0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #400 -: Юни 29, 2010, 14:10:19 pm »
 :bighug: :goodluck:

*
« Отговор #401 -: Юни 29, 2010, 14:34:51 pm »
Благодаря ви милички, ама май ми изчезна ентусиазма от преди няколко дена, вече ни си мисля, че може да се е получило, даже напротив. И ако не е ще това ще е последния месец, в който засичам Бт, защото много съм ядосана на мъжа ми и май даже ще му кажа, че неискам няколко месеца да бебеправим. Оная вечер, когато комшийката ми се изцепи и ме пита дали не съм бременна, като му споделих и като ме видя да плача и ме пита дали има наистина вероятност да съм, аз му казах, че естествено, че има и той ми каза, че само това ни липсвало ......  8O 8O 8O
Незнам вече какво да правя и затова мисля да си почина малко от всичките тези неща и ще видя на къде вървят нещата и изобщо много съм объркана, неискам да ви натоварвам и с нашите простотии, ама много ми тежи и само на вас мога да си кажа, защото само вие ме разбирате  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
« Отговор #402 -: Юни 29, 2010, 14:49:55 pm »
Жени с ядосване нищо добро няма да стане  :) Не знам дали имам право да ти давам съвети, но вярвам че единственият верен път е комуникацията. А и е редно, ако ще ставате родители да го направите заедно, нали? Много вероятно е мъжът ти просто да е бил уморен и афектиран от нещо и това да са били необмислени думи  :) Но каквото и да е положението трябва да говорите, говорите, говорите да знаете и двамата какво чуства другия, какво желае, от какво се нуждае. Един разговор никога не може да влоши нещата, влошава ги упоритата увереност, че с цупене и затваряне в себе си наказваме другия  :) Помисли над това, всички имаме нужда от подкрепа, от ласка, от контакт, всичко става с хора!

*
« Отговор #403 -: Юни 29, 2010, 15:18:12 pm »
Женииииии ама те мъжете понякога са много прости,без извинение.То не виждат как се мъчим ами.... :xНе се натъжавай мила,знам ,че ти е болно но не мисля,че точно това е искал да каже,просто в момент на афект нали знаеш казваме неща ,които не мислим....Успокой се и направи най-доброто  :hug2:

*
« Отговор #404 -: Юни 29, 2010, 15:44:39 pm »
Милички благодаря ви, но вече се уморих да бъда все аз силната, все аз да дърпам конците, все аз да съм най-добрата съпруга и майка и да отговарям на всякакви "Изисквания" за домакиня, майка и съпруга, а на отсрещната страна да виждам само едно дете на 30 години, за което важни неща няма. Искам малко и за да бъда жена, а не и жената и мъжа в къщата, затова ще предприема радикални мерки-всичко вече много ми тежи. Аз зная, че той иска да има дете, но незнам дали заради нас или заради задоволството на родителите му, защото дъщеря ми не е негова чисто биологично, но той много я обича и ....... оф май това изобщо не е място да си изливам мъката, но ми тежи, аз хиляди път подемам темата, а той все ще отидем в клиника, ще отидем да се изследваме и дотам.Ами на мен ми писна и поне затова мисля да си почина от всичко.....
Ама ще съм тук, за да се радвам и плача заедно с вас  :D и не се притеснявайте за мен, аз съм силна и ще се оправя само мъничко още да си пострадам.... :lol:
« Отговор #405 -: Юни 29, 2010, 16:10:33 pm »
Сигурни сме, че си силна Жени  :D Само един силен човек може да пада, да става, да се изтупва от праха и да продължава напред! Защо не споделиш точно тези свои мисли и с мъжа ти, той има право да знае какво те притеснява, той е най-близкия ти човек. Мисля, че двамата ще намерите верните отговори, заедно! Всички ние понякога сме недосетливи, непреднамерено груби, или просто се учим да се справяме с живота по-бавно. Може би и той не осъзнава някой неща още, но ти би могла да му помогнеш!  :bighug:

*
« Отговор #406 -: Юни 29, 2010, 16:56:01 pm »
Жени, мила, какво да ти кажа ...
Може би наистина повечето мъже, когато усетят силната жена до себе си, започват да се чувстват някакси подслонени и предпочитат пасивно да си карат живота, разчитат, че ти ще помислиш за всичко, ще се погрижиш за всичко и т.н.
Мисля, че никак няма да ти навреди да се опиташ (дано успееш) да бъдеш за малко слабата, беззащитната, НЕводещата и ... да видиш какво ще се получи. Все пак сте много млади, можеш да си позволиш този експеримент. Не изказвай желания, претенции, не бъде недоволна, просто остави нещата да се случват сами или пък някой друг да е в инициатива.
Прегръщам те много!
Нека историята ти продължи позитивно!
*
« Отговор #407 -: Юни 29, 2010, 17:18:35 pm »
Жени ,душица сладка  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #408 -: Юни 29, 2010, 20:36:04 pm »
Жени миличка да не се ядосвай....такива са мъжете,понякога говорят несмислено.Разговори,разговори и само разговори и при мен нещата скоро бяха така в един момент ми кипна и си си казах всичко което ми тежи,сега дори той е по настоятелен готов е да направи какво и да е.Мъжете са доста страхливи,затова дай му време.Остави той да мисли за всичко,той да контролира нещата и сигурна съм ще има пълен обрат.Прегръщам те ,ти ще успееш сигурна съм. :bighug:

Вярвам!!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #409 -: Юни 29, 2010, 22:48:44 pm »
Милички благодаря ви, но вече се уморих да бъда все аз силната, все аз да дърпам конците, все аз да съм най-добрата съпруга и майка и да отговарям на всякакви "Изисквания" за домакиня, майка и съпруга, а на отсрещната страна да виждам само едно дете на 30 години, за което важни неща няма. Искам малко и за да бъда жена, а не и жената и мъжа в къщата, затова ще предприема радикални мерки-всичко вече много ми тежи. Аз зная, че той иска да има дете, но незнам дали заради нас или заради задоволството на родителите му, защото дъщеря ми не е негова чисто биологично, но той много я обича и ....... оф май това изобщо не е място да си изливам мъката, но ми тежи, аз хиляди път подемам темата, а той все ще отидем в клиника, ще отидем да се изследваме и дотам.Ами на мен ми писна и поне затова мисля да си почина от всичко.....
Ама ще съм тук, за да се радвам и плача заедно с вас  :D и не се притеснявайте за мен, аз съм силна и ще се оправя само мъничко още да си пострадам.... :lol:
Тогава и ние ще се радваме и ще плачем заедно с теб ..Жени много те обичкам   :balk_104:
*
« Отговор #410 -: Юни 30, 2010, 01:12:41 am »
Ех тез мъже ама,понякога са толкова гадни-не стига че нищо не правят ами и на метеното все с...т(с извинение).Направо са като малки деца-та нямаха порастване и само за  osi_6 правят.Такива са си Женка-ти знаеш,и затова не му обръщай внимание и си дръж на твойте интереси за да не е късно един ден,з-то така или иначе на тях все късно им идва акъла в главата(на повечето де).И хич не се ядосвай,з-то така само на себе си ще навредиш-дреме му на него,а пък утре може вече друго хоро да играе-а пък може и да го е казал от нервност-за това че все чакате и все не става.Не се ядосвай-дано е станало-и да го видиш тогава как по друг начин ще погледне на нещата.Няма да се отказваш-и аз колко пъти ей така като теб-ама няма отказване-това е правилният път с малко препятствия-но трябва постоянно нещо да се случва :balk_21:

*
« Отговор #411 -: Юни 30, 2010, 08:36:24 am »
Миличките ми, благодаря ви за окуражителните думи, ама аз разговори вода всеки ден, ама нищо сега вече нищо няма да пипвам и да се обаждам и настоявам и да видим тогава каква ще е реакцията му.
Аз май ... не ми се карайте един път и аз да направя нещо избързано и дано да е, но чество нямам надежда да е станало  :bfn: :(
*
« Отговор #412 -: Юни 30, 2010, 08:48:51 am »
Ах, ти Жени  ше има osi_6 osi_6 . Недей така миличка много е раничко за това което си направила .След няколко дена ще е с още една ще видиш само търпение .
Стискам силно и няма да пускам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #413 -: Юни 30, 2010, 10:08:40 am »
Бреййййй,тази Жени бееее голям оптимист начи с тея тестове  :lol: :lol: :lol:
 Абе бръмбар .......... мн рано ,ама нищо де нали поне си направила само единия ,после на втория ще има ++++++++++++++  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #414 -: Юни 30, 2010, 10:19:31 am »
И аз съм на същото мнение :) След 3-4 дена вече трябва да покаже...много е рано сега (според овулацията) Успех мила Жени и стискам всички палчета на крака и ръце :)

*
« Отговор #415 -: Юни 30, 2010, 10:41:02 am »
Женюхааа рано е бе душо ,но нали има и втори дано е това ,което искаш :bfp: :balk_21:

*
« Отговор #416 -: Юни 30, 2010, 11:17:04 am »
 :lol: :lol: :lol: :lol: знам че е рано, но направо ме сърбяха ръцете и като минах вчера покрай аптеката и не се сдържах, ако имаха само шуър чек нямаше да си взема  :D, ама на престо неможах да устоя  :lol:. Дано сте прави и вече другия ще го правя чааак на 7-ми за годишнината, за да знам това ли ще е подаръка на моя злобил или не  :lol:
*
« Отговор #417 -: Юни 30, 2010, 12:29:38 pm »
... ако имаха само шуър чек нямаше да си взема  :D, ама на престо неможах да устоя ...

Абе, Жени, ще ме умориш от смях  :lol: човек ще реши, че тортички си разглеждала :lol: дано след няколко дни има от най-хубавите :wink:
И от мен едно позакъсняло мнение - докато не отстъпиш крачка назад, мъжът ти може и да не направи такава напред. Пробвай - млади сте още, както е отбелязала Снежи :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #418 -: Юни 30, 2010, 13:59:15 pm »
Хубава графика  :)
За 07.07.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #419 -: Юни 30, 2010, 17:04:22 pm »
да хубава е и дано има резултат :crossfingers: :bfp: