0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #700 -: Октомври 07, 2009, 13:51:57 pm »
Здравейто отново ,красавици! съни,много се радвам,че си пак тук! Много  хубаво това! Отърсваш се и продължаваш напред! Няма как !! Мисля,че всички трябва да сме наясно ,че нещата се получават трудно! но все пак се получават! Гледахте ли БТВ сутринта! Предаването за хубавия ден(забравих сега как се казва) ! Параскева Джукелова е станала майка през август след три опита инвитро!! И едно друго момиче беше там-Милена Терзийска ако не се лъжа! Тя 13 години се бори! Много хубаво беше! Говореха за Зачатие,за форума ,за предложените поправки в КТ! Супер беше! И Златето беше там! Нека я поздравим! Тя е родена писателка според мен! Браво! Прочетоха неин пост в техния форум,на предаването! Браво! Много горд тръгнах към работа и щастлив даже! Жена ми тя си приповдигна настроението1 Хората вече говорят и споделят съвсем открито! Дискотират се ,свободно проблеми,които са така да се каже-технически! А това е пред голяма аудитория! Много се радвам,че усилията на сдружението запомчват да дават плодове! Браво! Това е! Упоритост и постоянство! Това важи и за всяка от вас! Няма връщане! Трябва да има бебета! Още повече че са толкова много желани,нали?? ylinfant
п.с. абее хубаво е уж да не ти е силна имунната система по време след трансвера ,че да се хващало,ама пък се хващат и други работи,дето не са хубави! хи хи хи
/www.mamaibebe.com][/url]
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #701 -: Октомври 07, 2009, 14:23:22 pm »
Аууууу, писали, писали....та се уляли :lol:
Здравейте, сладурани! Много ми е драго 8)
Бубе, браво на теб! Всичко ще е по мед и масло, ще видиш, че този път няма мърдане - бременна си и това е!
Ели, страхотни новини, миличка! Убедена съм, че там са твоите бебета :D
Светле, то от друго сигурно ти е лошо бе :lol:
Елинка, хич недей се тръшка, ей сега ще ти дойде реда, ще те пунктират, трансферират и после ще си бременееш! Хич няма да се усетиш кога е минало времето :D
Съни, радвам се, че пак си сред нас, миличка! Винаги ще сме до теб и ще ти даваме кураж! Поздравявам те, че си се посъвзела и продължаваш смело напред! Това е сигурен знак, че ще победиш!
Рачо, както винаги си на ниво! Евала!

П.С. Относно предаването "Денят е прекрасен", можете да го гледате на сайта на бтв. Миленка е страхотна. А на този линк - http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=141&t=33518 можете да видите мненията, които няколко момиета от форума публикувахме, за да подкрепим участието на Миленка. Ето и линк към темата й - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39584.0
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #702 -: Октомври 07, 2009, 14:36:27 pm »
да се отчета и аз, като последна в аг-то в процедурите. днес си взех гоналчетата от румъния и сега си ги къткам на сянка. ухажвам ги от време на време и само ходя с термометъра да меря да не мине 25 градуса в стята. май няма да ги слагам в хладилника да не настинат.
аз като изтърсачето на групичката, което не е почнало да се боцка още, често чета, но рядко пиша. уча се от вашия опит. и мечтая да дойде деня за първия ми преглед, да видя доктор Александров, да ме зареди с положителна емоция. нещо пак се вкиснах напоследък, че моя донор ме ядосва.
целувки на всички!
« Отговор #703 -: Октомври 07, 2009, 14:55:47 pm »
Ее Злати чак пък да се тръшкам  :lol:
Пис така както зорко си пазиш Гоналчетата и си ги охажваш,така скоро да си галиш и бебчовците в коремчето  :bighug:
Елии до довечера  :lol:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #704 -: Октомври 07, 2009, 15:08:52 pm »
Ее Злати чак пък да се тръшкам  :lol:
Еееее, аз в добрия смисъл деее  :D :flower: :balk_70:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #705 -: Октомври 07, 2009, 15:23:11 pm »
аз вече съм готова с животинските мотиви, за да отговарям на дрес кода в аг-то. както ме е хванало майчинското чувство, може скоро и чаршафките да си приготвя в торбичката... май съм луда за връзване.
майка ми поръчва да искам от доктора едно бебе, че няма да се справя сама с две, но кой ли я слуша нея.
момичета, материала го искат в деня на пункцията, нали? чудя се колко време предварително ще ми кажат кой ден ще е, че при мен са сложни нещата и е свързан с предварително планиране (нали съм с донор...)?
« Отговор #706 -: Октомври 07, 2009, 15:23:57 pm »
Знам бе душицо  :balk_104:Ще те прослушам и тебе довечера да кажеш подробно как си що си  :lol:
Ама никой не ми каза проблем ли е ако не си отишъл до тоалета сутринта преди пункцията :oops: :oops: :oops:
Пис на мен док ми каза още на 6тия ден че се очертава за четвъртък пункцията<а после на 9ти ден от стимулацията потвърди  :D При всички случаи според мен ще имаш 3 дни  :D
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 15:27:53 pm от elina0102 »

