0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #20 -: Септември 18, 2009, 18:34:49 pm »
Нещо ми се изгуби написаното ще опитам пак.Аз успях момичета,успях.Кистата ми я няма вече,снощи се е спукала сама.Днес професора като каза че можем да стартираме стимулацията натраво мислех че сънувам.Пожелах си чудо и ми се случи.Сега чакам да ми дойде и започвам.Късмет на всички в новата темичка и нека чудесата не свършват.
*
« Отговор #21 -: Септември 18, 2009, 18:36:38 pm »
Нещо ми се изгуби написаното ще опитам пак.Аз успях момичета,успях.Кистата ми я няма вече,снощи се е спукала сама.Днес професора като каза че можем да стартираме стимулацията натраво мислех че сънувам.Пожелах си чудо и ми се случи.Сега чакам да ми дойде и започвам.Късмет на всички в новата темичка и нека чудесата не свършват.
Хайде бе, наде, тебе чаках :)
При това да напишеш точно това!
Лека процедура и това да е последният проблем вече :)
Успех!
*
« Отговор #22 -: Септември 18, 2009, 18:51:16 pm »
Наде , супер :) нали виждаш когато желаеш нещо силно рано или късно става
Упешна процедура мила стискам палци
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #23 -: Септември 18, 2009, 19:10:02 pm »
:)Наде, много се радвам за прекрасните новини:)
Успешен старт и всичко да мине леко до успешния финал:)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #24 -: Септември 18, 2009, 19:43:53 pm »
Ех, Наде, да знаеш как се радвам! Това е страхотна новина, браво! Дано всичко от тук нататък върви по мед и масло и скоро се похвалиш!

Хайде сега малко клюки от първа ръка :lol:
Първо искам да се накарам :witch:, ако е имало някоя от вас днес в АГ-то, а не се обади! Ще ви  osi_6  :lol: :lol: :lol: Бяхме там цели 4 часа и половина - от 08:00 до 12:30. Огласяхме целия коридор, не ни ли видяхте бе? Шегувам се, да не ми се разсърдите сега :P
За карамфилите и розите ще ви разкаже Мимето като се включи. Голям майтап е било, ама аз съм изтървала :lol:
Иначе много се радвам, че се запознах с нея на живо. От известно време си пишем с нея на лични и много си допаднахме :D страхотна е, като се запознаете и вие с нея, ще разберете :D Бая повисяхме в коридора, защото имаха страшно много работа. За времето което бяхме там, имаше сигурно 4-5 пункции :wink: Отделно разни бременни Лисици ни прередиха, ама айде...от нас да мине....  :jump12:
Леле като се появи Лиско от асансьора, че като я налазихме двете с Мимето :lol: Ама то не беше търкане, то не беше баране, ама галене по корема...хуууубаво така да прихванем...не че тя се дърпаше де. Даже ни се натискаше, нейния късмет да сме имали :lol: Голяма сладурана е тази нашата Лисанка! Много си я обичам :P
И така, почакахме, почакахме, па накрая д-р Ковачев ни прегледа, защото Алексата беше до ушите затънал в работа. Едвам-едвам му видяхме очичките над маската, докато прехвърча 2-3 пъти през коридора :lol: Всичко е ок и започнахме стимулацията. Вече съм успешно набодена със 75 единици Гонал  :needleani: Останалите 75 ще ги бия по-късно тази вечер. Преглед предстои на 23.09.
Голям цирк с тез игли. Анито ме накара почти сама да си го бия 8O Ама тя така държеше спринцовката, сякаш всеки момент ще ме намушка с копие 8O Взех да отстъпвам къмто вратата....Ама докато се усетя ми я тикна в ръката и ме набоде :lol:...Жива съм още, мърдам, ама ако мъжа ми беше видял тази сцена, щеше да ни трябва линейка.... :help: Ще трябва сама да си ги бия..... :lol:
Ами това е, накратко...лелеее оляла съм се пак цяла страница /това ако ми е краткото, представете си пълната версия :lol:/
Много емоции днес, само положителни :D Хайде да се включва и Мими с нейната версия :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #25 -: Септември 18, 2009, 19:49:45 pm »
Хайде, злате, хаирлия да е днес първия преглед :)
И лятото - смесена двойка за спортни танци :) Както си си я поръчала :)
Целувам те!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #26 -: Септември 18, 2009, 19:53:59 pm »
Хайде, злате, хаирлия да е днес първия преглед :)
И лятото - смесена двойка за спортни танци :) Както си си я поръчала :)
Целувам те!
:bighug: :balk_21: Задължително смесена.... Да не забравиш, че съм уговорила твойте  дечурлига да помагат с количката :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #27 -: Септември 18, 2009, 20:00:45 pm »
Хайде, Злате хубав старт и успешен финал,следвам те  :) :bighug:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #28 -: Септември 18, 2009, 20:07:49 pm »
Хайде, Злате хубав старт и успешен финал,следвам те  :) :bighug:
Благодаря, Бубе! Тебе те чакам като топъл хляб, да цъфнеш в АГ-то :lol: Предния път нещо не ни се получи работата, ама този път ще сме заедно!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #29 -: Септември 18, 2009, 20:49:58 pm »
Наде, знаех си че чудеса се случват точно когато ги чакаш най-много ! Радвам се, направо искрено се радвам, че сама се е пукнала и не се е наложила пункция ... И това, ако не е чудо :)
Сискен, много ведро звучиш. Все така да си през цялата процедура, а после още по-широки усмивки раздавай. Вярвам, че Лиско е заразила всички днес, не само с настроението си.
Хубаво е, че ви има момичета ! Хубаво е, че го има човека сбъдващ мечти ! Абе живота е хубав !!!  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #30 -: Септември 18, 2009, 20:51:53 pm »
 :P :P :PЕ, да се включа и аз, извинявайте за по-късния час. Здравейте, аз съм долуспоменатата от Sixsens. Казвам се Мария. Или Мимето.  :PНие сме "цветарките" от разказа на Лиско. Със Злати си разменихме доста послания, изпълнени с най-добри пожелания от които с изненада установихме, че си приличаме и се сближихме. :P За първата ни среща днес се пошегувахме, че ще се срещнем с карамфили, аз предпочетох рози.И приех майтапа насериозно. Взех цветята снощи и тази сутрин росни-пресни ги нося в АГ-то и търся Sixsens. Отварям вратата на асансьора, изваждам цветята от торбата  и търся Злати, гледам аз седналите в коридора и те ме гледат. Макар, че никога не съм виждала Злати, ама господ ми я изпрати, никоя не ми приличаше на нея. Или на моята представа за тая симпатяга. И продължавам да си държа торбата със цветята. В този момент отнякъде излиза Ани и втренчено ме гледа, аз какво да правя, веднага й подарих цветята, тя направо се шокира. А аз се почувствах като малко момиченце, току-що започващо първи клас, носещо цветя на своята първа  учителка. В тоя момент се стряскам, че сигурно отнякъде изпод вежди ме гледа Злати,
а аз давам нейните цветя на друг човек. Веднага слязах с асансьора долу, да търся цветя, незнаейки накъде да тръгна. Все пак беше  8 часа, даже в Пикадили цветарките не бяха отворили още. В този момент долу се загледах в новопристигаща лека кола от Бургас, решавайки, че мацката вътре може да е Злати. След кратки детективски действия от моя страна се оказах права, познахме се и се прегърнахме...

Какво да ви кажа момичета, за мен това  е трети инвитро опит. Никога времето не е минавало толкова бързо и приятно. Злати е просто супер, както и повечето от момичетата, пишещи тук в Зачатие.

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #31 -: Септември 18, 2009, 21:19:52 pm »
Симпатяги, много весел старт сте направили днес  :D.
Наде, радвам се, че нещата тръгват в правилната посока.
Аз, нали съм си калитко, сигурно няма да срещна никоя от вас в коридора.

На късмет да е новата тема кой с по 2 кой с по 3, отрицателни тестове да няма.
Ех, каква носталгия ме обзе.
Ако беше малко по-топло, щях и трите да ви водя на екскурзия до Варна.

« Отговор #32 -: Септември 18, 2009, 21:24:15 pm »
Ако някой ми беше казал по рано че непознати за мен хора ще ми станат толкова близки и ще се радвам и плача заедно с тях сигурно нямаше да му повярвам.А сега като чета разказите на pezevengite и sixsens и като знам че съм била толкова близо до вас(в чакалнята)ме е яд че не съм дошла да ви поздравя.Но следващия път ще го направя.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #33 -: Септември 18, 2009, 21:39:25 pm »
Аааааа, Наде, другия път задължително да се обадиш! Вече ще налагаме глоби на спотайващите се :lol:

Миме, страхотна си, да знаеш! Толкова бързо минаха тия 4 часа и нещо, че и нощна смяна да бяхме изкарали, нямаше да усетя! А представям си като се срещнем другия път и с останалите симпатяги от темичката :lol: Лелеее, ще го обърнем на лудница това АГ :lol:
Много се радвам, че не бях сама днес! Това много ми помогна, защото въпреки ведрия тон, малко си се притеснявах...

П.С. Преди малко си бих втория Гонал за деня.... :lol:..абе не сте виждали такава карикатура :D С мъжо дружно се справихме. Тя Елина предложи да се снимам и да пусна клипчето с образователна цел, ама те хората вместо да се научат, ще ги заболят коремите от смях и никаква няма да я свършат. Като задобрея малко, може да помисля пак за клипчето :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #34 -: Септември 18, 2009, 21:52:30 pm »
Наде, ти видя ли ни днес, позна ли ни, тези лудите в коридора, шумните, с постоянно присъствие. Или някоя друга от вас момичета. Уважавам правото ви на анонимност, но знаете ли - няма нищо по-уютно от споделената болка и общата мечта. И аз бях малко или повече като някоя от вас, само че на предишните си опити. Тиха, скромна и тъжна, търпеливо очакваща реда си. Момичета, ние имаме право да бъдем себе си, чувствайте се спокойни и уверени в борбата си за дете, вие сте благословени да бъдете майки. А ако се чувствате така, то непременно ще станете, поне на близнаци. А Лиско, нашата прелестна Лисана е много забавна, голяма сладурана. Отдавна не бях срещала толкова истински, чист позитивен човек, преливаша от енергия, сияеща от щастие. Много се радвам, че се запознах с теб, Петина, ти внесе в деня ми сноп от светлина, изпълни ме с енергия и воля за успех.
Е, започнахме, на 23.09 сме на първи преглед със  Sixsens,  сигурна съм, че ще успеем.
Късмет на всички стартирали стимулацията, чудесата постоянно присъстват в природата,  всички ще успеем... :P

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #35 -: Септември 18, 2009, 21:56:40 pm »
Здравейте момичета, днес сте заформили страхотна срещичка, съжалявам, че не сме успели да се видим  :) Всъщност, вие може би сте ме видели, но аз вас не успях  :wink: :oops:
И така, най-после да споделя - днес мина моята пункция  :) Бях трета, всичко мина чудесно, извадиха ми 22 яйчица, този път бях много спокойна и влязох с усмивка, а не трепереща като първия път, дано тази усмивка ми помогне и за успешен финал  този път  :)
Моя съпруг, понеже знае коя е Лиско  :), нали сме я гледали в хлапетата и в сутрешния блок, (а и аз имах честта да се запозная с нея преди няколко месеца, и тогава разбрах какав невероятна личност е, и как напълно непознат човек може да ти вдъхне вяра и надежда и да те накара да се чувстваш уверен   :D ) ми каза, че точно като са ме изкарвали от пункцията, тя е била до асансьора и е тръгвала, говорила с две момичета, но за аз докато се посъвзема, вече ви нямаше, за което искрено съжалявам  :)
Сега да поздравя Надето за чудесните новини днес, знаех си, че ще ни зарадваш Наде  :D
Браво на sixsens и pezevengite  за успешния старт, все такива хубави емоции  и добро настроение през цялата процедура :D
Отово успех на всички, много вяра и усмивки  :D

P.S. Поради лични причини не споменавам името си, надявам се да ме извините и да не ми се сърдите  :oops: :D
Е, разбира се, когато се запознаваме смятам да го кажа  :lol: патила съм от интернет, та затова  :oops:
« Последна редакция: Септември 18, 2009, 22:04:41 pm от *sunny* »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #36 -: Септември 18, 2009, 21:57:44 pm »
Хммм, Sunny, ти не трябваше ли също да си днес в АГ-то? Какво стана, надявам се, че всичко е ок! Пиши какво е положението.

П.С. Опааа, писали сме едновременно.
Изобщо не се сърдим, мила, не се притеснявай! Както каза pezevengite, всеки има право на анонимност! Браво за чудесното представяне на пункцията! Хайде сега да се оплодят и да станат едни хуууубави ембриончета, които после да се превърнат в здрави и сладки бебоци!

Само да попитам, ти да не беше с черен панталон и зелена ризка, а отгоре черна туника, или нещо такова? Извинявай, ако изнаглявам, ама видях една девойка, дето много сладко се подсмихваше, та викам да не си била ти? Извинявай пак, ако нахалствам, ако искаш, не отговаряй!
« Последна редакция: Септември 18, 2009, 22:05:58 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #37 -: Септември 18, 2009, 22:00:08 pm »
Казах, казах  :oops:
Надявам се да не ми се сърдите, че чак сега съобщавам  :)
Дано поне на трансфера се засечем с някой, та да се запознаем, очарована съм от вас без да съм ви виждала, а не знам като ви срещна  :D

Нее, не бях аз, това беше другото момиче, което беше втора   Аз бях с оранжева нощничка   
« Последна редакция: Септември 18, 2009, 22:06:54 pm от *sunny* »
« Отговор #38 -: Септември 18, 2009, 22:08:27 pm »
Момичета аз за съжаление неможах да ви видя само чух като викнаха Злати за преглед.А *sunny* теб видях без да знам че си ти.Съпруга ми ви е видял до асансьора сега ми казва като му чета какво сте писали.Сега съжелявам че не съм била в коридора но просто денят ми беше много тежък и нямах търпение да разбера какво ще ме правят.Другият път обаче задължително и аз ще се включа.Анонимноста е хубаво нещо но там се събираме хора с еднакви проблеми и няма лошо да си споделим часовете в хубава компания.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #39 -: Септември 18, 2009, 22:10:43 pm »
Нее, не бях аз, това беше другото момиче, което беше втора   Аз бях с оранжева нощничка   

Хмммм, ще те разконспирирам аз :lol: Като са те изкарвали от операционната, не съм те видяла, защото явно тогава сме изпращали Лисанка. Обаче преди това 100% съм те видяла....Аз всички момичета ги огледах, с надеждата някоя да се обади :oops: Ей сега ме хвърли в размисъл и докато не се сетя, няма да мирясам :lol:
Хайде, спирам да нахалствам! :P

П.С. Тя Донка хубаво предложи с баджове да сме, ама на...Другия път ще последвам съвета й! :lol:
« Последна редакция: Септември 18, 2009, 22:14:22 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!