0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #80 -: Септември 19, 2009, 15:03:50 pm »
 :DАбе, Злати, май пак се оля ти!
Какви са тез обявени намерения,
миришещи на бизнес предложения?
Нашта щяла уроци да дава,
да не си  кандидат за слава,
май пропускаш факта прекрасен,
че аз съм твой мениджър ясен,
всичко трябва през мен да минава,
кой каквото/ $, лв/ иска, може да дава... :D :D :D

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #81 -: Септември 19, 2009, 15:12:37 pm »
 :lol: :lol: :lol:
« Отговор #82 -: Септември 19, 2009, 15:23:15 pm »
ехееееее тук май има поятеси :balk_47: :balk_46: :balk_46:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #83 -: Септември 19, 2009, 15:37:52 pm »
Да ви представя нашата поетеса - Мими! Много е талантлива :D Смятам да издам първата й стихосбирка с парите дето ще събера от уроците :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #84 -: Септември 19, 2009, 16:14:04 pm »
И моят ред дойде  :D. Утре пътувам за Варна и ако всичко е наред, започвам стимулация.
Коригирам си ходенето  :). След разговор първо с Ани, после с д-р Александров се оказа, че ще съм на 7-мия етаж в понеделник. Ако има още някой там, да свирка. Ще ме познаете по високият мъж с мен :D.

« Отговор #85 -: Септември 19, 2009, 16:28:57 pm »

Dani,успех ,вси4ко ще бъде ОК ,и нещата ще се получат попадаш в ръцете на едни от най-добрите в областа,но това вероятно си го знаеш.Успех!!! :balk_602:
« Отговор #86 -: Септември 19, 2009, 20:33:28 pm »
Момичета, невероятни сте  :bighug:
dani_ j ,Eли :),  успешен старт момичета, ще чакаме добри новини, сигурна съм, че ще ни зарадвате, а и няма как иначе, щом сме в ръцете на такъв невероятен доктор  :D
sixsens, на мен към края на стимулацията дори ми хареса, правех го с лекота и изобщо не ме болеше, с нетърпение си чаках часовете за инжекции  :lol:
didi107 , успех и на теб, избрала си правилната тактика, по-лесно и по-приятно е с вяра  :D Така накрая всички ще имаме успех  :)
elinor999, ще стискам силно палци за теб, дано поведеш групичката  :D

Ох, момичета, сега да ви кажа какво ми каза док днес, малко се разстроих, дори си поплаках, и аз незнам защо, имах нужда да се освободя от напрежението явно  :oops: Оплодили са се 7, от които четирите били хубави, вика ме на 21ви /трети ден, а аз така се бях настроила за 5ти  :oops:/ за трансфер  :) Може би е глупаво, но малко се разочаровах от бройката  :? , стана ми мъчно и отново ме обхвана онази паника, онзи страх от първия път :? Сега чакам с нетърпение понеделника, дано Александров ме поуспокои, че ми е едно такова гадно, а той някак винаги успява да ми оправи настроението, такъвневероятен човек е :) Постоянно пиша как трябва да се усмихвате и да вярвате, а самата аз отново се поддадох на страха  :? Дано всичко този път мине добре, толкова ме е страх!
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 20:45:20 pm от *sunny* »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #87 -: Септември 19, 2009, 20:47:21 pm »
Съни, миличка, нормално е да те е страх. Но не позволявай това да те завладее. Опитай да бъдеш по-позитивна.
И мен много ме е страх. Не ме гледайте, че се шегувам тука и дрънкам глупости. Умирам си от страх, дали всяка стъпка ще е успешна, дали ще отговоря добре, дали ще ми извадят качествени яйчица, дали ще се оплодят и т.н и т.н. Всички ги знаете тези мисли, всяка от вас са я спохождали. Обаче се опитвам да ги прогонвам бързо-бързо и да вярвам в успеха. Защото вярвам в лекаря си, в себе си, а това е 50% от успеха :D

:bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #88 -: Септември 19, 2009, 20:48:25 pm »
Съни, важното е, че има 4 хубави.
Аз имах 2 хубави и 3 доло - горе. Е знаеш резултата:)))))))
Върнаха ми ги на 3 ден.
Не се затормозявай излишно, док си знае работата:)
И късмета е с всички ви тази есен.

