0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #40 -: Ноември 05, 2009, 11:51:51 am »
Хе-хе...Ову наближава...пожелавам ти успешен лов,дано хванете яйцето!!! :D :eggsperm: :jump12:
*
« Отговор #41 -: Ноември 05, 2009, 13:36:05 pm »
 :lol: Благодаря ти Вили, дано.... От вчера меря с дигитален, защото ми се скапа нещо живачния и незнам дали има някакво влияние в стойностите-дали не отчита малко по-ниска темп.Днес мъжо се връща и се залавяме да работим, пък и идват почивни дни точно когато се надявам да е Ову... оф дано се получи. От днес почваме и прием на витаминен комплекс на от А до Я витамини и Омега 3-6-9 комплекс, дано помогнат. Стискам палци на всички в лова и естествено на тези, които очакват  :bfp: дано, дано , дано за всички ни!!!
*
« Отговор #42 -: Ноември 06, 2009, 15:08:19 pm »
Денис мила днес БТ е по-висока с 0,15 възможно ли е ову да е била вчера на 05,11??? Или просто е нормална разлика в амплитудите
Благодаря ти предварително за отговора
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #43 -: Ноември 08, 2009, 07:32:33 am »
Рано е за коментар на графиката ти.
О. може да е била и вчера - ще се разбере след няколко дни
Добре е да правиш и тестове за О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #44 -: Ноември 09, 2009, 16:11:26 pm »
Денис, как мислиш не варира ли много тая температура, вярно в неделя/08-ми/ я измерих малко по-късно, но все пак спада-вдига се, нормално ли е??? Знам, че е рано да се каже за Ову дали е имало и кога е било, но ме притеснява варирането на БТ. Офф незнам направо........
*
« Отговор #45 -: Ноември 11, 2009, 10:58:11 am »
Дениска, как мислиш имало ли е изобщо Ову? нещо ме съмнява този месец графиката... Ще се радваш да коментираш и да ме посъветваш. Обещавам другия месец да правя тестчета за ову, този малко бях затруднена финансово много празници ми дойдоха на главата... :oops: :oops: :oops:
Благодаря ти предварително :bighug:
*
« Отговор #46 -: Ноември 12, 2009, 11:30:59 am »
Вече БТ почна значително да се повиша, което ме успокоява донякъде и ме навежда на мисълта, че е имало Ову. Вие как мислите мили другарчета  :balk_600:
« Отговор #47 -: Ноември 12, 2009, 11:36:32 am »
Аз мисля,че туй завишение на Т преди Овуто се дължи на винцето от предната вечер  :D...Ову - възможно 16/17 ден...според мен графиката ти е много хубава...успех,миличка!!! :D
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 11:39:49 am от violeta1974 »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #48 -: Ноември 12, 2009, 16:52:17 pm »
Според мен О. е била на 17 ден от МЦ.
Ако БТ се задържи висока - всичко е наред, имало е О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #49 -: Ноември 12, 2009, 19:59:14 pm »
Благодаря ви милички,дано имаме всички късмет и нали до няколко ден аще се разбере да видим как ще е Т утре.  :bighug: Ак оне се получи тозимесец съм решила другия да изследвам хормони и щитовидната жлеза, ще направим и спермограма, но в обикновена лаборатория да видим какво ще излезе и ако има нещо съмнително вече ще бягаме към Плевен за пълни изследвани, но след Нова година като съберем някой лев. Твърдо съм го решила. Благодаря ви още веднъж   :grouphug:
« Отговор #50 -: Ноември 14, 2009, 10:57:54 am »
Много хубава графика се очертава....пу-пу-пу  да ти е на късмет!!! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #51 -: Ноември 14, 2009, 13:01:48 pm »
Много хубава графика се очертава....пу-пу-пу  да ти е на късмет!!! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мерси мила, дано  :balk_21:
*
« Отговор #52 -: Ноември 15, 2009, 15:29:07 pm »
стискам палци,много хубава графика :)
*
« Отговор #53 -: Ноември 15, 2009, 16:57:03 pm »
стискам палци,много хубава графика :)
Благодаря ти мила, но нещо май нямам усещането, че е станало. Много странно се чувствам...... Ще видим
« Отговор #54 -: Ноември 16, 2009, 10:49:15 am »
Благодаря ти мила, но нещо май нямам усещането, че е станало. Много странно се чувствам...... Ще видим
Дано,дано,дано!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #55 -: Ноември 16, 2009, 13:04:53 pm »
Здравейте момичета,  Вилка  :bighug:
Днес ходихме с мъжо да му направят спермограма - утре ще са готови резултатите. Реших сега да е, вярно не е в специализирана клиника по стерилитет, но е АГ частна клиника и казаха, че ще е с всичките морфологии, подвижност и тн., както си му е реда. Утре след 11 ще са готови резултатите, но вероятно ще ги вземем по-късно стискайте палци.
И да знаете мнооого ама мнооого ви обичам и гушкам. Успех на всички  :grouphug2:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 13:07:56 pm от bebo_sn /jenq/ »
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #56 -: Ноември 17, 2009, 08:02:32 am »
Жени - спокойно, всичко ще е наред. Супер графика си имаш! :bighug: :crossfingers:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #57 -: Ноември 17, 2009, 09:54:17 am »
Жени - спокойно, всичко ще е наред. Супер графика си имаш! :bighug: :crossfingers:
Благодаря ти мила, тя че е хубава, хубава е , но какво ще излезе накрая ще видим  :bighug:
« Отговор #58 -: Ноември 17, 2009, 10:38:35 am »
..... тя че е хубава, хубава е , но какво ще излезе накрая ще видим  :bighug:
Дано завърши с   :bfp: !!! :D yahoo_17
*
« Отговор #59 -: Ноември 17, 2009, 16:27:00 pm »
Какво да ви кажа, миналия месец бях наистина с нагласа, че е станало, но този някакси нямам такова усещане и просто неискам да се надявам излишно...., за да не остана разочарована, ако ще правя тест ще е след 3 дневно закъснение. Графиката и миналия месец беше супер, но накрая дойде вещицата. Благодаряна всички за подкрепата и пожелавам на всички да видят заветните  :bfp: :crossfingers: :bighug: две чертички