Благодаря ви за пожеланията милички, и на теб драги ми Ра
чо.Бубе, пиши утре след прегледа за кога ти се очертава пункцията.
Еlina0102, как е етървата, ха честито ти снаха.
И мен днес ме сюрпризираха, че ще имаме зет. На моя сладур сестра му се е сгодила.
Отидоха на екскурзия в Турция, а се върнаха като годеници. Сватбите са хубаво нещо, който не е женен още може да се пробва, хич не боли, даже много е приятно.
Dess_dess, пункцията въобще не е страшна. Едно сладко спинкане, после едно аулинче, но смо при нужда и след това идва твоята роля - за трансфер да си готова. Всичко ще мине чудесно, повярвай ми, много е лесно.
. А д-р Ковачев е изключително добър специалист, вярно няма дар слово като д-р Александров, но върши чудесна работа. напълно можете да му се доверите. Резултата ще е
.
Milenaeneva , ти ми звучиш чудесно!Може скоро да се засечем някъде в района.
Момичета, да стискаме палци утре за пункцията на един много важен за мен човек/
Злати/
и на Светлето/
Setakap/, тя ми се води малко адашка, макар до скоро да не знаеше, че си има друго име, всъщност тя се казва Мими.
Твърдо подкрепям
Dani_ j против волните съчетания, които се правят със името на д-р Александров. Смятам, че всички ние тук му дължим огромна благодарност за неговия професионализъм и голямо сърце и всякакви епитетизации говорят зле за самите нас. Разбира се можем да се шегуваме, но със самите себе си или с близки наши познати, но уважението към личността на нашия док не би трябвало да допуска подобни неформални фриволности
.