Здравейте момичета,
от доста време се каня да пиша във форума, като желанието ми е да се предпазите от моята грешка.
От около 4г. със съпруга ми се опитваме да имаме второ дете, но нещата все не се получават. Преди това имам и два спонтанни аборта. Ходихме по какви ли не лекари, направиха ни доста изследвания и всички казват - няма причина за не забременеете. Няма ви нищо. В началото на миналата година решихме да се обърнем към специализирана клиника за репродуктивно здраве - избрахме Свети Лазар, София. Докторът беше много любезен и ни отдели доста време. Каза че при положение, че нямаме проблем, инвитро ще стане 100%. Така м.11.09г. направихме процедурата, като си платихме предварително цялата сума - 7 хил.лв.Разбира се процедурата беше неуспешна.Докторът каза, че не знае каква е причината, но най-вероятно е изчерпан яйчников резерв. Аз съм на 34г. В резултат на това изказване аз едва не стигнах до психиатрична клиника. Изкарах една седмица на успокоителни.
Тази година отидох при друга лекарка. След като прегледа всички документи и изследвания, които носехме, тя попита - а изследване за хламидии имате ли? Е такова нямахме. Сега се оказа, че имаме много висок % инфекция и е невъзможно да се забременее докато не се излекува.
Питам се защо трябваше да минат 4 години, да дам 7хил.лв за да стигна до някаква причина за проблема.
А от Свети Лазар не ми дадоха нито документ за парите, нито епикриза.
Искрено се надявам да не минете по моя път.