0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #760 -: Март 15, 2011, 17:13:10 pm »
Жени не остана  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #761 -: Март 15, 2011, 20:11:26 pm »
Ще чакам заедно с теб Женичка,то не остана както казва Зузка,и стискам палци  :witch: да я е хванала липсата и да видим едни хубави чертички  :bfp: :crossfingers: yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #762 -: Март 16, 2011, 10:04:07 am »
Хайде и аз да се наредя със стиснати палчета  :) :crossfingers: :bighug: :bfp: тази седмица май никой още не се е отчел.

*
« Отговор #763 -: Март 16, 2011, 12:22:44 pm »
Ох, милите ми те благодаря ви за стиснатите палчета, ама на какво отгоре да се надявам на + тест, я ми вижте сърцата и я е била тогава ову, я не, ще чакам до събота и моооже и д асе престраша с едно тестче, въпреки че знам какъв ще е резултата, ама ... все пак и аз се надявам де, да не си помислите, че ще го отпиша ей така тоя месец  :lol: Първо на вас ще кажа  :D, дано да е хубава новината, честно казано да си призная ме е страх, едни такива различни мисли ми нахлуват в главата и хем искам да е +, хем се моля пък ако е+ да е за по-дълго, неискам пак разочарование, страх ме е, незнам как ще го понеса, айде стига черни мисли... ако Господ е решил да е + , значи ще е  :D
*
« Отговор #764 -: Март 16, 2011, 12:26:13 pm »
Жени,  :crossfingers:  
:bighug:

И без такива черни мисли  :nono:

*
« Отговор #765 -: Март 16, 2011, 13:35:00 pm »
Женя , какви са тия мисли ?Трябва да си по обнадеждена , по хубаво от + тест няма , да така е ако Господ е решил ще стане и не мисли за разочарования, колкото и да ти е трудно, вярвай че всичко ще мине добре и то рано или късно ще стане , а аз искренно ти пожелавам да е от този месец,че цели 9 месеца да си само положително настроена , за да може и бебчо да се наслаждава на една спокойна и щастлива мама. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #766 -: Март 16, 2011, 13:47:29 pm »
Жени, стискам ти палци, мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:! Дано утре ни изненадаш приятно!!!
 :balk_21:
« Отговор #767 -: Март 16, 2011, 14:34:02 pm »
Жени, стиснати палчета и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано, дано, дано ни зарадваш с хубава новина тази седмицаааа, ще те проверявам всеки ден, да знаеш и така до + тестче   :wink:
*
« Отговор #768 -: Март 16, 2011, 15:03:38 pm »
Жени, мила, ах как искам да е ++ :) дано сте уцелили момента! Стискам ти палци, ще те наблюдавам и аз и чакам хубавата новина, никакви черни мисли - само напред и смело нагоре! Само да ти кажа, че когато най-малко се надяваш и то вземе, че се случи бе! :bighug:
« Отговор #769 -: Март 16, 2011, 16:09:03 pm »
Айде Жени!!!Дано, дано, дано да се зарадваш в най-скоро време, пожелавам ти  :bfp: и много позитивни мисли!!!
*
« Отговор #770 -: Март 16, 2011, 17:25:49 pm »
Женичка ,мила и аз чакам новини  :bfp: :crossfingers:

*
« Отговор #771 -: Март 16, 2011, 21:13:34 pm »
когато най-малко се надяваш и то вземе, че се случи бе! :bighug:
Именно!!! А Дано това се случва сега!! :) Стиснала съм палците! Колко дена стана надничам тука да те "наблюдавам" !!! Ще чакам с теб - само добри новини!!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #772 -: Март 17, 2011, 10:06:39 am »
Благодаря ви милички, ама аз ще си почакам, можеби до събота - неделя, ще гледам как е БТ и моооже и да се престраша с едно тестче, ако до тогава няма М  :wink:
*
« Отговор #773 -: Март 17, 2011, 10:56:06 am »
Добро решение Женя , дано чакането да ти донесе прекрасна вест. :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #774 -: Март 17, 2011, 11:06:06 am »
Айде Женка дано е станало чудото  :babyflips: :bighug:

*
« Отговор #775 -: Март 17, 2011, 12:02:18 pm »
 :crossfingers: preggo
*
« Отговор #776 -: Март 29, 2011, 16:32:35 pm »
Успех Женичка с тази графика!

« Отговор #777 -: Март 29, 2011, 20:29:49 pm »
Успех Женичка с тази графика!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #778 -: Март 30, 2011, 13:34:35 pm »
Ох миличте ми те, пак сте се сетили за мен, ама аз съм по течението - какво да меря и замервам и изчислявам и пресмятам,като не зависи от нас, когато се върне любимия ми се мятаме и това е, каквото стане  :D
Благодаря за палчетата, дано скоро всички имаме късмет и стига вече сме си коментирали графиките, айде няма ли и на нас да ни се случи ..........
Защо сме наказани, толкова много двойки, какво се обърка с нашите организми, незнам вече, толкова много хора страдат.....
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #779 -: Март 30, 2011, 14:26:11 pm »
Ох миличте ми те, пак сте се сетили за мен, ама аз съм по течението - какво да меря и замервам и изчислявам и пресмятам,като не зависи от нас, когато се върне любимия ми се мятаме и това е, каквото стане  :D
Благодаря за палчетата, дано скоро всички имаме късмет и стига вече сме си коментирали графиките, айде няма ли и на нас да ни се случи ..........
Защо сме наказани, толкова много двойки, какво се обърка с нашите организми, незнам вече, толкова много хора страдат.....
:balk_21: