0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #800 -: Октомври 14, 2009, 10:21:16 am »
Добро зимно утрооо  :D Ауу голям студ бее  :x
Бубе лежи си мила-добър знак ще е естествено  :bighug: твоят тест за кога е?
Ама и другите се услушват нещо.Я кажете кой е първи с положителния тест  :D Мен не ме гледайте аз и Ели последни ще си покажем положителните тестове  :D
Сиеста ти как си мила?какво става с теб  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #801 -: Октомври 14, 2009, 11:09:07 am »
Теста ми е 19.10.09 но се чудя дали да не пусна кръвен утре ,10 ден ми е утре.
Някой ще пуска ли кръвен?
« Отговор #802 -: Октомври 14, 2009, 11:21:55 am »
Аз лично мисля да изчакам за уринен.А защо не ни назначиха дата за кръвен знаете ли?На мен направо ми казах за уринен.

« Отговор #803 -: Октомври 14, 2009, 11:27:24 am »
Ееее най-после раздвижване в темата...  :D
Аз кръвен не си и помислям да пусна, защото в Русе май не правят, а ги пращат към Варна и резултата е след 4 дни  8O Иначе вчера се заредих с три различни теста и утре ще ги наредя на мивката... дай Боже да има две чертички(ЗА ВСИЧКИ СЕ ОТНАСЯ!!!)
Нощес като кукнах към 3ч. и до 5 съм се кокорила... за малко да пробвам едното тестче  :oops:
Бубе, пази леглото и си взимай лекарствата! За теста не знам какво да те посъветвам... ако искаш питай д-р Александров  :bighug:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #804 -: Октомври 14, 2009, 12:17:29 pm »
Ееее най-после раздвижване в темата...  :D
Аз кръвен не си и помислям да пусна, защото в Русе май не правят, а ги пращат към Варна и резултата е след 4 дни  8O Иначе вчера се заредих с три различни теста и утре ще ги наредя на мивката... дай Боже да има две чертички(ЗА ВСИЧКИ СЕ ОТНАСЯ!!!)
Нощес като кукнах към 3ч. и до 5 съм се кокорила... за малко да пробвам едното тестче  :oops:
Бубе, пази леглото и си взимай лекарствата! За теста не знам какво да те посъветвам... ако искаш питай д-р Александров  :bighug:

Утре, не е ли, рано за уринен тест? Аз ще си правя такъв но чак на 19.10 но нещо ми изпаднаха гемиите, че няма да се зарадвам :(((
Аз, имам единствено на Шуер чек, какви други да си взема? Помагайте?

« Отговор #805 -: Октомври 14, 2009, 12:33:20 pm »
Ами моя трансфер беше на 01.10. и точно утре ми е уринния. От опит знам, че трябва да имам три вида тестове  :oops: Взела съм шуърчек и още два съвсем обикновенни, че предния път шуърчека ми показа  :bfn: а по-простия веднага показа две чертички... И понеже не вярвах на очите си, се тествах през ден...  :lol:
« Отговор #806 -: Октомври 14, 2009, 12:33:48 pm »
Деска спокойно и един ще ти покаже две чертички.Ти не гледай  setakap :D тя иска да види 6 чертички наведнъж   :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #807 -: Октомври 14, 2009, 13:14:08 pm »
Сетакап, пожелавам ти утре да си много усмихната след теста:)

Кръвен не назначават защото доколкото си спомням, Александров много не е привърженик на кръвните тестове.:)))))

Успех и на всички, които са решили да избързат:)
« Отговор #808 -: Октомври 14, 2009, 13:40:57 pm »
аз пък  горещо ги моля да не бързат, защото аз от нерви днес (10-те ден) си направих шуър чекче, хем си знаех че няма как да е положителен толкова рано така се сдухах че още ми е криво.
« Отговор #809 -: Октомври 14, 2009, 13:48:09 pm »
За кой ли път се убеждавам, че през тия две седмици трябва да ни настаняват в специална клиника под наблюдението на психолози...  :wink: Ми, то да откачи човек... Хайде горе главите!
« Отговор #810 -: Октомври 14, 2009, 13:59:13 pm »
Еее ето я и първата която ще яде бой с ранния тест-Десии недей така бе мила,хич не го гледай този тест и както казва Снежи(setakap извинянай да не обърках)горе главицитее  :D
Я сега ми помогнете като сте старши вече-как бяхте с ходенето до тоалета.Аз не съм ходила два дни вече и съвсем ми става тежко.Сигнус ме посъветва да се насоча към кивито и мляко с мед-и познайте вече си хапвам едно ужасно кисело и кораво киви  :x само такива имаше на пазара.Споделете вие имахте ли такива проблеми и ако да как се справяхте.И кафето сутрин вече не ми помага.

« Отговор #811 -: Октомври 14, 2009, 14:07:40 pm »
Еее ето я и първата която ще яде бой с ранния тест-Десии недей така бе мила,хич не го гледай този тест и както казва Снежи(setakap извинянай да не обърках)горе главицитее  :D
Я сега ми помогнете като сте старши вече-как бяхте с ходенето до тоалета.Аз не съм ходила два дни вече и съвсем ми става тежко.Сигнус ме посъветва да се насоча към кивито и мляко с мед-и познайте вече си хапвам едно ужасно кисело и кораво киви  :x само такива имаше на пазара.Споделете вие имахте ли такива проблеми и ако да как се справяхте.И кафето сутрин вече не ми помага.
Светлето... :wink:  Правилно те е посъветвала Дони, само ще добавя, че можеш да пиеш и Дуфалак
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #812 -: Октомври 14, 2009, 14:20:34 pm »
... само ще добавя, че можеш да пиеш и Дуфалак
А на мен този Дуфалак никога не ми е действал. По колко прахчета пиете и по колко пъти на ден.
 Съжалявам, че спамя  :oops:, но може да е полезно и на другите, които не са го пили и се чудят защо евентуално не им действа (като на мен)  :oops:
 Сетакап, утре ще ти стискам палци.
 Деси-КК, както казва Светлито, на нея Шуър чек й е опказал само една черта, така че е възможно теста да не е достатъчно чувствителен , особено като за 10-ти ден.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #813 -: Октомври 14, 2009, 14:29:52 pm »
Десииииии, ще има  osi_6 Стига с тия тестове, бе миличка! Само се разстройваш! Хич не го отразявай, рано е още. Ще видиш, че след 4 дни, съвсем друга песен ще пеее Шуър чека :lol:
Светлееееее, имаш всички стиснати пръсти от мен :D Айде да поведеш групата :D
Момичета, аз още устисквам, моят тест е в петък! Съветвам ви и вие да си изчакате, не си образувайте допълнителни нерви!

Светле, верно трябва в някоя клиника под наблюдение да ни държат. Без достъп до тестове и т.н.... :lol: И с целодневна развлекателна програма - тип "всеки луд с номера си, ние сме с програма" :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #814 -: Октомври 14, 2009, 14:44:57 pm »
това за кивито и аз съм го пробвала и при мен действа. Само че аз задължително го ядях сутрин преди всичко друго, изяждам 2 кивенца и после една чаша топла вода и чак тогава си правя кафенце - и на средата на кафенцето вече съм на "трона"  :lol:
« Отговор #815 -: Октомври 14, 2009, 15:05:45 pm »
 :lol: :lol: :lol: на трона  :lol: благодаря ти Деска искрено ме разсмя  :lol: Утре ще си напъхам всичко в устата сутринта-киви круши сливи вода кафе и ще подскоча два пъти  :lol: шегувам се няма да скачам  :lol:

*
« Отговор #816 -: Октомври 14, 2009, 15:16:27 pm »
Здравейте мацки, аз засега съм решила (засега щото тия дни много бързо ми се мени мнението)да направя уринен тест в събота сутринта тогава ми е 12 ден от ЕТ и тогава ще му мисля...Знам, че може да е рано, но си знам , че няма да устискам още дълго!
На всички стискам палци :crossfingers: за :bfp1:
*
« Отговор #817 -: Октомври 14, 2009, 16:33:16 pm »
Здравейте, мили момичета и Рачо от любимата ми темичка!
Минавам да ви пожелая  само положителни тестчета и много ревливи бебчета после.
Сетакап, стискам палци за утре, мила. Вярвам, че ти ще откриеш сезона на положителните новини! Време ви е да взривите АГ-то вече!  :wink:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #818 -: Октомври 14, 2009, 16:59:14 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #819 -: Октомври 14, 2009, 19:15:40 pm »

Ели, не съм пробвала с киви но на мен така диуретично ми действат всичките сушени плодове, като почнеш от кайсии, сливи, смокини и дори фурми и стафиди, и то вечер и после сутрин едно кафе ама на гладно  ипак ..на "трона" преди да съм го изпила даже. Имам усещането, че утре Setakap ще ни изненада с  :bfp:
Тя, ще да е първата щастливка ...  :D