Ех, Наде, да знаеш как се радвам! Това е страхотна новина, браво! Дано всичко от тук нататък върви по мед и масло и скоро се похвалиш!
Хайде сега малко клюки от първа ръка
Първо искам да се накарам
, ако е имало някоя от вас днес в АГ-то, а не се обади! Ще ви
Бяхме там цели 4 часа и половина - от 08:00 до 12:30. Огласяхме целия коридор, не ни ли видяхте бе? Шегувам се, да не ми се разсърдите сега
За карамфилите и розите ще ви разкаже Мимето като се включи. Голям майтап е било, ама аз съм изтървала
Иначе много се радвам, че се запознах с нея на живо. От известно време си пишем с нея на лични и много си допаднахме
страхотна е, като се запознаете и вие с нея, ще разберете
Бая повисяхме в коридора, защото имаха страшно много работа. За времето което бяхме там, имаше сигурно 4-5 пункции
Отделно разни бременни Лисици ни прередиха, ама айде...от нас да мине....
Леле като се появи Лиско от асансьора, че като я налазихме двете с Мимето
Ама то не беше търкане, то не беше баране, ама галене по корема...хуууубаво така да прихванем...не че тя се дърпаше де. Даже ни се натискаше, нейния късмет да сме имали
Голяма сладурана е тази нашата Лисанка! Много си я обичам
И така, почакахме, почакахме, па накрая д-р Ковачев ни прегледа, защото Алексата беше до ушите затънал в работа. Едвам-едвам му видяхме очичките над маската, докато прехвърча 2-3 пъти през коридора
Всичко е ок и започнахме стимулацията. Вече съм успешно набодена със 75 единици Гонал
Останалите 75 ще ги бия по-късно тази вечер. Преглед предстои на 23.09.
Голям цирк с тез игли. Анито ме накара почти сама да си го бия
Ама тя така държеше спринцовката, сякаш всеки момент ще ме намушка с копие
Взех да отстъпвам къмто вратата....Ама докато се усетя ми я тикна в ръката и ме набоде
...Жива съм още, мърдам, ама ако мъжа ми беше видял тази сцена, щеше да ни трябва линейка....
Ще трябва сама да си ги бия.....
Ами това е, накратко...лелеее оляла съм се пак цяла страница /това ако ми е краткото, представете си пълната версия
/
Много емоции днес, само положителни
Хайде да се включва и Мими с нейната версия