0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #60 -: Септември 18, 2009, 23:16:05 pm »
Хахааха, dessi-kk, аз онея другите стимуланти, за които говориш, като си ги взимам съм добре. Ама сега заради ин витрото съм ги спряла, та затова така ми се отразява..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хайде добре дошла в кюпа тогава! Утре те искаме на отчет! Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #61 -: Септември 19, 2009, 08:41:29 am »
 :)Dessi-kk, със смях и песен животът е по-лесен. :P :bighug: :bighug: :bighug:
Айде, пиши какво става, като се водим в коридора на АГ-то ще получиш от нашите стимуланти, ще те инжектирам лично. :)
Има ли някой друг, започнал или започващ  процедура тия дни?
/Ако иска да си признае, разбира се/
Момичета пишете, не се свенете...

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #62 -: Септември 19, 2009, 08:47:05 am »
Добро утро момичета, мен днес сън не ме лови, от 7 часа се въртя, много ми е притеснено за резултата днес  :? Дано новините този път са добри, че на първия опит пак имахме много яйчица, но се оплодиха само 4, от които - три добри :? Сега направо не мога да си намеря място от притеснение :oops:
dessi-kk , радвам се, че отново си в групичката, стискам палци и съм сигурна, че този път ще имаш успех :)
За изненадата и аз съм напълно ЗА  :D
*
« Отговор #63 -: Септември 19, 2009, 08:54:11 am »
Хайде момичета :) и аз съм вече от стартиралите, току що си боцнах първата доза Гонал75
Попълнено е още едно местенце в коридора на АГ то :)на 21 съм на преглед и бих се радвала ако се видя с някой от вас.
« Отговор #64 -: Септември 19, 2009, 09:06:35 am »
Момичета, имам въпрос към ползвалите гонал 900 пен:
Възможно ли е да се зареди за инжектиране по-голямо количество от  предварително нагласената с плоската черна стрелка доза? Имам известни съмнения защото трябва да си бия две х 112.5 единици на ден, нагласям черната стрелка на 112.5, а при издърпването на инжекционния бутон се вижда с червена индикация 150?
Дано се намери някой да отговори...

[161551.gif[/img][/url]
*
« Отговор #65 -: Септември 19, 2009, 11:43:06 am »
И моят ред дойде  :D. Утре пътувам за Варна и ако всичко е наред, започвам стимулация.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #66 -: Септември 19, 2009, 11:56:04 am »
Бубе, Дани, добре дошли окончателно вече в групичката! Много късмет и положителни резултати! Ай дано се засечем по коридорите :lol:
Прегръщам ви всички!

Съни, не се притеснявай, мила! Всичко ще е наред! Ще имаш едни хууубави ембриончета, които после ще се превърнат в едни пуууухкави бебоци :lol:
Целувки!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #67 -: Септември 19, 2009, 12:10:21 pm »
Дани Джи, ако на връщане минете през наше село, задължително ми звънни за по едно кафенце да се видим :)
Успех!
« Отговор #68 -: Септември 19, 2009, 12:15:48 pm »
*sunny* стискаме палци всичко ще е наред вярваме в това.
« Отговор #69 -: Септември 19, 2009, 13:00:04 pm »

Здравейте и от мен!Чета ви от доста време,възхищавам се на подкрепата която струи от всяка една от вас.Включвам се към есенната сесия на бебеправещите,то аз сам по4ти на финала-вчера ми беше трансфера/АГ-Варна/,но съм малко спекана ,тъй като ембриончетата ми са с малко лошо качество :(,но опитвам да мислиа само позитивно и да се надявам че нещата ще потръгнат.Стискам палци на вси4ки и дано късмета да бъде с нас. :bighug:
« Отговор #70 -: Септември 19, 2009, 13:05:33 pm »
elinor999 имаш нашата подкрепа дай го по ведро и ще видиш че напразно си се тревожила.Успех.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #71 -: Септември 19, 2009, 13:28:12 pm »
Елинор, успех! Стискаме палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш! Имаш нашата подкрепа :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #72 -: Септември 19, 2009, 13:31:00 pm »
elinor999 ,късмет миличка имаш моите стиснати палчета ,от сърце ти желая да видиш  :bfp: и накрая да гушнеш един хубав бебок :)
*
« Отговор #73 -: Септември 19, 2009, 13:32:34 pm »
И моят ред дойде  :D. Утре пътувам за Варна и ако всичко е наред, започвам стимулация.
Дани успешен старт :)и естествено хубаво бебче на финал.
« Отговор #74 -: Септември 19, 2009, 13:36:33 pm »

Много ви благодаря момичета,страхотни сте  :balk_104:,разбира се 4е нещата при всички  ни ще се развиват добре и другото лято ще се засичаме в Морската по разходки  :stroller:/е за тези от Варна/
*
« Отговор #75 -: Септември 19, 2009, 14:07:55 pm »
Добър ден и от мен  :D
Много ме развеселихте, сладурки  :bighug: Ама Миме ти верно с китки си отишла в АГ-то  :lol: Аз предишната вечер така ви се радвах като си организирахте срещичката, че викам на Злати да взема на път за работа да сляза на спирката на АГ-то и да дойда да ви видя  :), не че ми пречеше нещо, хич даже, ама шефа ме беше помолил да свърша нещо сутринта, та нямаше как. Иначе щях да цъфна, не ми пречи ни на акъла, ни на образованието  :lol: :lol: :lol:
И щях да нося розова роза  :lol:

Нещата около мен - днес изпих последния Регулон и вече съм в очакване  :D
След 2-3 дни ще ме видите и мен  :) За незнаещите, освен Ели, ми викат и фъстък, така че може да се изтипосам с пакетче бирени фъстъци, а може и биричка за колорит  :lol: :lol: :lol:

Продължавам със стискането на палците, успех на всички и нямам търпение да се запознаем  :D
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 14:09:39 pm от Eли :) »
« Отговор #76 -: Септември 19, 2009, 14:13:25 pm »
Здравейте момичета :hello: Стискам палци на започналите.Аз чакам МЦ другата седмица и започвам стимулация.По къс протокол съм,малко се притеснява,защото ми е първо ин витро, ноооооооо стискам зъби гледам да мисля положително :D.Дано всичко мине добре.Късмет на всички от тази есенна групичка и дано както каза elinor999 на лято да сме на разходки в морската :D :lol:  КАСМЕТ
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #77 -: Септември 19, 2009, 14:30:17 pm »
Оооо, Ели! Хайде откога те чакам :lol: Май-май на 23 ще се съберем бая народ в АГ-то  :lol:

Didi107, ще те чакаме и теб да се запишеш :D И на мен ми е първо ин витро и хич не ме свърта, ама като имам такава подкрепа от всички ви, ми е доста по-спокойно и ведро!
Успех, момичета!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #78 -: Септември 19, 2009, 14:41:50 pm »
На 23 и аз ще дойда:)))))))))))))))))))))))) :oops:
Нахалната лисица ако не я познавате:)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #79 -: Септември 19, 2009, 14:53:44 pm »
На 23 и аз ще дойда:)))))))))))))))))))))))) :oops:
Нахалната лисица ако не я познавате:)
Ха, че къде без тебе :D Нали трябва пак да ни се отъркаш, то от един път не става :lol:

Момичета, аз взех да задобрявам с Гонала. Днес вече не ми трепереха ръцете като на дърта наркоманка пред свръхдоза :lol: Направо съм като професионалист....Мога да давам уроци :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!