0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #20 -: Октомври 21, 2009, 11:12:33 am »
Графиката е супер наистина, пу,пу. Аз мисля, че би могла да пуснеш и днеска тестче, ако е положително, просто ще изчакаш още малко 2-3 дена за друго. :wink: Дано да съм добър пророк, защото си мисля, че ще е  :bfp:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #21 -: Октомври 21, 2009, 11:24:56 am »
Графиката е супер наистина, пу,пу. Аз мисля, че би могла да пуснеш и днеска тестче, ако е положително, просто ще изчакаш още малко 2-3 дена за друго. :wink: Дано да съм добър пророк, защото си мисля, че ще е  :bfp:
Благодаря ти за куража мила, дано Господ те чуе  :bighug:
« Отговор #22 -: Октомври 21, 2009, 12:18:16 pm »
Не е ли малко рано за тестче...според мен де...може и да  покаже макар и с бледа чертичка,ама може и да не покаже(даже и да е станало) ако можеш да изчакаш поне още 1-2 за по-сигурно...ама както си решиш...С теб с съм и ще стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #23 -: Октомври 21, 2009, 14:05:16 pm »
По мое скромно мнение, по чуствителните тестчета, показват дори и седмица до 10 дена след О ята, но по принцип най сигурни са след 30 дена. Стискам палчета!  osi_9 :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #24 -: Октомври 21, 2009, 14:14:20 pm »
По мое скромно мнение, по чуствителните тестчета, показват дори и седмица до 10 дена след О ята, но по принцип най сигурни са след 30 дена. Стискам палчета!  osi_9 :bighug:
По принцип и аз така зная, спървата ми бременност първият тест беше "-", но след 3 дена вече беше +, мисля да поизчакам пък и БТ ще покаже, ако падне значи няма  :bfp:.
Отново ви благодаря  :grouphug2:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #25 -: Октомври 21, 2009, 16:04:17 pm »
Ауууу мила каква е тази невероятна графичка??? Направо е като по учебник и ову и разликата в температурата, просто супер! Пу-Пу-Пу-Пу поддържай все такава температура и дано чудото при теб да е станало! Имаш и моите силно стиснати палчета!!!
*
« Отговор #26 -: Октомври 21, 2009, 16:12:01 pm »
 Милички направо ми се насълзиха очите и ми иде да се разплача мнооооооооого ама наистина много си ви гушкам и ви благодаря за всички мили думи  :grouphug: :bighug:
Аз като се замисля М ми е 28 дни /рядко 29/, което ще рече че вече трябваше да ми дойде, а календара на зачатие ми е записало 23.10. като 30-ти ден явно така го изчислява, но все пак със сигурност ако не дойде гадната вещица до края на седмицата, тестче ще правя другата седмица. Твърдо го реших, защото не искам да се разочаровам отново, а БТ ще покаже най-сигурно.
Още веднъж момичета благодаря ви  :youwoman:
« Отговор #27 -: Октомври 21, 2009, 16:12:16 pm »
Ауууу мила каква е тази невероятна графичка??? Направо е като по учебник и ову и разликата в температурата, просто супер! Пу-Пу-Пу-Пу поддържай все такава температура и дано чудото при теб да е станало! Имаш и моите силно стиснати палчета!!!

и моите имаш, успех и скоро да се похвалиш  :wink:

« Отговор #28 -: Октомври 22, 2009, 12:03:10 pm »
Температурата ти е все така хубава,дано и си остане такава...Продължавам да стискам палчетата,а утре ако се решиш за тестче,от сърце ти пожелавам да е  :bfp1:... :D
*
« Отговор #29 -: Октомври 22, 2009, 16:02:27 pm »
Ох мимички, просто ще откача, само графиката ми ми помага да имам надежда иначе се чувствам така, сякаш всеки момент ще дойде М.
Благодаря ви отново за подкрепата :bighug:
*
« Отговор #30 -: Октомври 22, 2009, 16:16:50 pm »
 :D С такава прекрасна графика няма как да не е станало. Стискаме палците мила . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :hug2:
« Отговор #31 -: Октомври 22, 2009, 21:28:50 pm »
Няма как да не се включа и аз :wink:, много хубава графика, типично бременна :D
Бебо, стискам палци  yahoo_17 stork-boy yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2009, 22:16:45 pm »
Благодаря ви, но тази вечер правих тестче -просто не се стърпях и беше  :bfn: незнам вече, може да е рано и теста да неможе да отчете правилно, но може и да е наистина "-", само на вас мога да споделя, не смея да кажа на мъж ми, да не се разочарова отново като мен . Ще видим утре как ще е БТ и дали М. ще дойде. Зная, че вие сте с мен, както и аз съм с вас  :grouphug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички бебеправещи Целувки
« Последна редакция: Октомври 22, 2009, 22:22:46 pm от bebo_sn /jenq/ »
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2009, 07:04:14 am »
 Жени , графиката ти е като по учебник! Тези дни направи още един тест !
*
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2009, 09:51:17 am »
Днес БТ падна малко -37,15, но следа от вещицата още няма и значи, че има надежда нали??? Дано това не е предизвестие за М........ :BangHead:
« Отговор #35 -: Октомври 23, 2009, 11:19:24 am »
Т ти е все още много хубава ,не е спаднала драстично,така,че според мен е рано за заключения.Дано утре е пак такава или още по-добре ако се покачи пак :D Следващия тест го направи сутрин с първа урина... :D...Стискам палци за (+)тест!!!
« Отговор #36 -: Октомври 23, 2009, 11:29:34 am »
Направи тестчето сутринта, тогава е най-сигурно  :wink:
Успех и дано е ++

*

anizi

• 1806
« Отговор #37 -: Октомври 23, 2009, 15:07:01 pm »
И аз мисля, че е рано за заключения, че М се домъква! Щом я няма има надежда, а и Т не е паднала особенно-над 37 си е! Направи ако искаш утре още едно тестче сутринта! С този запек  :lol: :lol: :lol: и това повръщане  :lol: :lol: :lol:имам добри предчувствия за теб!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #38 -: Октомври 23, 2009, 16:45:08 pm »
До тук - графиката ти е хубава.
Дано да е станало :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

anizi

• 1806
« Отговор #39 -: Октомври 26, 2009, 15:00:23 pm »
Ейййй как се надявах за теб, мила! Дано тази графика да е още по-хубава от предишната и късметът ти малко по малко да заработи както трябва! Успех този месец!