0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #400 -: Септември 28, 2009, 13:47:55 pm »
Лисе много ти благодаря за изчерпателния отговор  :D
За нищо:)
Питай без да се притесняваш каквото се сетиш:)
ето линк към цените на АГ-Варна
http://invitro-varna.com/index.php?m=402&lang=1

Успех:)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #401 -: Септември 28, 2009, 13:57:22 pm »
здравейте момичета, да се отчета и аз. Днес на 7-ми ден от стимулацията ситуацията е следната: 4-5 фоликула ама в кой ячник не запомних :oops: и 5-6 в другият, единият от които е 14 мм. Пак ни гледа д-р Ковачев, че Александров беше зает (така исках поне един път той да я проследи, но не би ...  :( )Според Ковачев има два много добри и останалите по-малки. това добре ли е според Вас, защото според него било добре, ама, като се има в предвид, че искахме и да замразим  8O, то сега май няма да има какво?
Намалини дозата пурегон (бяхме с 200Е), сета 100Е сутрин и 50Е вечер.Някой от вас да е ходил на алергологичен тест (на който се пробват упойки, да не си алергичен към някоя от тях?), че сега след малко и там ще трябва да я водим ...
Вика ни на преглед (тоя път и мене ще ме гледа) в Сряда. Ама така като чета, то бая пункции ще има тогава и сигурно пак Александров няма да ни гледа. Аз, да си призная с риск да ме укорите,, не съм доволна, аз исках нещата да ги проследява д-р Александров! Все пак при него се записах! (не, че имам нещо против д-р Ковачев, не, не ме разбирайте погрешно, но държах да я д-р Александров) А то, какво стана отиваме и хоп право при Ковечев. Ами все пак, това, че аз държа да е другият д-р няма ли някакво значение? Съгласна съм и  цял ден да чакам но да ни прегледа този д-р когото съм си избрала!
ами това е от мене надух ви главите  иви се оплаках хубаво.

п.п момичета, моля ви споделете какво е усещането след пункция? В смисъл, боли ли ... много ли? и за колко време горед-долу се възстановяваш (като знам, че хората са различни, но все пак)?

« Отговор #402 -: Септември 28, 2009, 14:05:12 pm »
Мили момичета, нуждая се от малко информация. Интересува ме дали в АГ-Варна правят инвитро на ЕЦ? Благодаря на всички отзовали се предварително и много успех в процедурите!!!
« Отговор #403 -: Септември 28, 2009, 14:10:25 pm »
Деси,Александров много добре знае какво е положението при вас.Сигурно е имал по важна работа да се грижи за ембриончетата.Не се сърди за това!Все пак той извършва най -важното оплождането и после трансфера.Просто човека няма физическа възможност да обърне внимание на всички. :D
След пункцията мен почти не ме болеше, нещо като по време на цикъл!Стоях два часа и се прибрах!А бяха ми извадили 22 броя.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #404 -: Септември 28, 2009, 14:14:13 pm »
Мили момичета, нуждая се от малко информация. Интересува ме дали в АГ-Варна правят инвитро на ЕЦ? Благодаря на всички отзовали се предварително и много успех в процедурите!!!

Грета, аз в началото на годината като говорих с Александров, той ми каза, че избягва да прави процедури на ЕЦ. И все пак ставаше въпрос за мен и вероятно отговора му е бил конкретно за моя случай, макар от думите му да разбрах, че не е привърженик.

Деси, след пункция болката (ако има такава) е като болезнен цикъл. Един аулин спасява положението ако се наложи.
Относно яйцеклетките, мисля, че имате добра бройка. Те все пак ще порастнат още. За замразяване ще се прецени ако има хубави но не се ядосвай за неща които не зависят от никой. Няма как нито вие, нито докторите да знаят колко яйцеклеъки ще направи жената. по-важното е, да има хубави и всичко да приключи успешно. Вярвай в това.
« Отговор #405 -: Септември 28, 2009, 16:04:18 pm »
Момичета, мина ми пункцията и вече сме си у нас с мъжо. Снесах 13 яйчица, дано се оплодятвсичките и да се развиват нормално. Четири часа след пункцията се чувствам много добре, изкачих 5 етажа без асансьор, сега мисля да ям.
Поздрави на всички и успех на утрешните пункции :P

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #406 -: Септември 28, 2009, 16:46:53 pm »
Мименцее радвам се че си добре мила  :bighug: Браво на теб.Сега ще стискаме палци да се оплодят всичкитее  :D
Деси и аз съжалявам че не се засякохме вчера в коридора  :lol: аз даже се зачудих дали пък не сме били на една и съща сватба  :lol:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #407 -: Септември 28, 2009, 18:56:18 pm »
Момичета, мина ми пункцията и вече сме си у нас с мъжо. Снесах 13 яйчица, дано се оплодятвсичките и да се развиват нормално. Четири часа след пункцията се чувствам много добре, изкачих 5 етажа без асансьор, сега мисля да ям.
Поздрави на всички и успех на утрешните пункции :P

:)Мимее ,браво мила дано всичко е на ред и си имаш 13 хубави ембриончета ,стискам палци и за лек трансфер.

Момичета успех на всички утре и аз ще съм на преглед така че ако мога ще мина да ви видя  :)
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 19:02:31 pm от BUBA12 »
*
« Отговор #408 -: Септември 28, 2009, 20:18:17 pm »
Опсссс,тук съм вече!! цял дун нямяхме нет в офиса и много се изнервих,че не можах да прочета какво се е случило днес1 но сега вече съм удома и всичко е наред! току що бихме последния Гонал! чакаме едно опитно момче да ни $удари$ Прегнила!! хи хи ,те вече са в 5я и ншите пътища тук са им добре известни! сега,Пези,поздравявам те с успешно откриване на сесията!! Бройкото и новините са чудесни,така искам да започнете всички и още по-добре да финиширате!Относно въпроса дали са достатъчни,бройката не е важна! важно е да се случи събитието ! Дори и едно да е ,важното е да се получи опложданто! така че,няма проблем да са по-малко! Макар,че $по-малко$ е много относително казано!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #409 -: Септември 28, 2009, 20:27:29 pm »
Опааа,нещо се обърка! Започнаха ми нервите и на мене май1 Пис,поздравявам те с това решение! Иска се много смелост за да направиш тази крачка! Стискам палци да се получи и вече да не си $сама$ !!! Относно това че Д-р Ковачев прави контролните си мисля,че това е съвсем нормално! Все пак при една фоликуметрия не се изисква някакви супер способности ,а той може да е добър в това! Щом е в този екип трябвада му имаме доверие! така ,че няма проблем според мен! Важен е крайният резултат!  Злати,дано тая болест не се отрази на процедурата! !! Ние май ще се засечем в сряда! Ако се получи,ще пием кафе попътя обратно за Бургас!?? В комплекта за който стана въпрос ,че вече ни го предлагат в клиниката мисля че е включен и НоШпа и то точно за след пункцията и не е необходимо да взимате аулини! И без това не са полезни! Все пак попитайте Ани1 На момичето за Гонала в Румъния,мога да кажа,че всичко е ок ако се обади за да е сигурна че имат наличен! Все пак не знам колко държат на склад!Пътуването е много приятно и всички подробности мога да и обясня на лични за да не се повтаряме тук и да досаждаме на мамите!!! Хи ххи ! Нали им трябва спокойствие!
п.п. за сватбарките само да кажа,че май май ще имат проблеми с танците на неродените още! ама те да му мислят  като влязят в 8-9 месец! нали им беше хубаво на празненствата.....
« Отговор #410 -: Септември 28, 2009, 20:33:29 pm »
Момичета я кажете и вие каквомислите че е най добре.....Искам да се видя с александров та да си поговоря с него,ама... като звъня на Ани не ми вдига и разбираемо сигорно са затрупани от работа,та си мился ако отида един ден и си чакам там дали ще стане,или навсяка цена трябва да се свържа първо с тях  :?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #411 -: Септември 28, 2009, 20:54:46 pm »
Рачо, нош-па няма да помогне за болките след пункция ако има такива. Преди в комплекта от брегалница имаше и аулин:)
Полезни, неполезни, от един аулин няма да има никакви последици освен облекчение раязбира се:):)))))

Искра ако отидеш и чакаш, мисля, че Александров няма да откаже да те приеме, но може да се наложи да чакаш и 3 часа:(
Успех и пробвай да звъннеш на Ани след 14.00ч.
*
« Отговор #412 -: Септември 28, 2009, 20:58:15 pm »
Добре,добре,няма проблем1 Аз не ги разбирам много много! Ще сложа аз и едно аулинче в джоббчето на пижамката на моето моиче! точно до муцунката на кравичката!!?? Абе какво се реши за животнките на нощниците?? И в крайна сметка колко девойки са в сряда на пункции!!
Аз също мисля ,че ако почакате Доки ще ви приеме! Той не връща никой! Чака се много,но със сигурност си заслужава!!! успех!
« Отговор #413 -: Септември 28, 2009, 21:05:30 pm »
Ами ще чакам Лисе и цял ден ако трябва,все пак в името на бебоците който така желая ще направя всичкооо ,най вероятно в сряда ако имам възможност ще отида.Даже ще ви кажа как ще съм облечена та ако ме познае някой ще ми е много приятно да се запознаем  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #414 -: Септември 28, 2009, 21:07:52 pm »
Аааааа,ще те познаем,то всички други ще са по нощници!!! С животинчета на тях!! Ха ха ха ,нали момичета! ама ти се обади де! Щото ще са много шашнати всички!!!
*
« Отговор #415 -: Септември 28, 2009, 21:22:11 pm »
Аз в сряда съм на преглед - 6ти ден от стимулацията  :D
Ани каза да й звънна утре да ми каже кога да отида, но ако не успея да се свържа с нея, мисля да отида към обяд :)
Сигурно ще се засечем с куклите по нощнички на животинки :D

