0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Кухненски мивки
« Отговор #20 -: Септември 28, 2009, 15:27:02 pm »
brumbarche, уви, не мога да купя мивка за вграждане ПОД плот - те изискват каменен плот, а не стават за ПДЧ плот, какъвто ще имаме ние. иначе, всички фирми имат точно това, което ми трябва като модел - но за под плот и не ми вършат работа.

под плот е много красиво...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #21 -: Септември 28, 2009, 15:54:56 pm »
jam, имаше същият модел и за над плот...

виж тук

Разгледай ги, накъде имаше и цените, ако не, можеш да се обадиш и да попиташ.
Има едно тъмночервено табче МИВКИ*, под него на черен фон са видовете, има си за вграждане, а отделно и подплотови. Даже има и според размера на шкафа.

Нашата е тази, но за под плота...тази на снимката е за над плот.
« Последна редакция: Септември 28, 2009, 15:59:51 pm от brumbarche »
« Отговор #22 -: Септември 29, 2009, 08:56:38 am »
а, място за миялната има. мивката ще е само за тави, тенджери и миене на храни.

Тави и тенджери се мият идеално в миялна :wink: но все пак е добре да се понакиснат и поизплакнат в мивката, де
Благодаря ти, Бени!

*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #23 -: Септември 29, 2009, 09:27:25 am »
Фрешбриз, мила, не винаги успяваш да събереш всичко в миялната, понякога се налага да миеш н ръка тавите, затова мивката трябва да е удобна.

Иначе съм съгласна с теб, че се събират и в миялната.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #24 -: Септември 29, 2009, 23:12:19 pm »
Не е за вярване какъв футуристичен модел си си харесала 8O :lol:
Да кажа за моето старомодно "корито" - 40х45 и 19 см дълбоко.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #25 -: Септември 30, 2009, 10:17:23 am »
Не е за вярване какъв футуристичен модел си си харесала 8O :lol:
Да кажа за моето старомодно "корито" - 40х45 и 19 см дълбоко.

ми аз искам като твоето, ама нямааааааааа...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #26 -: Септември 30, 2009, 10:41:41 am »
С размерите на моето е BLANCOMEDIAN XL 6S (http://www.evroset.bg/median.htm).
Нямат наличност ли?
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #27 -: Септември 30, 2009, 12:07:55 pm »
имат отцедник... аз не ща отцедник.