Аз продължавам да вярвам:)
« Отговор #89 -: Септември 19, 2009, 20:53:26 pm »
Съни, не се оставяй на страха да те завладее....остави място за други по-хубави чувства. Аз вторият опит имах 9 яйцеклетки (и аз очаквах повече). На трети ден разчитах само на един ембрион - другите не са и започвали да се развиват, освен този и още един, който беше с фрагментации. Плаках като теб и бях обрекла опита още преди да мине трансфера...
Трансфера мина, бавно се изтърколи и времето до секциото...никога не знаеш какво те чака зад ъгъла, ако не стигнеш до там.
Стискам палци, Съни
« Отговор #90 -: Септември 19, 2009, 20:57:06 pm »
Лиско, благодаря ти, аз винаги с теб се успокоявам, защото съм чела, че твоя трансфер е бил на трети ден  :D
Просто ме тормози факта, че и двата пъти от много хубави яйчица, се оплождат малко   :?, и все се питам какво не е наред...
Ще гледам до утре, или най-късно до понеделник да се съвзема, че да мога да посрещна ембриончетата уверена и с усмивка :D

p.s.Black_rose , благодаря и на теб за подкрепата и надеждата  :bighug:, така ме радват такива хубави истории :D 
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 20:59:25 pm от *sunny* »
« Отговор #91 -: Септември 19, 2009, 21:01:16 pm »

Ей,*sunny*,горе главата,даваш кураж на останалите ,и ти не го губи.Знам какво ти е,по време на стимулациата всичко въреше добре,и аз самата бях така ентусиазирана че нещата се случват,но малко разочарование настъпи в деня на транфера.Върнаха ми трички с много бавно деление на ден пети,но те самите се бяха развили за ден трети,но въпреки всичко до деня на теста не мисля да губя надежди,ако трябва да се случи чудото ще се случи при всички ,със силна вяра,а аз вярвам!!! :blowingdust2: 
« Отговор #92 -: Септември 19, 2009, 21:27:17 pm »
elinor999   :bighug:, ще се моля за теб, дано ни зардваш с твоето чудо  :D
« Отговор #93 -: Септември 19, 2009, 21:33:45 pm »
Хей, Съниии, ще ти дърпам ушите. Какви са тез черни мисли? И защо са?
Първо, както казва Лиско, имаш четири хубави. Ти повече от четири деца ли искаш от този инвитро опит? А е възможно и останалите три да направят скок в развитието си, каквито случаи е имало доста. Настрой се позитивно, почивай си и се приготви да си прибереш домочадието. А пък и Александров вика на  3 ден профилактично. Като отидеш ше те изгони и ще те каже- ти ела след два дена. Айде, споко и успех. :P :P :P

