0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #620 -: Ноември 07, 2010, 10:44:55 am »
Айде и тук да се включа.Тихичко честито миличка с пожелание за безпроблемни и щастиливи  :cloud9: и на финала едно..,а защо не и две  :babyflips: :babyflips:.

*
« Отговор #621 -: Ноември 07, 2010, 10:59:13 am »
Лееле Женюхиии как ме зарадав ако знаеш,много много много  :bighug:
Честито душо златна ,ах лелеееее :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Много леки месеци мила и те чакам в др.тема вече preggo :balk_21:

*
« Отговор #622 -: Ноември 07, 2010, 12:51:15 pm »
Здравейте милички, ако знаете вие колко щастлива ме правите, ами и днес теста е  :bfp: с още по-наситена почти еднаква с контролната линия  :D, вече наистина ми се отпусна душичката, ще видим след 1-2 седмици като отида на преглед доки какво ще каже  :D
Благодаря ви още веднъж, че отново сте до мен и много си ви обичкааааам  :bighug: :bighug: :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #623 -: Ноември 07, 2010, 12:58:37 pm »
Оооообичам те Женичкаааааааааа  :youwoman: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bighug:

*
« Отговор #624 -: Ноември 07, 2010, 14:47:12 pm »
Приемала го за отричателен,ей Женич.... :lol:
Сега ще чакаме още по-хубавите новини...най-сладката малка точка- на правилното място osi_9 :crossfingers:

« Отговор #625 -: Ноември 07, 2010, 14:51:07 pm »
И аз много се радвам Жени, ЧЕСТИТООООО  :ballons: :ballons:
Все повече такива новини да има
*
« Отговор #626 -: Ноември 07, 2010, 16:35:45 pm »
Чакаме и най-хубавите новини след теста Женичка-точицата и туптящото сърце!Ето това е,чудото стана-и както се казва наистина стават чудеса около Коледа.Ама много,много се радвам тихичко да знаеш и толкова силно те прегръщам :band: :cheerleader: :babyflips: :bighug: :bighug: :bighug:Да Жени,аз чакам да отворят болницата за инсеминация-дано като теб да стане чудото преди това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Пази се миличка и си почивай по-често!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #627 -: Ноември 07, 2010, 16:39:08 pm »
И ние те обичаме и се радваме заедно с теб :) Браво мила за хубавите новини..А след 2 седмици още по-хубави :):)
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #628 -: Ноември 07, 2010, 16:52:43 pm »
Сега вече минавам да честитя :) Поздравления за най-хубавите 2 чертички, Жени! :cheerleader:  Много се радвам... чудеса се случват!! Ей така, след 4 години!(видя ли!) Леки 9 месеца и ще чакам още по-добрите новини оттук натам.  :cloud9:
Обичкам те много и те прегръщам!  :bighug:

*
« Отговор #629 -: Ноември 07, 2010, 17:07:50 pm »
Благодаря ви милички!!!
Зузка, Гале надявам се и при вас така да стане, без инсе и всичко да е наред докрая с вашите бебета.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: за всички
« Отговор #630 -: Ноември 07, 2010, 21:09:05 pm »
Браво Жени, честито, чак се просълзих от радост, пу-пу, дано всичко е наред в следващите 9 месеца :D
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #631 -: Ноември 08, 2010, 08:46:27 am »
Женя, честито отново! Бях сигурна, че си бременна! Стискам палци да имаш прекрасна и успешна бременност!

*
« Отговор #632 -: Ноември 08, 2010, 18:27:33 pm »
Благодаря вииии
Много ви благодаря, вие ме правите много щастлива, наистина и се радвам, че въпреки тежките моменти, които изживяваме, ги изживяваме заедно и че ви срещнах.
Благодаря ти "Зачатие", че те има и че помагаш на толкова много двойки с репродуктивни проблеми

:youwoman: :youwoman: :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #633 -: Ноември 08, 2010, 19:27:59 pm »
Жениииииииииииии милаааа нали знаешшш,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии,цункии, за тебе и бъдещото сладко бебочееееее.Знам че няма да има проблем,милаааа знам гоо.Сега само и единствено щастие в очите и сърцето ти да има  :D :D :D.
 Прегръдки и от нас  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #634 -: Ноември 09, 2010, 08:12:02 am »
Мила,как си вече пооспокои ли се?Нее сън ,ще си мама :grouphug2:Много,много се радвам за теб.Гледам всеки ден графиката ти за образец на моята и и се кефя.Направо е супер!Дръж ни в течение какво се случва с теб и бебо. :ballons:
*
« Отговор #635 -: Ноември 09, 2010, 11:22:35 am »
Честито миличка! Много хубава новина за такъв хубав човек /и винаги позитивен/  :)
Пожелавам ти леки и безпроблемни месеци до финала и дано повлечеш крак  :wink:

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #636 -: Ноември 09, 2010, 14:52:59 pm »
Мила най-накрая да ти честитя и аз голямата радост.Нямам време да се усмихна.
Явно при всички се случват чудесата,само мен нещо са ме позабравили.
Желая ти най-леката и приятна бременност. :D
  <br />
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #637 -: Ноември 09, 2010, 19:41:42 pm »
Женя   Честито и от мен! :)
 Много се радвам за теб
Пожелавам ти лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #638 -: Ноември 10, 2010, 15:10:24 pm »
 :D Ех, че хубава новина! Честито слънчице - много лека и безпроблемна бременност ти пожелавам от цялото си сърце! :cloud9: :babyflips: :ballons: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_5:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #639 -: Ноември 11, 2010, 21:07:36 pm »
Женииии, много се радвам, мила!!! Силно ти стискам палци, дано всичко е наред и имаш прекрасна, лека и безпроблемна бременност!! Прегръщам те!!