Айде здравйте и от мен,момичета-гериоини!! не мога да ви прочета,толкова мног сте писали! Ама тва е хубаво,кошера с разжужа,нближавт най-хубавите новини,май! Вчера бяхме доста уморени,честно казано нямах желание да пиша! То тоя трафик във Варна си е голямо предизвикателство....Пфууу! Кога пък и те пораснаха толкова,май вече трудно ще ги стигнем от Бургас! хе хе !
Сега да ви "почна подред"! пункцията при нас мина супер,моят човек нищо н усетил1 После си поспа малко в стая №2 а аз вколата ,че като съм напрегнат много ми се спи! Имаше още две момичета в "първата серия" но не познах никоя от вас-Десислава и янка,май са се казвали! Следващата серия била от 2 момичета и може би там някъде е ималочленуваща в нашето малко и сплотено уебобщество! Ама никй не се обади! Чета сега че Дес са били на преглед и нещо ме е познала! Ами обаждайте се бе хора!! Ако не друг,поне ще си говорим и така ще минава по-леко чакането! Абе тия в АГто са машини! Браво,супер организация! Нямат пропуск! Пункциите до бяд,между тях прегледи,след обяд трансфера! вече се започва есенната сеся-доколкото разбрах от Нели всеки ден щее така-до победата!!! :strike:Ние отБургас нали се надушваме че сме от "една порода" и веднага засякох опелана Злати долу1 И с Тошко си поговорихме малко! Ама си личеше ,че му беше притеснено! После и горе се видяхме! Златето точно влезе при док и злезе като фурия! Хич не ме позна! Абе горе глават ,бе ,момиче! какво му е лошото на 4 яйциклетки! Нали ви казах,че номерът не е в бройката,а в качеството! А нали от едан,могат да излязат две?? Я смятте! Никакво униване,взимайси гоблена и семятай! работа няма била! Ами изглади на тошето дрехи за цялата година??!! :lol:Всичко ще е наред при вас!!
Не искам да се връщам за да видя,на кое момиче са му одължили стимулацията с Гонал! И какво от това! Пак повод за притеснения ли??? На нас също я удължиха с ч дена и затовапак направихме една кскурзия дао Румъния! Я споко,Док си знае работата! Аз дори си го обяснявам така-може би има разминаване при съсзряването на яцеклетките и дори и теста за овулация да е положителен те не са готови! Ама ние се мятаме в секс и все се чудим защо не става! А то е трябвало просто да го правим с един два дена по късно тоя секси сеяанс!! Не знам,аз така си го обяснявам! Звучи ми логично! Сега просто ,с ъс златните ръце на Александров,нещат ще се срещнат!
До колкото разбрахме от Ковачев са ни извадили 10-12 яйчица,н още не се знаеокончотелно,трябвалода ги "изчистят" пъво,каквото и да значи това!Нанас това ни прозвучамног обнадеждаващо! Все пак първата стъпка е направена! По цените които ни каза Ани раазбрах че ще ИКСИ ама ипо-добре!! Дори и със стотни да се увеличава анса,пак има смисъл! Днес ще се обадим давидим"магьосника" каква магия ни е приготвили кога ще ни вика!
Не искам никой да се отчайва! Аз май съм динствения мъж тук, и да знаете няма да ви го позволя! ви сте ни опората и ако не вървите напред ,ни съвсем ще се съсипем!1 Айде мля ви!! Горе главинте!
А това чакане за тест за бременост наистина е много досадно! Ама няма смисъл от бързане,едав ли ще отчете и само лошо настроение може да постигнеш! така че птрай още малко ! Що не вземеш ти да избродираш нещо
???