позарязала тия дни и въздържанието му е много повече от 3 дена.Само това май не съм доразбрала засега.Стискайте момичета нищо не остана.
« Отговор #516 -: Октомври 01, 2009, 11:57:57 am »
В деня на пункцията, да  :)
« Отговор #517 -: Октомври 01, 2009, 11:58:50 am »
Аха значи и него трябва да подговим  :D
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #518 -: Октомври 01, 2009, 12:00:35 pm »
Аз сега като чета тук и се сетих да ви питам материала от мъжо кога се дава в деня на пункцията или кога?Че аз него малко съм го позарязала тия дни и въздържанието му е много повече от 3 дена.Само това май не съм доразбрала засега.Стискайте момичета нищо не остана.

В деня на пукцията, въздържание 3 дни :)) Успех Надя и на всички останали момичета и момчета :))

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #519 -: Октомври 01, 2009, 14:46:55 pm »
Лелееее, Ра4о, извинявай! Изобщо не съм те видяла, аз не знам как Тошко видях :oops: Толкова бях попарена и притеснена, че не знаех къде съм.....
Днес се обадих на док, каза, че си разчитаме на 4-те ембриончета, които били по неговите думи "средна хубост". Утре е трансфера. Не знам какво значи средна хубост, но като го знам какъв е перфекционист, имам надежда, че са хубави. Защото той за да каже перфектно, трябва да е 2 пъти поне повече от перфектно :lol: Много е критичен. Стискайте ми палци, момичета и момчета! Трябва да успеем, няма начин!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!