Днес наобяд видях един упоен и замаян фъстък на име Ели:))))))))
Не стига, шарената и нощница ами и беше на 2 опашки вързана с оранДЖеви ластички, като детенце:)))))))
Оставих я да поспи малко и после им се натресох в стаята:) Запознах се и с Бубето, днес и е бил трансфера ама аз като не помня:))))))
Тръгнах си към 13.15 от АГ и оставих Ели в ръцете на съпруга и:))))))в сигурни ръце е вярвайте ми:))))
Чакаме новини от нея как се е представила. Предложих и да и махна абоката да не я дразни ама явно я достраша:)))))))))))))))))))))))))
Докато влизах за прегледа си, едно момиче пита Александров как се развиват нещата, и аз хем вчера четох, че Деситата са на трансфер реших, че е някое Деси:)И се провикнах след момичето, Ти някое Деси ли си?
))))))))))Ами то леко се обърна и добре, че не разбра, че на нея викам...щеше да ме вземе за луда. не, че не съм:))))
Вземах си довиждане с Александров, когото ще видя надявам се около Нова Година ама си признавам стана ми мъчно:)
Благодаря ти Докторе за всичко, което направи за мен и семейството ми и за онзи истински блясък в очите ми:)
На всички ви ще кажа ОТНОВО, не спирайте да вярвате и не губете надеждата си. Нея никой неможе да ви я вземе.
Успех момичета и момчета и попътен вятър:)