0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #240 -: Септември 24, 2009, 20:14:46 pm »
Бубе, към 11:30 смятаме да се събираме фенклуба, така че със сигурност ще се видим :D
Къде е срещата?  :lol: Ще съм там от 10ч.(мисля да съм с лилави дънки) Ама свиркайте, че аз само се заглеждам по хората и ме хваща срам...  :oops:
Хеххех, срещата е на диванчето пред асансьора. Ние с Мими се открояваме, защото през цялото време не ни спират устите :lol: Не мож ни обърка :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #241 -: Септември 24, 2009, 20:15:39 pm »
Брех, що нещо сте изписали  8O. Да е жив и здрав доктора, все така да дарява щастие. Голям купон е било днес, приятно се е изненадал. А пък утре Ани ако не ни изгони от коридора... Колко броя станахме все за утре? Че и кога ще ни преглеждат?  :D

« Отговор #242 -: Септември 24, 2009, 20:39:56 pm »
Резервирайте си чакалнята, докато е време  :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #243 -: Септември 24, 2009, 20:45:46 pm »
Резервирайте си чакалнята, докато е време  :lol:
Ооооо, тя Ани ако ни надуши колко сме пак, ще барикадира етажа чак :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #244 -: Септември 24, 2009, 20:48:55 pm »
Направо говорете за офис на фенклуба!  :jump12:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #245 -: Септември 24, 2009, 20:50:37 pm »
Тя Лиско предложи онзи ден да си сложим пощенска кутия там и тя щяла да седи от 8 до 12 да събира писмата :lol: :lol: :lol: То хубу офис, ама къде - освен да окупираме мъжката стаичка :lol:, ама тя много тясна, ще ни е доста задушевно :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #246 -: Септември 24, 2009, 20:55:21 pm »
хе хе ,каквое това приятно жужене в темата??? Все едно двете лентички са се появили навсякъде!! Ама явно става въпрос за Док!! Добре сте го впечатлили днес! Ние бяхмо на $ мястото на събитието $ до към 12ч.!! Не ми се видя намусен!??(я да не обиждате Доки!!! Той винаги е в настроение,само понякога е малко унесен)!!!Днес преглежда само бременни щасливки! Сигурно за да му е на кадем за нас!!! Нас ни гледа Ковачев! Няма лошо-9 бр 14.5-15  в събота пак на линия! Абе малко бавно стават,ама важното е ,че не са съвсем заспали! Явно на моята девойка и узряват ден два по-късно от предполагаемото! то сигурно и за това май все не се получаваше! Ама то не става с две седмици секс де?? нали така? Поне не винаги? -Ама това май е тема за съпрузите ви?? Хи хи хи ! Ама много хубаво си жужукате тука!! Много ви се кефя! Ами до нас стоеше едно момичес много голям корем! Направо и завидях!А до нея една слабичка! Пак с кремчеде! Ама нашия си е голям джентълмен! Първо каза да прегледа голямото тумбаче,ама после реши ,че другото момич било с предимстов-то се оказа с близнаци,а при него бройката има значение....за прегледа! хи хи ! Да е жив и здрав,милия! Ама той кога имавремезаличен живот! Трябва да се поздрави и неговото семейство-толкова време ни отделя,а предполагам че се прибира убит от бачкане...!И за да не ви досаждам имам последен въпрос?!? Някоя от вас има ли е първи успешен опит???
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #247 -: Септември 24, 2009, 21:03:33 pm »
Тя Лиско предложи онзи ден да си сложим пощенска кутия там и тя щяла да седи от 8 до 12 да събира писмата :lol: :lol: :lol: То хубу офис, ама къде - освен да окупираме мъжката стаичка :lol:, ама тя много тясна, ще ни е доста задушевно :D
Аааа, това с пощенската кутия си беше идея на Дони:)
аз само ще съм доброволец там за събиране на писмата:)

И за да не ви досаждам имам последен въпрос?!? Някоя от вас има ли е първи успешен опит???

Хайде веднага да се появявт отличничките и да си признават:)Да не ги издавам аз:)
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 21:07:43 pm от Lisko »
« Отговор #248 -: Септември 24, 2009, 21:10:59 pm »
Някоя от вас има ли е първи успешен опит???

Когато аз правих моята процедура, в стаята на пункцият бяхме 3 момичета и трите родихме след първи опит.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #249 -: Септември 24, 2009, 21:13:43 pm »
Хе хе ,това се казва отговор!! Ако беше друг форум,май щях да каже $мъжки отговор$ ,ама сега май е пасно.... Само че този тежи повече от всички $мъжки $  на света! Браво! И сега какво -утре сте всички на преглед,а в съботи няма да има ниой!?? Така ли??
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #250 -: Септември 24, 2009, 21:19:27 pm »
Рачо, аз се сещам за още няколко :) Освен това и за още други няколко дето първият им в АГ-то е бил успешен, независимо, че са имали други преди това на други мяста. Това брои ли се?
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 21:26:15 pm от cygnus »
« Отговор #251 -: Септември 24, 2009, 21:26:50 pm »
Значи аз утре като сляза на етажа направо сядам при вас на диванчето и после ще видим кой кой е.Ако ви се струвам малко притеснена не го приемайте лично просто ме притеснява как реагирам на стимулацията,че не са ми идеални яйчниците.Но вярвам,щом при вас всичко е ок и при мен ще е така.До утре.
« Отговор #252 -: Септември 24, 2009, 21:31:22 pm »
Рачо, аз се сещам за още няколко :) Освен това и за още други няколко дето първият им в АГ-то е бил успешен, независимо, че са имали други преди това на други мяста. Това брои ли се?
добър въпрос и аз съм от 1 път в АГ Варна, имах и други опити преди това. с мен имаше още 4 момичета от първи път.
Успех на всички. да ние жив и здрав д-р Александров.
p.s. сега и едни наши близки приятели прават инвитро при док. след 4-5 неуспешни опита другаде, утре или в другиден е  ЕТ. Стискайте палци.
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 21:33:13 pm от justice70 »

Дълбок поклон д-р Александров,
 за професионализма,
 за всеотдайността,
 за човечността,
 за честността,
 за това, че ни върнахтее вярата
 в хората и в живота.
Благодаря.
« Отговор #253 -: Септември 24, 2009, 21:37:57 pm »
Аз и една приятелка от първият път в АГ Варна...(имахме преди това неуспехи на други места)Хммм на трансфера и ние бяме трички в стаята и сега тичаме след три палави красавици...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #254 -: Септември 24, 2009, 21:41:29 pm »
И аз имам 2 преди това в АГ ама не при Александров:)
Така, че и аз си го броя за първи успешен при него:)
*
« Отговор #255 -: Септември 24, 2009, 21:43:31 pm »
И аз имам 2 преди това в АГ ама не при Александров:)
Така, че и аз си го броя за първи успешен при него:)
Е хубу де - айде и аз така, два на друго място, после в АГ Варна първи опит и 200%.
« Отговор #256 -: Септември 24, 2009, 21:45:37 pm »
Момичета, искате ли да се преброим, кои ще сме утре от фен клуба в АГ-то
/да не вземе някой да го хване срам и да не се представи/
1/ :D естестено Злати /нали е генерален секретар/ :lol: :lol: :lol:
2. още по-естествено аз, ще гледам да говоря с по-висок глас :lol:
По-нататък сте вие, късно е вече някой да се крие :lol:

Знаем, че има много кандидати, ако  не можете да дойдете утре, оставете за следващи дати...
В крайна сметка и виртуален контакт се допуска, важно е само никой събието да не изпуска :welcome_1: osi_5 :ballons:
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 22:05:45 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #257 -: Септември 24, 2009, 21:48:40 pm »
3.и аз и аз съм с вас.
*
« Отговор #258 -: Септември 24, 2009, 21:53:01 pm »
Момичета,страхотна изненада сте спретнали на Док :D!Да  ни е жив и здрав ,Бог да го пази и все така да сбъдва Мечтата за дете! :happy_birthday_1:

*
« Отговор #259 -: Септември 24, 2009, 22:03:50 pm »
Момичета, искате ли да се преброим, кои ще сме утре от фен клуба в АГ-то
/да не вземе някой да го хване срам и да не се представи/
1/ :D естестено Злати /нали е генерален секретар/ :lol: :lol: :lol:
2. още по-естествено аз, ще гледам да говоря с по-виок глас :lol:
По-нататък сте вие, късно е вече някой да се крие :lol:

Знаем, че има много кандидати, ако  не можете да дойдете утре, оставете за следващи дати...
В крайна сметка и виртуален контакт се допуска, важно е само никой събието да не изпуска :welcome_1: osi_5 :ballons:

И аз съм там естествено  и ще ви доведа една дама от клуба :)