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #707 -: Октомври 07, 2009, 15:27:43 pm »
Ехо ,още пресни новини за мен току що ми звъннаха да ми кажат ,че д-р Александров ми е замръзил 5 ембриончета а не 3 явно е имало хубави :D
Еlina0102  :) хайде мила малко остана
Злате :bighug: и аз вече омитках кафетата ,ами то в това хубаво време как да седиш в къщи :)
*
« Отговор #708 -: Октомври 07, 2009, 15:39:05 pm »
Ей,Буб,,вие си замразявате за всеки случай ,за следващ опит ли???
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #709 -: Октомври 07, 2009, 15:44:29 pm »
Писс, не че съм много веща (но тъй като отдавна чета тази темичка си позволявам да споделя мнение), че материал за оплождането може и по-раничко да се даде. В този случай се замразява. Доколкото знам обаче е най-добре да е пресен и се дава в деня на пункцията (дано не греша, ако е така някой ще ме поправи). И само от любопитство да попитам - в АГ като си с донор пак ли сам трябва да си го намираш  8O както е с дарението на яйцеклетки ? Мислех, че поне мъжкия материал по-лесно го подсигуряват.  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #710 -: Октомври 07, 2009, 15:53:04 pm »
Дано да са за второ  :)

Имаше много хубави ембриони, аз исках замръзяване и д-рАлександров така прецени че след като види колко са хубави да замръзи тях ,вчера каза че най вероятно ще има 2-3 а днес ме изненадоха приятно 5. Все пак се спестява една стимулация и пункция не от гледна точка на парите макар че и те са си причина но при мен с тези хиперстимулации сякаш е по добрия вариант ,дай боже найстина да ги използваме за второ :)

Успех и на вас  :)
*
« Отговор #711 -: Октомври 07, 2009, 15:58:22 pm »
Пис в деня на пункцията го искат ,към 8ч сутринта за да могат ембриолозите да го обработят докато започнат пункциите.Поне на нас така ни казоха преди пункцията :)
*
« Отговор #712 -: Октомври 07, 2009, 16:21:25 pm »
За материала е точно така! Ти явно си млада?? Или пък казваш ,че си с хиперстимулация,затова е предпочел да замрази! Все пак е добър вариант!!
« Отговор #713 -: Октомври 07, 2009, 16:23:59 pm »
Ехо здравейте и от мен,след кратък интервал се завръщам отново.Не съм писала може би от месец май , но ви чета редовно.Не познавам никоя от вас от новата групичка,но ми направи впечатление,че сте много позитивно настроени всички- и така трябва.Пожелавам на всички Ви успех и дано всяка от нас види заветните  :bfp:
 А сега малко инфо за моята последна процедура(надявам се).Днес ми е девети ден от стимулацията (тоя път съм с гонал и цитротид)в петък съм на преглед и най вероятно в неделя пункция.Междо другото мисля ,че вчера видях Ели с двете опашчици-много сладка беше,отиваше на пункция ,а аз си бях на диванчето чаках за преглед.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #714 -: Октомври 07, 2009, 16:26:48 pm »
момичета, а нормално ли е да ти се повиши температурата (тази измерена нормално, а не базалната) след трансфер? Усетих, че горя измерих я и се оказва, че е 37.3, не че е много :oops:, но все пак  8O я има? и друго усещам, като тръгна да правя нещо, (не копая, де :)) ) иии много бързо се задъхвам ... При Вас, как е?

*
« Отговор #715 -: Октомври 07, 2009, 16:34:18 pm »
Охооо,ами нормално е!! Хи хи ! Здравей Кики! Щом си на Гонал и особено на цитротид ,нямаш проблеми! Този опит ще е положителен! И ние сме така и съм сигурне че няма мърдане! Абе Цитротита е голяма работа,да знаеш!!!
« Отговор #716 -: Октомври 07, 2009, 16:48:28 pm »
Дано да са за второ  :)

Имаше много хубави ембриони, аз исках замръзяване и д-рАлександров така прецени че след като види колко са хубави да замръзи тях ,вчера каза че най вероятно ще има 2-3 а днес ме изненадоха приятно 5. Все пак се спестява една стимулация и пункция не от гледна точка на парите макар че и те са си причина но при мен с тези хиперстимулации сякаш е по добрия вариант ,дай боже найстина да ги използваме за второ :)

Успех и на вас  :)

Или за трето!!!  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #717 -: Октомври 07, 2009, 16:51:26 pm »
Кики :)добре дошла в отбора,успех мила.

Дес ,за температурата не знам ама за задъхването и аз съм така :) а и все ми се спи явно е от лекарствата. Ще търпим :)

Еми трето трето на всичко съм съгласно вече :D
*
« Отговор #718 -: Октомври 07, 2009, 17:25:35 pm »
crow, аз не съм питала да имат донорска  банка. като гледам сайта на аг-то, а и на други клиники в бг, има отделна цена за донорска инсеминация например. но това значи ли, за ин-витро   видях подобна услуга или цена. всъщност в бг не е много популярно и всеки се спасява сам. аз поне досег не съм попадала на случай по форумите, когато клиниката да осигурява донора на сперма или яйцеклетки.
*
« Отговор #719 -: Октомври 07, 2009, 17:27:17 pm »
Бубе браво, много добри новини, аз от теб други и не очаквам нали знаеш , радвам се, че си замразила, все пак още дечурлига ща правим...Аз малко съм отнесена от вихъра, ти ме видя вчера, но иначе съм добре, мързелувам, излизам по кафета и чета забавни книжки!
kiki82 успех ти желая, дано наистина есенната групичка с този заразен позитивизъм гушкаме на финала дългоочакваните бебчета!
Не съм свикнала да си стоя толкова в къщи, но този път реших да си почивам повечко.
Поздрави и  :bighug: на всички!!!