Здравайте отново и от мен
)
ние, вчера бяхме на пукция, резултата е 11 яйцеклетки (говорих с д-р Александров да ги оплоди, ако имам, какво де) половината инвитро, половината икси. Искам да ви кажа, че се запознах с две не, три чудесни момичета, само на едното обаче му запомних името
, Тайс
)другото май беше Яни
) да ме извини ако бъркам но вчера едвам не припаднах от ужас!
Ние, вчера малко луднахме, т.к при нас се появи проблем, от който едва не получихме инфиркт, както ние така и д-р Ковачев и анестезиолозите, които бяха дошли .. ужас! Няма да влизам в подробности, но донорката ми, имаше проболем с упойките, т.к едва тогава разбрахме, че милата имала разни алегии и ... абе, още ми треперят мартинките
По едно време, вече хем гледах на стерео, хем и взе да ми се кръстосва погледа и д-р Ковачев а после и д-р Александров в коридора като ме видяха, и каза, да си легна някъде, че да не тичали сега мене
да спасяват ...
Много се уплаших момичета, такова нещо, никога не ми се е случвало, проблемът беше, как и дали, ще излезе от упойката, а след пункцшята беше,
като ... ох ... спирам, още ми е зле
. Чух се с нея, вече е добре, но вчера ...Аз, ако знаех по-рано за тези и алергии, нямаше да я подложа на такова нещо (не, че имах представа за това)нито, нея нито, нас ...
Имаме 11 яйчица и от цялата тази инфарктна ситуация не можах и да се зарадвам, мислех само за нея ... днес ще се обадя за новини, дано да има оплодени, че много ми е тревожно ...
ами това от мен, а стори ми се, че в коридора видях и Ели и доста други момичета, ама, като не ви познавам .. ние, бяхме там цял работен ден вчера от 08.00 сутринта до почти 17.00 часа ... стреснахме народа яко ...