0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #440 -: Септември 29, 2009, 15:57:02 pm »
а не ......аз бях с зелени 4ар6афи и си имах и одеало......аз бях парвия трансфер...как си ти ?

ха така, ето един неразбрал ... а за трансфера и чаршафи ли, трябва да си носим? И пак ли на животинки  8O, като нощничките, щото то май няма много, такива на пазара  :D

« Отговор #441 -: Септември 29, 2009, 15:57:35 pm »
а не ......аз бях с зелени 4ар6афи и си имах и одеало......аз бях парвия трансфер...как си ти ?
Бяхме заедно и на пункцията нали, втора пункция :wink:  :D Много се радвам, че пак се засичаме  :D
Днес съм добре, но имах няколко проблемни дни, нямам никакви симптоми, освен, че вечер адски ме болят гърдите и от време на време ме боли ниско долу, като че ли всеки момент ще ми дойде, подуване на корема имах само първите 3-4 дни, а при теб как са нещата?
P.S. отначало се обърках, понеже на трансфера имаше още едно момиче в нашата стая  :wink:
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 16:07:24 pm от *sunny* »
*
« Отговор #442 -: Септември 29, 2009, 16:16:05 pm »
*sunny*  много ти благодаря за отговора, след малко ще си взема пълнител си поръчах от Фарма+, че най-бързо ми обещаха да ми го доставят и довечера ще си сложа инжекцийка по същия начин.
На всички момичета с минали трансфири пожелавам да им мине по леко чакането и само +++ да има по тестовете.
На всички други лека стимулация и безболезнена пункция.
Аз съм в петък на пункция, така че ще се видим с някой от вас.
*
« Отговор #443 -: Септември 29, 2009, 16:19:12 pm »
Аз мисля,че сезонът на бебетата вече е открит! Всички новини за сега са само хубави!!! Успех момичета,стискам палци за всички ви!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #444 -: Септември 29, 2009, 16:20:35 pm »
 аз сам това с 4ерната коса и синята но6тница :D
« Отговор #445 -: Септември 29, 2009, 16:25:13 pm »
аз о6те преди 2 дена си направих тест......но уви!!!!парво 4е е много рано знам,но не издаржах   :(а ина4е корема ми е все така подут,гардите ме болйаха ,но сега ве4е не,опажа ме ниско долу....а аз все си мисля дали е станало или не??????
« Отговор #446 -: Септември 29, 2009, 16:41:58 pm »
Сетих се веднага, но първоначално се обърках, защото спомена само за трансфера  :)
Рано е за тест наистина, и аз нямам търпение, но смятам да поизчакам, че така само повече се тормозим  :) То няма как да не го мислиш, но все пак се опитай да си запълваш времето с нещо друго, за да не остава много време за мислене  :wink:
« Отговор #447 -: Септември 29, 2009, 16:42:38 pm »
sunny,аз мисля в петак да си направя кравен??/ти как смята6 дали е рано?
« Отговор #448 -: Септември 29, 2009, 16:44:44 pm »
Ами петък ще ни бъде 11тия ден, мисля, че кръвния трябва да покаже :) , но ако случайно не отчете, не спирай лекарствата докато не говориш с доктора :)
*
« Отговор #449 -: Септември 29, 2009, 16:47:11 pm »
Здравейте мацки и Рачо  :D
Eй ме на и мен  :D След целодневно търчене по задачки най-после се прибрах. :oops: Ходих до личната, после до работа, там ме забавиха, след това на зъболекар  :? Щото за колорит на картинката и зъб ме заболя.  :x Още ме държи упойката, не мога да говоря като хората, или си внушавам че звуча странно  :lol:

Браво на Злати и Setakap   :D
Миме, чакаме хубави новини и от теб :D
Pisss, и аз като теб, почти през цялото време имах болки, може би наистина е от Регулона. Също и зацапване имах много често  :?
Съни, определено звучиш по-добре, за което мнооого се радвам  :D Горе главата и само положителни мисли  :D

Успех утре на всички с пункции, прегледи и т.н.  :D
Утре и аз съм на преглед, да видим какви съм ги накъдрила  :lol:

