0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #100 -: Септември 20, 2009, 09:54:50 am »
да доизясня - че ще купувам за мен и мога да взема и за друг ако иска - не че аз продавам  :D
« Отговор #101 -: Септември 20, 2009, 11:20:50 am »

Добро утро и от мен момичета!Поредния прекрасен ден,пожелавам на всички ви усмихнат и слънчев ден.Аз за съжаление още пазя леглото и няма да мога да се насладя на слънцето,но мисля вече утре малко да поизляза! :bighug:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #102 -: Септември 20, 2009, 12:14:06 pm »
Момичета, много съм притеснена  :oops:
на донорката ми, днес и е третият ден след противозачатъчните, а засега, не и е дошъл МЦ????, а утре по протокол, трябваше да сме на преглед ... и да стартираме стимулацията. Много съм притеснена, защо не  и идва? На мен, ми дойде, на 5-тият ден но аз, по принцип нямам МЦ и предполагам затова при мен беше на 5-тят ден, но тя има и при това редовен. Ами сега? Кога трябва да и дойде? ужас, ще изперкам вече ...

*
« Отговор #103 -: Септември 20, 2009, 12:21:46 pm »
Третия ден след спирането им, нали Дес? Според мен днес утре най-късно трябва да й дойде. Спокойно!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #104 -: Септември 20, 2009, 12:24:55 pm »
Третия ден след спирането им, нали Дес? Според мен днес утре най-късно трябва да й дойде. Спокойно!

Да, да ... последното и регулонче беше на 17-ти септември. А ние тогава утре дали да ходим в АГ-то? или направо във вторника, или когато, там и се пада вторият ден от МЦ.

*
« Отговор #105 -: Септември 20, 2009, 12:26:19 pm »
Ами не знам, най-добре се обади на Анито ако до утре не й дойде да я питаш?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #106 -: Септември 20, 2009, 12:28:15 pm »
Ами не знам, най-добре се обади на Анито ако до утре не й дойде да я питаш?
благодаря ти cygnus, така  ище направя, но ще изчакам все още, днес и по-късно довечера ще и двъня.

« Отговор #107 -: Септември 20, 2009, 12:55:25 pm »

Dess,не се притеснявай,и аз след противозачатъчните /Логест/ почаках четири дни за цикъл,дойде ми на ден четвърти след спирането на Логест и то късно вечерта.Така че споко,а към АГ-то може да отидете на първи ден от цикъла и там вече док. ще реши кога стартирате.Успех!!!
« Отговор #108 -: Септември 20, 2009, 12:57:44 pm »
dess_dess и на мен след регулона ми идва на 4тия ден.Уте със сигурност ще има МЦ.Желая ви успех.
*
« Отговор #109 -: Септември 20, 2009, 15:13:10 pm »
dess_dess не се притеснявай и на мен ми дойде на 4ден след спирането на противозачатъчните,най вероятно утре ще и дойде.
« Отговор #110 -: Септември 20, 2009, 16:37:56 pm »
Ей, голям зор докато намеря темата... Вчера и аз минах през диванчето на 7-мия етаж, но като не ви познавам... Хайде, в сряда около 10ч., пак ще съм там и ако някой ме познае, да свирка за кафенце...  :wink:
Жалко, че ще пропусна да поздравя док на "живо"...
Успех на всички!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #111 -: Септември 20, 2009, 18:50:36 pm »
Момичета, имам въпрос към ползвалите гонал 900 пен:
Възможно ли е да се зареди за инжектиране по-голямо количество от  предварително нагласената с плоската черна стрелка доза? Имам известни съмнения защото трябва да си бия две х 112.5 единици на ден, нагласям черната стрелка на 112.5, а при издърпването на инжекционния бутон се вижда с червена индикация 150?
Дано се намери някой да отговори...

Pezevengite, и аз съм се спряла на Гонал пен,  но още не съм го ползвала, утре ще си го взема от аптеката.
Но съм прочела инстукцията вече няколко пъти и точно това ми направи впечатление – червените цифри са през едно. В смисъл,  има червена цифра  за 75, за 150 , за 225 и т.н ., а за междинните стойности (37.5 , 112.5, 187.5 и т.н)  - няма цифрички, а имат само стълбчета.  Т.е. твоята контролна чертичка за 112,5 е без цифра над нея, Това 150 което го виждаш би трябвало да е по-отстрани от контролната  лентичка.
Следващата контолна лента е 150 , тя обаче не се вижда още а в момента виждаш само цифрата, която се намира над нея.  Доста объркано го обясних, дано да си ме разбрала.  С две думи мисля, че не трябва да се притесняваш и че всичко е точно. Ако искаш погледни инструкцията  на стр. 2 –оцветеното в  червено квадрадче с картинките ( аз си го увеличавам на 200%) и там се вижда ясно.
http://www.fertilitylifelines.com/assets/pdfs/gonal-f.rffpen_printableinstructions.pdf
Иначе, какво е впечатлението ти от писалката – удобна ли е за ползване? Ако всичко е наред и аз утре започвам.
Следя темата с голям интерес и желая успех на всички!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #112 -: Септември 20, 2009, 19:15:50 pm »
Има много хубави филмчета в You tube, там нагледно е показано как се ползва писалката.

Иначе мога да кажа, че е най-удобния и финансово изгоден начин за стимулация.
Да не се изненадате, че има по-голямо количество препарат.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #113 -: Септември 20, 2009, 19:30:54 pm »
cygnus, BUBA12 , благодаря ви момичета  :D Аз за водата се сещам, че ще пия, чудех се дали да хапвам, но за по-сигурно ще пропусна  :), само едно малко кафенце  :D
BUBA12 , дано се засечем, ще ме познаеш по нощничката  :lol: , там ще съм по обяд  :)
dess_dess , не се притеснявай, днес или утре тябва да и дойде, на мен ми дойде на 4тия ден, ако не се лъжа  :)
Момичета, виждам, че говорите за Гонал пен, мога ли просто информативно да ви попитам откъде го закупихте и на каква цена. Аз бях с пурегон пен, по принцип доктора ми каза, че мога да си избера между него и гонала, но тогава не го открих, единствено във Фарма ми казаха, че могат да ми намерят, но не знаеха точно кога и на каква цена, та питам от любопитство :wink:.
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 19:32:48 pm от *sunny* »
*
« Отговор #114 -: Септември 20, 2009, 19:46:03 pm »
Sunny, аз точно от Фарма плюс смятам да си го купя. Цените към момента са: за 900ед.-  793лв; 450 ед. - 423лв. ; 300 ед. 297 лв. Преди около месец,като правих справка пак там, ми казаха малко по-ниски цени и за Гонал пен и за Цетротида,но явно нещата бързо се променят.
« Отговор #115 -: Септември 20, 2009, 20:06:03 pm »
janis , благодаря ти за информацията  :D
« Отговор #116 -: Септември 20, 2009, 20:51:52 pm »
  :)Janis, благодаря ти за информацията, точно това исках да видя. Имах известно съмнение, относно дозата, която съм си била, но в резултат от някои следствени експерименти, които предприехме с мъжът ми и като капак твоят сайт ме накараха да се убедя, че съм на прав път. Гонал пен е супер, не усещам нищо/ имам предвид болка/,  и за мен е важен факта, че пести време. Сутрин, когато бързам за работа хич не ми е до смесване на сухо вещество и разтворител, колкото и кратко време да отнема това. Освен това на мен просто ми е по-комфортно да използвам пена, в сравнение с разтворимите флакончета. Желая ти късмет, очакваме отчет как вървят нещата при теб!
На мен днес ми е трети ден от стимулацията, чувствам се перфектно, тези гоналчета май зареждат с вяра, надежда и оптимизъм! :P
Sunny, как си? Днес ми звучиш супер. Дано успеем да се засечем някъде из АГ-то.
Аз Гонал пена си го купих от Румъния, около 320 евро ми излезе.
Благодаря и на тебе Deep за информацията.
Момичета, успешна седмица ви желая и пишете... :P
На 23.09, към обяд, който е в АГ-то да се обажда, да не се притеснява, че ще досажда :P :P :P

Setakap, надявам се в сряда да се запознаем, и добрите си чувства с теб да признаем! :P
« Последна редакция: Септември 20, 2009, 20:55:37 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #117 -: Септември 20, 2009, 21:01:44 pm »
  Sunny, как си? Днес ми звучиш супер. Дано успеем да се засечем някъде из АГ-то.
Добре съм, добре съм, нямам търпение да дойде утре, да поговоря с Александров, съвсем да се успокоя и да се прибера "няколко в едно" :wink:А на 23ти ще се появя със сигурност  :wink::D
*
« Отговор #118 -: Септември 20, 2009, 21:21:05 pm »
Има много хубави филмчета в You tube, там нагледно е показано как се ползва писалката.

Иначе мога да кажа, че е най-удобния и финансово изгоден начин за стимулация.
Да не се изненадате, че има по-голямо количество препарат.  :wink:

Напълно подкрепям Дийп. Първият път бях с Пурегон пен, сега отново.

« Отговор #119 -: Септември 21, 2009, 10:09:39 am »

Добро утро!!! :D :D :D Стискам палци на Sunny,днес доколкото разбирам е транфера ѝ,и скоро и тя ще прибере своите мъничета,и 6те пази леглото.Аз днес съм 4етвърти ден след транфера,до сега стоях само в къщи и почивах ,но смятам днес да изляза.Чакаме инфо от нея.При мен за сега няма нищо необичайно,нито болки нито придърпвания нищо,е все пак то при всеки е различно,а и искам да избягам от това да търся някакви симптоми.Хубав ден на всички!!!