Здравей beast!
1. Изказването ти по мой адрес прозвуча доста обидно за мен.
2. Като администратор, защо не си направиш труда да видиш кога съм се регистрирала и какви са ми коментарите до момента.
3. Според правилата на сайта нали не трябва да се употребяват обидни квалификации спрямо другите потребители или греша? Или за едни може, а за други не може?
4. Защо всички сте толкова предубедени срещу клиниката, като дори не сте стъпвали там? В една друга тема AIDA, която най-много е пострадала от КИРМ, дори тя не ги оплюва. Помисли върху това или и за нея ще кажеш, че прави реклама?
5. От известно време имам чувството, че в сайта се лобира предимно за клиниките в София и всички останали се оплюват тотално.
6. От личен опит ще ти кажа, че съм била и в трите най-големи клиники в София - Щерев, Владимиров и Малинов и това може да го проверите по документацията в клиниките. Но най-спокойно и уверено се чувствам в Плевен. Вярвам на д-р Емин и целия персонал, колкото и невероятно да звучи за всички вас. Незнам какво ще стане, но дори и да не успея не бих ги оплюла така както го правите вие от "София".
Това, че са се издънили не значи, че са за боклука и трябва да се приключва с тях.
Живеем в свободна и демократична уж страна и мисля, че мога спокойно да си изложа мнението по въпроса. Ако на някой от вас не му харесва си е негов проблем.
И аз не харасвам някои от вашите изказвания, но не съм седнала да заклеймявм и оплювам.
7. Далеч съм от мисълта, че правя реклама на някого.
Познавам едно от момичета, които също се е "осмелило" да си изкаже предпочитанията.
Тя също ще прави опит там.
Пожелавам на всички момичета избрали клиниката да имат успех и да не се поддават на манипулации.
А това, че са се събрали няколко мнения едно след друго не означава веднага, че е реклама. Единственото противоречиво мнение е на Ина, но нищо чудно момичето да си го е променило в последствие, защото тя самата пише, че още не е ориентирана.
Незнам как биха реагирали другите момичета от нашия "кюп", където си ни квалифицирал като баби едва ли не по обща възраст, но да не забравяме, че вие идвате след нас...
Ако изтриеш този ми отговор, това единствено ще значи, че в сайта се налага цензура, като се премахват мненията на неудобно мислещите.
Желая на теб и всички от форума спорен и лек ден. Оставам ти материал за четене и размисъл. Извинявам се предварително, ако съм засегнала някого, но това е самата истина, а тя понякога боли.