Моля някой да каже, за още една неразбрала, на пункцията и трансфера носите чаршафи, така ли?  :oops:
« Отговор #450 -: Септември 29, 2009, 16:47:52 pm »
Да, и на пункцията и на трансфера с чаршафи  :D Успех утре на прегледа Ели  :)
« Отговор #451 -: Септември 29, 2009, 18:00:56 pm »
Ох, тъкмо се прибрах и хапвам... имаше яйчице във фоликула да видим какво ще стане  :pray:
Благодаря за палцестискането!!!
Радвам се, че се запознах със Злати! Тъй сладко си бъбрихме, че не ми се тръгваше накрая...
Успех на пункциите утре!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #452 -: Септември 29, 2009, 18:26:06 pm »
Здравейте момичета и Ра40 (който така и не показа на дамата си темичката :) ).
Радвам се, че само хубави новини има тук :) Всеки ден с усмивка следя темата и ми е много приятно, че през вашите очи Ин витро процедурата не изглежда никак страшна.
Имам един въпрос към всяка една от вас - при всички ли (които пишете в темичката) проблема за незабременяване са тръбите ? Оставам с впечатление, че това е предимно проблема. Знам, че Дес-Дес е с донор, поради ИЯР и още едно момиче, което пък е с донор на сперматозоиди ( да ми прости, че й забравих ника), но май всички други сте с тубарен фактор ?
Ако ви е интересно защо питам - и аз не мога да отговоря, но ми е любопитно.
Целувки на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #453 -: Септември 29, 2009, 18:36:49 pm »
Малко ми се изпари ентусиазма. :( От 13 те яйцеклетки,са се оплодили само 6 :(. Направо да ти мине мерака. Както се разбрахме с док. Александров една част бяха заделени за
инвитро оплождане -4бр а останалите 9 за икси. Тези за инвитрото хич не са си уйдисали.
Шестте оплодили се са от иксираните. Не, че ми трябваха всичките, но все пак за един ден доста са артисали. Имам нужда от вашата подкрепа и усмивки, благодаря ви.

[161551.gif[/img][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #454 -: Септември 29, 2009, 18:43:59 pm »
Гардже, ние сме с тубарен и с мъжки фактор. При нас друг вариант освен ИКСИ няма:)

Мими, отличничка си:) Не се коси за неща минали и независещи от теб. И аз бях отличничка и ей ме на, почти на финалната права.
Каквото има да става ще стане:)

Ели успех утре на прегледа, имам едно такова многобройно предчувствие:))))))
*
« Отговор #455 -: Септември 29, 2009, 18:45:44 pm »
Ейййй Миме я горе главата  :) Шестица си имаш, какво по-хубаво  :) Каквото - такова, гледай напред  :) Стискам палци, ще видиш, че всичко ще се подреди както вие го искате :D  :crossfingers:
Имаш 1000  :bighug: и още толкова :balk_21: от мен

Лисееее, дано многобройното ти предчувствие се потвърди утре  :D
Много те обичам, нали знаеш   :heartbeat: :bighug:
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 18:48:52 pm от Eли :) »
« Отговор #456 -: Септември 29, 2009, 19:35:39 pm »
Ааа pezevengite , така не сме се разирали, я се усмихни и ни зардавай, ти, която си толкова позитивна, и която ме успокояваше за мойте 7/22, сега униваш, имаш си 6 оплодени, и пак може да си имаш за замразяване, но според мен няма да ти се налага да ползваш сладоледчетата, защото след този опит ще бъдете многочленно семейство  :D :bighug:
crow, ние сме с неизяснен стерилитет
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 19:40:20 pm от *sunny* »
*
« Отговор #457 -: Септември 29, 2009, 20:18:31 pm »
Здравейте и от мен днес с късните новини  :)

Мимка , 6 де важното е да са хубави :)
Днес бях АГ и отидох да навестя нашите дами Златето и Светлето изненадох ги сутринта рано рано пожелах им и късмет ,дано и утре ни зарадват с хубав резултат.
Дани и моята пункция е за четвъртък 10,30ч. станахме две :)

Сега е ред да пожелая успех на всички дами които са утре на пункция и да снесете хубави яйчеца. :bighug:

Двете дами в очакване на хубавите новини от мен  :bighug: и :bfp: след няколко дни.
*
« Отговор #458 -: Септември 29, 2009, 20:32:15 pm »
Здравейте момичета,мисля че новините са повече от прекрасни ! = броя са си =броя ,аз нали ви казах за една позната която е имала само една  и накаря близнаци!! така че всичко е абсолютно наред! Ние също сме без диагноза-просто не става,мамка му! радвам се за днешните пункции! дано така продължат!
Аз съпругата не я крия,тя си чете тук,ама не искам да пише през моя ник! Ако си реши да се регистрира,нали има равнопоставеност на половете! защо и мъжете да не си пишат в такива сайтове!!! :wink:
*
« Отговор #459 -: Септември 29, 2009, 20:48:43 pm »
Момичета ,моето момиче пита ,дали е желателно да се почива след трансфера? какво е вашето мнение???