0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #160 -: Януари 13, 2010, 09:21:41 am »
Блгодаря ви милички, той днес се връща и се надявам да не го пратят пак някъде, че тази нощ си усетих овуто, в смисъл че се пука фоликула и днес ще е, ако и днес изпуснем просто съм отписана за тоя месец. :D
Ей сега ми се обади мъжо и каза, че го пращат пак на път и сигурно ще се върне чак в петък  osi_7 така че отпадам за този месец, НО на вас пожелавам успех и чакам с нетърпение поне 2-3 от вас с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 09:43:55 am от Женя »
*
« Отговор #161 -: Януари 13, 2010, 10:57:17 am »
Жени,  :bighug:
Ми неможе ли и ти да попътуваш с него?! Поне следващия път. Дано не се налага, но поне няма да се чувстваш безсилна  :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #162 -: Януари 13, 2010, 12:10:28 pm »
Ами няма как да пътувам, все пак съм на работа, пък и детето няма кой да гледа и кучето изобщо не става  :(, но аз не губя надежда все ще се оцелим някой ден, пък и сега е болничък по-добре така да се възстанови и от другия семец с нови сили
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #163 -: Януари 13, 2010, 14:23:27 pm »
Жени миличка само така напред, въпреки че моята приятелка правиха кекс само 2 дни преди ОВУ и сега е бременна във втория месец. Още не се знае, може да е станало,  :balk_104:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #164 -: Януари 17, 2010, 11:55:28 am »
Женка,какво става при теб?Май-май този месец ову или ще е много късна или няма да я има...но нищо,може пък да ти е на късмет и следващият месец да имаш много приятна изненада!!! :D
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 11:57:38 am от violeta1974 »
*
« Отговор #165 -: Януари 17, 2010, 15:50:14 pm »
Ами няма как да пътувам, все пак съм на работа, пък и детето няма кой да гледа и кучето изобщо не става  :(
Жени, мнооого задължения си имаш, миличка. Разбирам те!  :bighug:
Всичко с времето си  :P, а и изненади станат  :balk_21:

*
« Отговор #166 -: Януари 17, 2010, 16:07:01 pm »
Вече незная какво става с тоя моя цикъл и изобщо БТ - тоя месец малко го одарих през просото, като се има впредвид, че мъжо го нямае, когато си мислех че е ову и сега незнам, ако пак е късна и ако изобщо я има може и да имам някакъв шанс, ще видя утре как ще е. Благодаря ви за думите милички  :youwoman:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #167 -: Януари 18, 2010, 18:19:55 pm »
Графиката ти не показва да е имало О. Провери си терм-ра

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #168 -: Януари 19, 2010, 10:09:34 am »
Графиката ти не показва да е имало О. Провери си терм-ра
Благодаря ти Дениска за мнението и аз така мисля, въпреки че днес БТ се покачи и можеби е била късна ову. Мен ме съмнява, че преди 2 цикъла си спрях едни витамини пиех комбинирани, но много се изринах от тях и затова ги спрях дали е възможно от тях пък ову да е изместена и с това и целият ми цикъл се удължи на 35 дена, което пък за мен не е нормално. Днес мерих и с дигитален т-р, той пък показва 36,5 държах го 3-4 мин. след сигнала и пак така вече незнам ще видя утре как ще е БТ и ще изчакам тоя цикъл да свърши и вече ще отида на лекар да видим какво става.
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #169 -: Януари 19, 2010, 10:23:26 am »
Дано да е късна О. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<br />[/url][img]http://ticker
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #170 -: Януари 19, 2010, 10:46:38 am »
Витамините не могат да ти объркат МЦ. Ако има проблем то е някъде другаде.
Може да се обриваш от вит.А - обърни внимание когато приемаш др. медикаменти които го съдържат.
Рано е да се притесняваш за МЦ - може цикъла да е ановулаторен, което е нормално ако се случи 1 път в годината.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #171 -: Февруари 12, 2010, 12:49:31 pm »
Момичета как мислите този месец имам ли шанс да има ову? Как ви се струва графиката ми за сега, благодаря ви предварително :D
*
« Отговор #172 -: Февруари 12, 2010, 14:43:48 pm »
Жени, до тук няма индикации - предстоѝ според мен. Пускай тестчета за по-сигурно или си следавай схемата, както си я написала  :wink:

*
« Отговор #173 -: Февруари 12, 2010, 15:17:22 pm »
Благодаря ти Оли, какво стана с теб на прегледа?Нищо не писа, а пък аз отивам за тестчета и довечера ще си направя един да видим какво ще покаже
*
« Отговор #174 -: Февруари 12, 2010, 20:21:12 pm »
Жени направи тестче, с тази фертилна слуз може и да си в овулация.
С тестчето най-добре ще разбереш .
Успех миличка ! :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #175 -: Февруари 13, 2010, 14:05:23 pm »
До тук графиката ти е добре. О. предстои
Прави и тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #176 -: Февруари 13, 2010, 15:19:50 pm »
Вчера правих тестче абсолютно "-" си беше, а нали тестовете отчитат от 12 до 48 часа пика на ЛХ и може да съм изпуснала момента за тест, но май тоя път не успяхме да изпуснем  :heartbeat: :bed: и довечера имам обещано :lol: и утре ама ще видим,пък и днес вече БТ е с 0,4 градуса повече , но до 3-5 дена ако продължи да се покачва значи е имало ову, което е важно, нали така Дениска  :D :oops:
Стискайте палци тоя път да сме хванали яйчицето, Оли аз ще пробвам с овесените ядки, защото ме съмнява, че там ми е проблема. Пък изследвания съм решила чак май месец да пускам, до тогава ще се "мъчим" и ако има проблеми ще действаме за Инсе.
Лек ден момичета и приятно и романтично прекарване утре, ние днес ще ходим на кръстник извън града /едно село на 10 км от Русе/ и чак утре се връщаме.
*
« Отговор #177 -: Февруари 15, 2010, 17:35:19 pm »
Жени, освен овесени ядки може да ползваш и соеви продукти(след ову). Миналата седмица четох някъде, че авокадото е плодът на матката и било много важно да хапваш по време на бебеправене (вътре има много витамин А и Е, а А-то е безопасно като се приема от храната). Маслините пък помагали за правилната функция на яйчниците.
Успех с лова и стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: 

« Отговор #178 -: Февруари 16, 2010, 11:27:42 am »
Жени, дано сте хванали  :egg: :crossfingers: yahoo_17 и на 27-ми с теб ще чакаме да видим  :bfp: а не оная с  :witch: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #179 -: Февруари 16, 2010, 14:42:56 pm »
Съмнявам се, че на 27-ми ще е както ми се удължи цикъла и незнам вече кога да го чакам, пък и още ову не е минало или незнам вече какво става напоследък ще видим тези дни. Ама аз още не съм го отписала тоя месец де имам надежда, аз по принцип съм оптимист и няма отказване това е, а от вас със сигерност чакам само  :bfp: