0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #460 -: Септември 29, 2009, 20:54:30 pm »
След трансфера е желателно да си живее живота! Но пък, ако и се почива - нека си почива...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #461 -: Септември 29, 2009, 21:03:16 pm »
Момичета ,моето момиче пита ,дали е желателно да се почива след трансфера? какво е вашето мнение???

Рачо, мисля, че ще ви е интересно да прочетете тази тема ако вече не сте:) Има много и различни мнения. Можете за ваше успокоение да питате Александров или Ани, които ще ви кажат да си живеете живота:)
ето темата:)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=25885.0
« Отговор #462 -: Септември 29, 2009, 21:13:43 pm »
 :D :D :DБлагодаря ви, момичета, сега се чувствам много по-добре. Надеждата ми се позавърна. Точно от това имах нужда - от вашата блага  дума и подкрепа. Прегръщам ви и ви целувам всички, а поименно:
Бубе и Дани, късмет на пункцията в четвъртък :P, ще стискам палците и на двете ръце!
Съни, мило усмихнато момиче, от теб очакваме вече силно положителен тест, да поведеш отбора
Ели, успех на прегледа утре, после дай отчета.
Лиско, обичам те! Тя каква стана, аз те обичам, ти обичаш Александров, и то със знанието на мъжа си, абе мешана скара. :P
Гардже, ние сме с мъжки фактор.

[161551.gif[/img][/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #463 -: Септември 29, 2009, 21:24:36 pm »
З Ние също сме без диагноза-просто не става,мамка му!
Ра40, накефи ме отговорът ти и искрено се смях :) И при нас не става "мамка му" :) И ние засега сме с неизяснен стерилитет и поради тази причина смятам да правя лапароскопия (дано д-р Александров скоро се освободи поне мъничко, за да ме вмъкне някак в натоварения график). Ако и там не покаже нищо, което може да се поправи - и аз ще съм на фронта .. Няма как ! Но това засега са неща, които предстоят. Живо се интересувам, за да не съм шокирана, ако се стигне до там. Май като гледам не е никак страшно и макар и да съм голяма паника, ще трябва някак да устискам.
На всички ви много благодаря за отговорите. Абе много ми помагате вие, да знаете ! И ако някоя от вас си мисли, че всичко през което минаваме е напразно - знайте, че помагате на десетки такива като мен например, които се лутат. Ако нямаше форуми - сигурно щях да си мисля, че ин витрото е най-страшното и недостъпно чудо, което се случва на някои жени. Футуристично. Сега знам, че информацията наистина е стока номер едно на 21 век.
П.П: Ра40, правили ли сте лапароскопия, за да потвърдите неизяснения стерилитет ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #464 -: Септември 29, 2009, 21:45:14 pm »
Ееее,да живеее Бил Гейтс!!! За къде без инфо!?? Аз момичета,съжалявам,че не съм на "нивото" ама искрено се надявам поне малко да ви развеселявам с моите постове! Защот ,май от смеха и доброто настроение няма по добър лечител! май само Д-р Александров и екипа са по-добри,ама смеха помага когато не сте на диванчето в АГ-то! А и така си помагаме всички,защото то и за нас не е лесно,повярвайте ми! Сега на въпроса ти-не сме правил лапоро....! Около година ходихме на консултации при доц.Маркова!нНаправи ни цветна снимка на тръбите и реши че няма диагноза! нищо повече! Ама времето за нас емалко ограничено и направо ни посъветва да предприеме стъпки към манипулации! Единственото ,което ни пречеше преди е това че моето момиче имаше Базедова болест ама тя беше оправена преди две години! Освен нещо от там давлияно доц.Маркова каза чевсичко си е в норми! Не знам??? понякога няма обяснение,мамка му!! То и Доки каза ,че няма нужда от втора инсиминация ,просто защото няма диагноза на която да се облегне и ни посъветва направо да отиваме на инвитро! Дано нещо да се случи след това!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #465 -: Септември 29, 2009, 22:18:09 pm »
Дано нещо да се случи след това!
ще,ще.

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
*
« Отговор #466 -: Септември 30, 2009, 05:26:12 am »
Добро утро!!! Еееее,ама това мълчание хич не ми харесва! Особено пък след последният ми пост.....Стига де!! Все пак стават чудеса! малко или много всички тук вярваме във тях,нали!! Айде,ние тръгваме за пункцията и напук на всичко,ще извадим същототолковадобре яйчицаколкото и всички преди нас!! дано се засечем с някой! Ако ли не -успех на всички! Ще чета отчети довечера! И съм убеден ,че ща са пълни с много положителни емоции и надежда!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #467 -: Септември 30, 2009, 07:08:53 am »
Късмет, ра40! И чакаме подробен отчет :)
« Отговор #468 -: Септември 30, 2009, 07:20:40 am »
 :DРачо, късмет! :lol:

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #469 -: Септември 30, 2009, 08:25:48 am »
Късмет на всички, които днес са на пункция!!! Само качествени яйчица!!!
Успех и на всички трансфери!!! Лека бременност и здрави бебчета!  :lol:

(уф и аз ще треперя до обяд, дали си имам ембрионче...)
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #470 -: Септември 30, 2009, 08:48:43 am »
Успех Рачо хубави здрави яйцеклетки и повече на брой за да имате хубави и здрави дечица!
« Отговор #471 -: Септември 30, 2009, 09:53:34 am »
Добро утро :) Късмет на Рачо и съпругата му, ще чакаме отчет  :)
« Отговор #472 -: Септември 30, 2009, 10:14:58 am »
Добро утро и от мен и много късмет на Рачо и съпругата му  :crossfingers: :crossfingers:
Ели късмет на прегледа мила  :crossfingers:

Момичета днес хремата май ми се позасилва  :? освен лимон и мед какво мога да вземам  :?Даже незнам дали е позволено да пия лекарства.Че и мъжът ми и той-и на него незнам мога ли да давам лекарства  :?
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 10:28:56 am от elina0102 »

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #473 -: Септември 30, 2009, 13:04:31 pm »
Някакви новини от днес? Дано всичко е наред!!!
Аз още не смея да звънна на док. Александров...
« Отговор #474 -: Септември 30, 2009, 15:22:24 pm »
Ама че затишие...  :balk_87: моето яйчице се е оплодило и утре ще ходя до Варна... ако се дели както трябва ще има трансфер... уффффф започна се чакането дано, дано, дано... :balk_87:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #475 -: Септември 30, 2009, 15:38:54 pm »
Ама че затишие...  :balk_87: моето яйчице се е оплодило и утре ще ходя до Варна... ако се дели както трябва ще има трансфер... уффффф започна се чакането дано, дано, дано... :balk_87:
ще, ще миличка, де ще ходи :))
ето ви малко новини, днес ден 9-ти фоликулите са 14, доки каза добре. Щом така каза - значи е добре! Пункция в петъка по принцип д-р аказа за събота но след консулт с Ани се установи, че за съботата ставахме 5-тат подред пункция и затова нас ни изместват в петъка, пак ни викат днес в 17.00 при Ани да ни обясняла всичко. Какво трябва да ни обясни Ани?
Притеснана съм защото д-р Ковачев каза, че ни изместват за петъка предвид горното ино също и поради факта, че моята донорка има проблем с упойките, правихме заради това и алергологичен тест за който някъде разказах, незнам дали беше обаче в тази тема, аз извинете, но не мога да си съера мислите вече в главата  8O
И от друга страна да се подсигурал с екип анестезиолози за всеки случай, поради което и двете се стреснахме а и уплашихме ... много се страхувам ще ви призная, и тя се уплаши доста ... а ...щях да забравя, днес докато ние бяхме имаше поне 3 девойки на пункция, така, че чакаме отчетите ...

*
« Отговор #476 -: Септември 30, 2009, 15:43:59 pm »
setakap стискам палци всичко да е наред!Желая ти късмет, бъди позитивна!!!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #477 -: Септември 30, 2009, 17:05:38 pm »
Хайде да се включа и аз на живо вече :wink:
Малко да похленча и да помрънкам и аз. От 16- те извадени, 4 не са били доузрели. т.е. останали са 12. От тях 4 броя доки оплоди ИКСИ, аз го помолих, за всеки случай. И добре че го е направил. От останалите 8, които е оставил да се оплождат сами - нито една не се е оплодила  8O :? Направо останах като попарена. Днес сутринта док е иксирал и тях, но вече малко късно. Дано и от тях някоя оцелее и става за нещо. В общи линии, разчитам на 4-те иксирани от вчера, които по думите на док са добри. Направо като гръмната останах, док също беше изненадан. Каза, че е имал други очаквания за мен, но нищо не е загубено, разбира се. Утре по обяд ще се чуем пак, а в петък живот и здраве - на трансфер.
Като цяло, д-р Александров каза, че не е трябвало да ми се намаля дозата и да си изкарам плътно 10 дни с по 150 гонал. Но, нищо, някои неща не могат да се предвидят. 
Мъжа ми много се разстрои, горкия, по пътя към Бургас и двамата мълчахме като попарени, всеки с мислите си. Той като че ли едва ли не се предаде, че всичко е заминало. Опитвам се да го успокоя, че има хора много по-зле от нас, които само на 1-2 фоликулчета разчитат и пак става. Всичко е късмет. Аз вярвам, че нещата ще се наредят!
Дано днешните пункции са минали перфектно, ще чакаме отчет :D На утрешните - късмет!
Дани, Бубе, да не ме излагате, ей! :lol: както съм ви учила  :lol:
На очакващите резултата - момичета, устискайте още мъничко, после 9 месеца ще се хвалите наляво-надясно и ще си пъчите коремите :D
Обичам ви!

П.С. Мименцееее, не унивай, миличка, двете сме в кюпа :lol: нали сме си обещали, че една на друга ще си помагаме с близнаците :D Хайде горе главата, че и ти ако се скапеш, аз закъде съм! Ще има  osi_6  :lol:
Аз довечера ще ударя едно питие за утешение, че после 9 месеца няма да мога  :drunk:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #478 -: Септември 30, 2009, 18:34:52 pm »
Привет  :D
След голямо чакане най-после се вредих и аз на преглед  :lol: От обяд бяхме отишли, в 16 часа излязохме от клиниката. Първи бяхме там, последни излязохме, ама здраве да е  :)
Днес ме прегледа д-р Александров  :D Имам по 7 хубави фоликула в двата яйчника, каза че реагирам добре на стимулацията. Дозата остава същата, 2 х 75 единици Гонал, а от днес включихме и Оргалутрана. Само дето се кахърих толкова, не бил толкова страшен, поне от ръцете на Ани  :) Да видим утре как ще си го бия сама  :lol:

Светле, ,успех  :D :crossfingers:

Злати, всичко ще се подреди, стискам палци мила  :D

Абе Бубето къде се загуби?  :?

Днес имаше няколко мъже в коридора, може би един от тях е бил нашето талисманче Рачо, ама пусти срам  :oops: Чакам да се включи да каже как е минала пункцията на съпругата му  :D

Деси, успех в петък  :D И сподели после какво ви е обяснила Ани  :wink:

На нас днес ни дадоха документите, които да попълваме, в петък ще ги връщам
А говорих с Ани и за заплащането, каза че на пункцията ли, преди пункцията ли, ще ни обяснят  :?

Лека вечер на всички, отиваме да се поразсеем малко с приятели навън  :D
И аз като Златето ще пийна едно, че после няма  :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #479 -: Септември 30, 2009, 18:47:13 pm »
Злати, никакво униване мила:) Слушай приятелката си вещица лисичкова-в тези 4 са вашите дечица:)

Ели, усещането ми се оказа правилно поне според моите разбирания а и ти имаш още време :)
Процедурата се плаща след трансфера или в деня на трансфера, когато е сигурно, че ще има такъв:) Не се притеснявайте за това, наистина ще ви кажат а и няма къде да избягате, нали после 9 месеца ще сте в ръцете пак на доктора:))))))))