Днес взехме 5те Оргалутрана и 2 Прегнила от Фарма Плюс, както и пакета с консумативи от Брегалница  :). Голяма торба бе  :lol:

*
« Отговор #416 -: Септември 28, 2009, 21:35:42 pm »
Айде и от мен отчет от днес. Нещата вървят добре, пункцията ще бъде в четвъртък. Гледа ме д-р Ковачев и да ви кажа честно, мисля, че човека си е доста напред с материала. Може би са решили да работят по този начин - д-р Ковачев да следи стимулациите, а д-р Александров и д-р Кисьов да действат по онези важните работи  :). Нещо ми прави неприятно впечатление в няколко поста напред и ще си кажа. Мисля, че не е редно да се пише във форума "Алекса" за д-р Александров. Ако е в личен разговор - ок, но тук си мисля, че не бива. Той е страхотен специалист и всеотдаен човек, затова нека не говорим с прякори за него. Ако съм засегнала някой, моля да ме извини. Просто лично мнение  :wink:.

« Отговор #417 -: Септември 28, 2009, 21:54:12 pm »
Благодаря ви за пожеланията милички, и на теб драги ми Рачо.
Бубе, пиши утре след прегледа за кога ти се очертава пункцията. :D
Еlina0102, как е етървата, ха честито ти снаха. :P
И мен днес ме сюрпризираха, че ще имаме зет. На моя сладур сестра му се е сгодила.
Отидоха на екскурзия в Турция, а се върнаха като годеници. Сватбите са хубаво нещо, който не е женен още може да се пробва, хич не боли, даже много е приятно. :P
Dess_dess, пункцията въобще не е страшна. Едно сладко спинкане, после едно аулинче, но смо при нужда и след това идва твоята роля - за трансфер да си готова. Всичко ще мине чудесно, повярвай ми, много е лесно. :P. А д-р Ковачев е изключително добър специалист, вярно няма дар слово като д-р Александров, но върши чудесна работа. напълно можете да му се доверите. Резултата ще е :bori_010: :bori_003:.
Milenaeneva , ти ми звучиш чудесно!Може скоро да се засечем някъде в района. :P
Момичета, да стискаме палци утре за пункцията на един много важен за мен човек/Злати/ :bighug: и на Светлето/Setakap/, тя ми се води малко адашка, макар до скоро да не знаеше, че си има друго име, всъщност тя се казва Мими. :P :P :P
Твърдо подкрепям Dani_ j   против волните съчетания, които се правят със името на д-р Александров. Смятам, че всички ние тук му дължим огромна благодарност за неговия професионализъм и голямо сърце и всякакви епитетизации говорят зле за самите нас. Разбира се можем да се шегуваме, но със самите себе си или с близки наши познати, но уважението към личността на нашия док не би трябвало да допуска подобни неформални фриволности :balk_77:.

« Последна редакция: Септември 28, 2009, 22:41:08 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #418 -: Септември 28, 2009, 22:20:00 pm »
Миме, радвам се че си добре  :D Стискаме палци да се оплодят всичките  :D
Днес Злати като ми се обади по обяд, каза че ще дойде да те види, а като й звънях тази вечер я питах за теб и тя ме осведоми  :wink:
Утре ще я прослушам следобед, ако имам възможност може и да отида на място да я видя как е, хем да и прословутата кармазъ нощница ще видя   :)
Ще видим как ще съчетая нещата, че трябва да ходя до личната лекарка, после до работа да нося болничния, после на зъболекар  :(
*
« Отговор #419 -: Септември 28, 2009, 22:36:13 pm »
Аааааа,ще те познаем,то всички други ще са по нощници!!! С животинчета на тях!!
:jump12: :jump12: :jump12:

Чух се със златето одеве :) Утре ще ме информира по телефона, пък аз вас тука :)
Успешна седмица на многото пункции на отбора :)