0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #680 -: Ноември 22, 2010, 19:30:35 pm »
Женя, много съжалявам за случилото се!
В такъв момент е трудно да се намерят успокоителни думи. Но не се предавай, мисли положително и вярвай, че в най-скоро време ще имаш успех отново! Пожелавам ти много късмет и здраве!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #681 -: Ноември 22, 2010, 19:45:22 pm »
Мила... когато видях поста последния в темата ти и застинах..Наистина няма думи които да помагат в такива моменти..Ти си силна,колкото и да е жестоко всичко-ти ще се справиш.Поплачи си не го събирай в себе си и както е казала Снежка щом сега е станало чудото пак ще стане.Дори и да не пишеш известно време ние ще сме с теб мислено и ще те подкрепяме.Обичам те и силно те прегръщам Жени.  :bighug:
« Отговор #682 -: Ноември 22, 2010, 20:02:57 pm »
Жени, мила много съжалявам за това което ти се е случило.Не знам какво да кажа... много мъчно ми стана за теб.Дано успееш да се пребориш с мъката и чудото отново да ти се случи.Дано е по-скоро. :bighug:

« Отговор #683 -: Ноември 22, 2010, 20:42:38 pm »
нямам думи просто, живота понякога е много жесток, Жени мила до теб сме
« Отговор #684 -: Ноември 22, 2010, 20:51:19 pm »
Жени, много съжалявам. Както се казва след всяка буря изгрява слънце. Дано слънцето при теб изгрее съвсем скоро.

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #685 -: Ноември 22, 2010, 21:13:51 pm »
Женя нямам думи.Незнам какво да кажа.Човек няма време даже да се зарадва истински.Веднага се случва нещо което му разбива всички представи за живота.
Прегръщам те силно и ти пожелавам съвсем скоро да ни зарадваш отново.
  <br />
*
« Отговор #686 -: Ноември 23, 2010, 08:19:58 am »
Жени, толкова съжалявам, мило  :? Много ми стана тъжно докато ти четях поста.  Изживявам загубата ти, все едно е моя!
Поплачи си, колкото ти се плаче! Трябва да си излееш болката, за да можеш да се изправиш и да продължиш напред! Прегръщам те силно! :hug2:

*
« Отговор #687 -: Ноември 23, 2010, 13:44:44 pm »
Здравейте момичета, благодаря ви за хубавите и окуражителни думи.
Аз съм добре и физически и психически, вътре дълбоко в мен болката си остава, но имам хора до мен, за които трябва да продължа напред и да не се предавам, вече даже се усмихвам и сякаш всичко остана в миналото, поне така привидно се опитвам да се държа "мъжки", както всички очакват да се държа. Това е .... продължавам напред с високо вдигната глава и зная, че скоро всичко ще се нареди, Господ си знае работата, явно не е бил сега момента, за добро е, щом бебо не се е задържал, значи нещо не е било наред и предпочитам така да стане, отколкто да го мъча в последствие.
След всяко зло, идва добро и то скоро ще ни споходи всички нас  :D
Благодаря на Бог, че ви има и че сте до мен, както и аз се старая да бъда до вас, мисляви много и вярвайте ми аз също изживявам всеки ваш успех и неуспех.
Обичам ви многоооооооооооооооооооо  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #688 -: Ноември 23, 2010, 13:49:50 pm »
Жени, :hug2:
Незабравай, че тялото "помни" :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #689 -: Ноември 23, 2010, 14:26:18 pm »
Жени,съжалявам,мила.Просто нямам думи.Сега си почивай,съвземи се от мъката и пак напред.
[/url]
*
« Отговор #690 -: Ноември 23, 2010, 16:00:04 pm »
Жени мила,аз чак сега виждам какво се е случило!И аз очаквах други новини да видя а не такива лоши :( за което много съжалявам и те прегръщам силно.И както Оли е казала-"Незабравай, че тялото "помни""-дано ни зарадваш много скоро миличка и този път с успешен край.Възхищавам ти се колко си силна и как се държиш мъжки както си писала-ами то на нас остава ли ни друго наистина,като паднем трябва пак да се изправяме,в камък се превърнаха душите ни за да си потискаме мъката и болката и да продължаваме отново и отново по тежкия път.ДОКОГАААА :( Дано твоят път към усяха е лек този път Женичка,и бързо да достигнеш до мечтаната цел-желая ти го с цялото си сърце и душа :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:

*
« Отговор #691 -: Ноември 23, 2010, 16:07:59 pm »
Жени  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #692 -: Ноември 23, 2010, 16:09:58 pm »
Женичка,браво душко,точно така трябва да мислим.... :bighug:

« Отговор #693 -: Ноември 23, 2010, 17:21:34 pm »
Женичка, много се радвам, че малко от малко си се възстаовила.. С повече усмивки и положителни емоции(въпреки лошите разбира се), нещата ще си дойдат на мястото :)

« Отговор #694 -: Ноември 23, 2010, 22:26:34 pm »
Жениииии, :balk_145: :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:охх ама направо се шокирах миличка,толкова да се ядосвам сега и да ми е мъчно че то няма на къде.Занаеш че страдам с теб,но се надявам в най скоро време да се радвам с теб :).Целувам те мило момиче и те прегръщам  :D.Дано никога повече не те настига тази тъга ,ама никогааааааааааааааа .
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #695 -: Ноември 24, 2010, 09:16:51 am »
Благодаря ви милички, зная че сте до мен и страдате с мен....
Обичком виии  :grouphug:
*
« Отговор #696 -: Ноември 24, 2010, 09:20:43 am »
Миличка всички ние сме с теб и те прегръщаме!!

*
« Отговор #697 -: Ноември 24, 2010, 09:49:39 am »
Жени, трябваше да се обзаложа колко бързо ще надигнеш главичка  :)
Радваш ме!
Прегръдки!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #698 -: Ноември 24, 2010, 20:53:15 pm »
Жени е супер силна :) Само така миличка-смело напред с теб сме :) И скоро ще се радваме заедно с теб-сигурна съм !  :wink:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #699 -: Ноември 24, 2010, 21:02:08 pm »
 :balk_46:браво мила колко по-бързо се съвземеш толкова по-добре,ти си силна,много силна,а силните побеждават.Когато човек мисли позитивно то му се случват само хубави неща.Целувки и  :bighug: :bighug: :bighug:
Смело напред,ти можеш :balk_198:ринга те очаква