0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #700 -: Ноември 24, 2010, 21:25:48 pm »
Женичка, много съжалявам мила  :(

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #701 -: Ноември 25, 2010, 13:02:08 pm »
Ще се справиш миличка и ще продължиш смело напред  yahoo_17

*
« Отговор #702 -: Ноември 25, 2010, 13:25:56 pm »
Продължаваме милички, няма как  :D, скоро всичко ще се нареди за всяка една от нас, зная го.......
 :bighug: :bighug: :bighug:
и за всяка една, която има нужда :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз сега отивам да видим как е положението с организма ми и после пак ще пиша, защото имам много болки в яйчниците, незнам дали е нормално да са толкова големи, ще видим док. какво ще каже  :wink:
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 13:27:53 pm от Женя »
*
« Отговор #703 -: Ноември 25, 2010, 13:42:53 pm »
Дано всичко е наред!  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #704 -: Ноември 25, 2010, 17:42:19 pm »
Как мина прегледа Жени? Надявам се,че всичко е наред и няма повече неприятни новини!
*
« Отговор #705 -: Ноември 26, 2010, 12:12:29 pm »
Ами преглед нямаше... много зает беше доктора и ми писна да чакам и си тръгнах, но днес ми погледнаха изследванията и ми взеха отново кръв, че захарта ми била в повече и да видят дали токсините от бебето са се изчистили и още някакво изследване евентуално на какво би могло да се дължи загубата на плода.... епикриза ще мога да взема чак след 1 седмица. Та това е засега  :wink:
*
« Отговор #706 -: Ноември 26, 2010, 19:03:10 pm »
Дано открият проблема Жени за да не се повтори!-това е най-важното,з-то каква е файдата че забременяваме след като не можем да износим плода.И само като си представя колко мн.чакаме докато забременеем и после всичко свършва така бързо-ужас направо,дано повече никога не се случва на никой.И при мен не се откри проблем,така че и аз не съм застрахована което е мн.ужасно,но нищо и не мога да направя.Другият път ще е успешен Женичка,ще видиш :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #707 -: Ноември 26, 2010, 20:47:18 pm »
Жени дано всичко е наред  :crossfingers: сподели като излезе епикризата
стискам палчета  :crossfingers: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #708 -: Ноември 27, 2010, 10:43:10 am »
Жени, в толкова ранна седмица по-вероятно е проблемът да е в зародиша. Още повече пишеш, че захарта ти е висока, а това е мор за яйцеклетката. Важното е, че се потвърди, че можеш да забременяваш естествено :wink:
Мини на нисковъглехидратна диетка и смело напред :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #709 -: Декември 07, 2010, 15:31:02 pm »
Как си Женичка!Има ли някакви новини и резултати!

*
« Отговор #710 -: Декември 07, 2010, 21:01:07 pm »
Надявам се ,че наистина си се повъстановила и си по-добре мила. :grouphug2:
*
« Отговор #711 -: Декември 08, 2010, 08:39:23 am »
Привет Жени,
как си мило? :bighug:

*
« Отговор #712 -: Декември 08, 2010, 09:33:45 am »
Здравейте милички, ами как съм -ПУШКА  :lol:
Пооблизвам си от време на време раните, ама иначе съм супер и физически и психически. Епикризите ги дават само в определен час преди обяд, а пък съм на работа и няма как да отида да я взема, но ще се помоля на една комшийка да отиде, предполагам, че ще й я дадат.
Та иначе нищо ново под слънцето, относно захарта - една от сестрите в клиниката ми каза, че от стреса много се повишава, пък аз преди половин година като правих изследвания нямаше проблем с нея, та поне засега с това се успокоявам, но като се видят резултатите, тогава вече ще се коментира.
Иначе устно ми казаха, че диагнозата ми е "миссед аборнт".
Та не ме мислете сега, аз ще се оправя и се връщам на фронта, само да дойде оная вещехурка - каква ирония преди не исках да чувам за нея, пък сега я викам да дойде :)
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #713 -: Декември 08, 2010, 09:54:56 am »
Пооблизвам си от време на време раните, ама иначе съм супер и физически и психически. Епикризите ги дават само в определен час преди обяд, а пък съм на работа и няма как да отида да я взема, но ще се помоля на една комшийка да отиде, предполагам, че ще й я дадат.
Та иначе нищо ново под слънцето, относно захарта - една от сестрите в клиниката ми каза, че от стреса много се повишава, пък аз преди половин година като правих изследвания нямаше проблем с нея, та поне засега с това се успокоявам, но като се видят резултатите, тогава вече ще се коментира.
Та не ме мислете сега, аз ще се оправя и се връщам на фронта, само да дойде оная вещехурка - каква ирония преди не исках да чувам за нея, пък сега я викам да дойде :)
:balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104:и :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #714 -: Декември 09, 2010, 13:47:26 pm »

Само така миличка - горе главата и само положителни мисли. Още повече че идват и празници. Ние всички сме с теб. И сега като мине вещицата - пълен напред :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #715 -: Декември 21, 2010, 15:44:11 pm »
Хайде,мила гостите дойдоха.Ще понацапат и да си ходят да започва рудеото :bed:!!
 :grouphug2:Коледа идва,трябва да се правят подаръци :bori_023:
*
« Отговор #716 -: Януари 11, 2011, 10:23:06 am »
Хайде Жени :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:Добре се заформяш мила! :bighug:
*
« Отговор #717 -: Януари 11, 2011, 19:47:05 pm »
Ооооо Тити първо ти мила  :D  :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ти, че си се сетила за мен  :wink:
« Отговор #718 -: Януари 11, 2011, 20:45:28 pm »
Много ми харесват забележките и графиката  :) дано,дано  :crossfingers: :bfp: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #719 -: Януари 11, 2011, 21:02:52 pm »
Женич,желая ти успех мила,дано има подарък за РД на мъж ти :balk_14: :balk_15: :bfp1: