0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #640 -: Ноември 14, 2010, 19:19:45 pm »
И от мен едно голямо ЧЕСТИТО! Ей сега прочетох новината и страшно се зарадвах.
Желая ти лека, красива и безпроблемна бременност.  :rainbow: :bhcontract:
Само такива хубави новини искам да чета и продължавам да вярвам, че стават чудеса  :D
« Отговор #641 -: Ноември 16, 2010, 19:26:10 pm »
Жени,мила,не бързай да ходиш по други лекари,успокой се малко.Най-много да се объркаш още повече.Знам,че мястото не е тук,но ще ти разкажа една история.Моята най-добра приятелка изпадна точно в такова положение.Ходи при няколко лекари и всички й казваха,че е в 6г.с.,но не се вижда зародиш и й поставиха набързо диагнозата "кухо яйце".Даже й бяха записали час за кюртаж.Оказа се обаче,че овуто й е било по-късно и е била в по-малки седмици-около 3-4 г.с. Вчера като отиде на лекар,вече видяха малката сладка точица :) Другата седмица се надяват да чуят и пулса.
Така че,правилно ти е казал твоя лекар-изчакай още 2-3 седмици,а през това време се опитай да не се притесняваш много,защото това се отразява на бебо.Ако нямаш оплаквания,зацапвания и т.н. вярвам,че всичко ще е наред  :balk_21:
[/url]
*
« Отговор #642 -: Ноември 16, 2010, 23:40:51 pm »
Само не се притеснявай Женичка,за да не си докараш проблеми.Може наистина този доктор да не е видял и изчислил правилно.И все пак ако потърсиш друг доктор,дано той ти каже,че всичко е нормално.С теб сме и ти стискаме палци мила всичко да е наред докрай! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17  :bighug:

*
« Отговор #643 -: Ноември 17, 2010, 02:08:46 am »
Жени, не се стресирай излишно, миличка!! С какъв ехограф те гледаха? Може пък наистина да е било раничко за преглед. Мисля за теб и се надявам всичко да е наред до края!! Мисли позитивно, не се притеснявай!!
Прегръщам те! :bighug:

*
« Отговор #644 -: Ноември 17, 2010, 09:01:01 am »
Благодаря ви милички, зная че сте с мен, снощи кучето ми милото се побърка с мен - вечерта леко ми зацапа и като изпаднах в едни ужас и като взех да рева, то милото скимтя,въртя се така ме гушка, че направо ме успокои, сега съм по-спокойна. Незнам колко епознал лекаря, ама аз в събота ще си отида при моя в Плевен да видим и той какво ще каже. Точка има, но при всички положения, все пак вижте ми графиката, колко разлика в дните да има не са 1-2 седмици, а 2-3 дни , но да не се навивам излишно.
Галче гледа ме първо с коремен ехограф, там видя точка, но каза че е толковамалка, че искаше и с вагинален да ме види и там вече установи и ми каза, че сме около 5мм, което е около 4 г.с., ако съм в 5 г.с. каза, че трябвало да е около 10, затова се притесних иначе се чувствам добре.
Ох милички каквото Господ е рекъл, каквото зависиот нас ние ще го направим.
Аз много искам вие да сте наред, ние ще се оправим не се притеснявайте, а пък чакам още поне 3+ теста тоя месец  :wink: те си знаят кои са
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #645 -: Ноември 17, 2010, 09:26:14 am »
Здравей, Жени, знам как се чустваш, защото и аз изживях същото като теб, в. 6г.с. док при, която ходех ми каза, че виждала зачатък на ембрио, който ще чакаме да видим дали ще се развие и ме извика чак след 1 месец на преглед. Естествено аз се побърках от притеснение и след 2 дни бях при докторката, която си ме следи и сега и тя каза, не само, че всичко си е в нормата, но дори и видя пулс. Така, че според мен отиди на друг доктор и между другото точно в 5г.с. ембриона е около от 3 до 6 мм. 
Успех, миличка, само се успокой и всичко ще е наред, прегръщам те.  :hug2:
*
« Отговор #646 -: Ноември 17, 2010, 10:50:39 am »
Жени, не ги мисли тези нашите доктори ... и аз така един месец треперих, докато ми кажат, че разгеле вижда се.
Стискам палци и чакам хубави новини от Плевен.
Сигурна съм, че всичко ще е наред.
Много те прегръщам!
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #647 -: Ноември 17, 2010, 11:23:52 am »
Скъпа без притеснения да не си докараш беля,успокой се и прочети това което ще ти напиша извадка е от една книга за бременни-Аз съм бременна 1 книга-Всичко за бъдещата майка;5сед. от началото на последния МЦ,3сед. от оплождането-вашето бебе не е вече яйце,превърнало се е в зародиш с тъптящо сърце,расте с главозамайваща бързина от 0,2мм стига до 1,5мм
6сед.от началото на последния МЦ,4сед. от оплождането-расте толкова бързо че за една седмица ще стане двойно по-дълго на 21ден е 1,5мм,на 22ден е 2мм,а една седмица по-късно на 28ден е 5мм
И така мила в края на 1мес е 5-5,5мм
Аз ти го пресметнах  ти си 5сед.6дни от началото на последния МЦ,3сед.6дни от оплождането(утре е последния ден с който слагаш края на 1мес)
Всичко е наред мила,тъй че споко и смело напред,очаква те нещо толкова хубаво не го помрачавай,бъди щастлива.Ще чакам и хубави новини :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #648 -: Ноември 17, 2010, 11:53:16 am »
 :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: толкова щастлива ме правите милички, незнам какво бих правила без приятелки като вас
Благодаря ви още веднъж, че ви и ма и че сте до мен  :youwoman: :youwoman: :youwoman: :youwoman: :youwoman:
*
« Отговор #649 -: Ноември 17, 2010, 12:37:09 pm »
Жени, не се травмирай излишно :balk_21:
Почивай си повече и си мечтай :wink: Всичко ще е наред!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #650 -: Ноември 17, 2010, 21:46:31 pm »
Мила, Жени, с теб съм мислено и се надявам всичко да е наред!! НЕ плачи и не се стресирай, само си вредиш така!! И не само на теб си вредиш!!Ами и на бебо!
Ани, благодаря за инфото, което си написала от книгата, чак и аз се успокоих като го прочетох!! :)
 :bighug:

« Отговор #651 -: Ноември 18, 2010, 08:27:32 am »
Мила, Жени, с теб съм мислено и се надявам всичко да е наред!! НЕ плачи и не се стресирай, само си вредиш така!! И не само на теб си вредиш!!Ами и на бебо!
Ани, благодаря за инфото, което си написала от книгата, чак и аз се успокоих като го прочетох!! :)
 :bighug:

osi_9.Не се притеснявай миличка всичко ще си е на ред-ще видиш вярвам,че е така.

*

Цвете

• 734
« Отговор #652 -: Ноември 18, 2010, 09:51:49 am »
Жени, пиеш ли нещо за това зацапване?
Предполагам, че си стоиш в къщи и почиваш, нали?
*
« Отговор #653 -: Ноември 18, 2010, 10:53:01 am »
Женичка моля се за теб с цялото си сърце - дано по-скоро свършат тези мъки и видите сърчицето. :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Може ехографа да не е бил хубав, не се отчайвай Душе  - всичко ще е наред.
Сигурно взимаш някакъв прогестеронов препарат за зацапването.
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #654 -: Ноември 18, 2010, 10:58:02 am »
Как си днес мила?Без излишни нерви аз вярвам че всичко ще е наред.Пиеш ли все пак нещо?Ако пък не са ти изписали отиди при друг лекар,неможе така.До теб сме мила и сме стиснали здраво :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: osi_9 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #655 -: Ноември 18, 2010, 13:03:38 pm »
Жени как си миличка?Виждам че вземаш лекарства за зацапването,сега нещата вече ще се успокоят  :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*

Цвете

• 734
« Отговор #656 -: Ноември 18, 2010, 13:18:52 pm »
Сега вече съм по - спокойна като видях лекарствата!  :D
Всичко ще е наред.  :D
*
« Отговор #657 -: Ноември 18, 2010, 13:24:00 pm »
Женич душо,с теб съм и вярвам ,че всичко ще е ок с бебо :crossfingers:Прегнила си знае работата,ти само почивай повече и само спокойствие :hug2:

*
« Отговор #658 -: Ноември 18, 2010, 17:36:07 pm »
Жени ,мила с теб съм .Стискам  :crossfingers: и се моля всичко да се оправи при теб и скоро да чуете  :heartbeat:.Милата ми душица  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #659 -: Ноември 18, 2010, 21:07:25 pm »
Дано спре по-бързо това кървене Жени за да си спокойна и ти!Стискам много силно палци и те мисля :crossfingers: :bighug: :hug2: