Здравейте сладурани, аз най-после се включвам, отново вярваща и усмихната, много благодаря на всички за подкрепата и хубавите думички, имах нужда
Как е настроението? Аз, след няколкодневната дупка, в която бях изпаднала, днес се чувствам добре, сънувах много хубав сън снощи и тази сутрин се събудих в страхотно настроение
Стискам и аз палците днес за
sixsens, вече сигурно е влязла на пункция, до колкото си спомням трябваше да е първа за днес
Ще чакаме новини от
cygnus, или от някое от другите момичета, които се чуят с нея
Успешна пункция днес и на
Setakap, и за нея силно стиснати палци
pezevengite , радвам се, че всичко е било наред при теб, дано днес на "вип" новините, както ги наричат в АГ, ти кажат, че всичките 13 яйчица са се оплодили, а и да не са всички, със сигурност ще има достатъчно хубави за едно голямо семейство и за някое и друго сладоледче
То няма и как де, при такъв усмихнат "преносител" на яйчицата
Чакаме новини и от теб
dani_ j , успех и на теб в четвъртък, дано и при теб всичко мине перфектно, в което не се съмнявам де
annabelle , сигурно сме били заедно, ти ли беше със забравените чаршафи
На всички девойки на прегледите и много растящи фоликули
p.s.Момичета, аз пак с тоз утрогестан, много ми боде очите
, след като го поставя, обикновено лежа поне час, а понякога и повече, но в момента, в който отида до тоалетната и имам чувството, че всичко изтича
Предния път бях питала Ани, тя ми каза, да не се притеснвам, то си оставало, каквото трябва, но аз като гледам колко изтича, направо незнам