0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #780 -: Март 30, 2011, 17:25:21 pm »
Ох миличте ми те, пак сте се сетили за мен, ама аз съм по течението - какво да меря и замервам и изчислявам и пресмятам,като не зависи от нас, когато се върне любимия ми се мятаме и това е, каквото стане  :D
Благодаря за палчетата, дано скоро всички имаме късмет и стига вече сме си коментирали графиките, айде няма ли и на нас да ни се случи ..........
Защо сме наказани, толкова много двойки, какво се обърка с нашите организми, незнам вече, толкова много хора страдат.....
И аз не знам какво става вече Женичка,в крайна сметка си оставаме само със стиснатите палци.Все се чудя,грехове ли изплащаме незнам,ама и аз на една Църква не отидох :(,само си се моля умствено,или като съм сама тихичко на глас,но явно това въобще не стига до Господ за да чуе молитвите ми :( Успех мила,ще дойдат и при нас бебоците,ама з-то трябва да е по този начин незнам! :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #781 -: Март 30, 2011, 23:23:24 pm »
Не мислете за такива работи , никой не плаща ничии грехове , просто на кой когато му  е писано тогава става, а и не е късно сега да отидете да запалите свещичка, да се помолите , аз си го правя от време на време , но това че не е  станало още не значи че трябва да се обвинява нещо, вярвайте и чудото ще стане , тук винаги има с кого да споделите , кой мислено да ви прегърне и утеши дори и с виртуални думи, много хора нямат и това. :grouphug:
« Отговор #782 -: Април 18, 2011, 15:30:29 pm »
Жени късмет миличка  yahoo_17 yahoo_17
Нека температурката се задържи такава много време

Вярвам!!!!
*
« Отговор #783 -: Април 18, 2011, 15:55:26 pm »
Благодаря ти миличка, аз днес си взех тест и утре сутринта, ако е всока ще се тествам  :D, пък каквото ще да става...
*
« Отговор #784 -: Април 18, 2011, 17:59:38 pm »
Женииии, стискам все палци и показалци :)
Дано този тест да ти е късметлийски! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #785 -: Април 18, 2011, 18:46:22 pm »
Жени, стискам и аз палци за утре :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!!!
*
« Отговор #786 -: Април 19, 2011, 01:01:35 am »
 :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #787 -: Април 19, 2011, 01:04:17 am »
Твой ред е Женичка да ни зарадваш и ти утре :D Много стиснати палци и от мен за  :bfp: тестче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #788 -: Април 19, 2011, 09:25:46 am »
Снощи неиздържах и направих, не съм и очаквала друго теста е  :bfn: , днес като видях БТ и непосмях да направя, знам че се прави сутрин теста, ама то ръцете много сърбят  :lol: . Та утре ще видя БТ и ако е по-висока от днешната или поне същата, защото за мен това не е ниска БТ, понеже във ФФ е 36,4-36,5, а в ЛФ е от 36,7 до 37,1, така че имам още мъничко надежда...
Благодаря ви, че отново сте до мен  :youwoman:
*
« Отговор #789 -: Април 19, 2011, 11:43:35 am »
Успех Женя. :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #790 -: Април 19, 2011, 12:25:27 pm »
и от мен силно стиснати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ,за  :bfp: :balk_21:
« Отговор #791 -: Април 19, 2011, 20:26:01 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:дано утре да се вдигне
Красиfile:///
*
« Отговор #792 -: Април 20, 2011, 10:05:30 am »
Благодаря ви милички, но днес БТ е още по-ниска, така че и този месец няма да е нашия. Вече нямам търпение да идва и да си отива, че да се мятам в джаза  :lol:
*
« Отговор #793 -: Април 20, 2011, 11:17:26 am »
Ех,Женюха....нищо следващия път дано мъж ти е повече у дома и улучите момента :wink: :bighug:

*
« Отговор #794 -: Април 20, 2011, 21:43:07 pm »
Благодаря ви милички, но днес БТ е още по-ниска, така че и този месец няма да е нашия. Вече нямам търпение да идва и да си отива, че да се мятам в джаза  :lol:

И аз така като теб нямам търпение да свършва старият за да се мятаме в новият месец Женичка,ама тоз моя мъж хич не му се мята бе,то и по сърцата ми си личи-много на сила вече взе да става при нас,толкова години все графици  да спазваме-станахме като роботи :lol: Съжалявам,че не се получи и този месец Жени-дано следващият е твоят :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #795 -: Април 20, 2011, 22:26:30 pm »
Така е Зузи,при нас поне моя като го няма и не си омръзваме, но пък и неможем да слагаме сърца когато трябва
*
« Отговор #796 -: Април 24, 2011, 22:59:58 pm »
Христос Воскресе!Как си Женичка!Да не те пропусна лелката?

*
« Отговор #797 -: Април 27, 2011, 11:09:31 am »
Жени ,мила много се надявам този месец да си имате едно чудо .
Така де надявам се бебешори пак да провлече краче .........и този път и трите да изкараме до финала . :grouphug: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #798 -: Април 27, 2011, 12:20:46 pm »
Женка успех в новия месец  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #799 -: Април 27, 2011, 14:12:47 pm »
Благодаря ви милички, тъпкано да ви се връща  :D
Фовчи верно, че като забременяхме бяхме трите, ех и аз много, много се надявам да се повтори ситуацията, само че тоя път за 9 месеца и да има още много момичета  :) с дебели коремчета