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #94 -: Септември 20, 2009, 06:22:40 am »
Добро утро на всички красавици тук!! Много ви се радвам на настроението ! темата е супер! наде,чудсно е че всичко е минало при тебе по-най добрият начин! На всички други стискам палци за стартирането на стимулациите,трансферите и естествено -положителни тестове след възможно най-картик срокове.! В понеделник и ние сме на линия-мястото на срещата е познато! Това ни е първи преглед от началот на стимулацията! за жалост нещата със снабдяванто сГонала малко се объркаха,така че първо ще се разходим до контанца! За сега всичко е по план,макар и само на теория! За крайния резултата ще пиша след приключване на "екскурзията" ! Ако някойсе нтрисува ,все пак ! Аз също,не гледема как се поставя Гонала! Не мога! Все пак предпочитам така,откокото да ме свестяват в спешното!!! :lol:А моята скъпа е много добра! Мисля ,че е най-добрата в това ,така че при едно съревнования първото място не ни мърда! Хе хе хе ,много ви се кефя! зареждате страшно с добра енергия! Дано това да е взамно! Успех за сега,че трябва да яхваме метлата за констанца!
п.п.Скоро някой да е купувал Цитродит от Варна?? Че и неговата дъставка се обърка....Боже,в каква държава живеем! Иначе  е забавно!! Само времето да не ни натиска толкова,последния Гонал стигна само затази сутрин а до края на деня трябва да сме осигурили още 20 дози! Стискайте палци всичко да се развие по план!! Хайде ,приятни почивни!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #95 -: Септември 20, 2009, 07:29:50 am »
ra, искаш да кажеш че сте сложили сутринта Гонал, а за вечерта нямате набавен и чак до Румъния?????? Аз не бих рискувала, ако нямам поне за две апликации още и тогава да тръгна надалече. И за Варна не тръгвам без два поне в чантата. Ами има задръствания понякога, да не се случва ама и гума сме пукали, да не говорим, че като правих втория опит в София в една поледица и пътувахме около 12 часа почти спрели. Ами ако няма там днес Гонал? На твое място бих се запасила с още поне две инжекции да си имам и тогава. Дано да купите навреме!
Успех на всички нови момчета и момичета в темата :)
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 08:26:58 am от cygnus »
« Отговор #96 -: Септември 20, 2009, 08:44:20 am »
Добро утро на всички  :D Днес май съм малко по-добре, благодарение на вас  :D, само дето за капак снощи сънувах отвратителен сън, и съвсем ме скапа, но сега се опитвам да го забравя  :)
pezevengite,невероятна си, мерси за пожеланята :D
А за бройката, не че искам повече от четири деца от този опит, просто ми стана мъчно, че от толкова много  са се оплодили седем и веднага се прокрадна мисълта, че имаме някакъв неоткрит проблем :oops: Обещавам днес да направя всичко възможно да се възстановя и да не мисля за глупости  :D
ra40, ти също внасяш много настроение в темата ни, и както "виждаме" си голяма упора на съпругата си  :) Дръж ни в течение и дано имате успех, в което не се съмняваме де  :) За Гонала, и аз смятам, че е добре да си набавиш от тук, поне две, за да сте по-спокойни, както казва cygnus, всичко се случва. Лек път, и дано успеете да си набавите всичко навреме  :)
Приятен ден на всички  :D
P.S. Момичета, нали преди трансфер можеше да се хапва и пие кафе, че аз с моите настроения съвсем се сбърках и незная какви ги върша  :)
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 08:46:36 am от *sunny* »
*
« Отговор #97 -: Септември 20, 2009, 09:02:47 am »
Съни, да, ама не прекалявай много заради "видимостта". Не съм сигурна дали хапването пречеше на видимостта към яйчниците или към матката, та за всеки случай. Там ще те накарат да изпиеш малко повече водичка преди трансфера.
Успех  :bighug:
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 09:33:20 am от cygnus »
*
« Отговор #98 -: Септември 20, 2009, 09:11:49 am »
Добро утро  :)на всички
Съни  :bighug: не се притеснявай утре всичко ще е Ок,малко остава.
Аз също ще съм там на преглед и ще стискам палци , а ако те разпозная ще имаш прегръдките и подкрепата ми лично :) :) :).
« Отговор #99 -: Септември 20, 2009, 09:53:13 am »
Ra4o, защо чак в Констанца ще ходите, като в Мангалия във въпросната аптека Пурсанте имат в наличност Gonal F, току що им звънях. Както и да е дано всичко е наред и намерите в Констанца.
Аз сигурно утре ще ходя до Мангалия, тръгвам от Варна ако някой му трябва Гонал да ми пише на лични