0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #600 -: Ноември 06, 2010, 09:48:53 am »
Хайде Жени чакаме ме те в томбачестата бандичка  :)
От лични мои наблюдения втората чертичка си е бебооо  :dance2: колкото и бледа да е
Чакаме те да повториш тестчето   :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #601 -: Ноември 06, 2010, 09:49:14 am »
Мила, всички сме с теб и ти стискаме палци, само хубави новини да чуваме.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :bfp:
Утре ще ни кажеш, че си видяла положителен тест, нали ?  :bighug: :bighug: :bighug:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #602 -: Ноември 06, 2010, 11:47:43 am »
Охоооооооооооооооо ето я и първата бременелка за месец ноември!!!Бледата черта си е бременност мила щом се е появила и още в началото,наситеността на тест чертата зависи от концентрацията на хормона на бременноста,затова се счита че по-бледата от контролната черта е начална бременност(тоес 1мес),а най-наситена-3мес.Тихичко Честито :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #603 -: Ноември 06, 2010, 12:24:39 pm »
 :D :D :D ООО Женичка щом я има втората черта значи има бременност.
Ех как се радвам ! :cheerleader: :D :D :D
Тихичко Честито мила !!!!! :hug2: :ywoohoo:
*
« Отговор #604 -: Ноември 06, 2010, 12:34:24 pm »
 :cheerleader:Женииииииииииииии невероятно! :cheerleader:Точно на време!Много,ама много се радвам!Тихичко Честито и от мен мила! :balk_16:Чакамете с още по-наситен тест :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #605 -: Ноември 06, 2010, 12:41:33 pm »
Жени, я не говори така, моят тест също беше с много бледа втора черта, а още същия ден на кръвния ЧХГ - 929,70 mlU/ml, така че бледа или наситена си е втора черта, пък я виж каква хубава БТ имаш.   :bighug:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #606 -: Ноември 06, 2010, 13:02:45 pm »
Женя, аз също мисля, че това е положителен тест! Ако няма бременност, втора черта изобщо не се появява (това с бледата черта важи само за тестовете за овулация)Бледата втора черта си е положителен тест! А в начална бременност хормона ЧХГ е в по-малки количества.
Честито и стискам палци всичко да бъде наред и да имаш хубава и безпроблемна бременност!  preggo :balk_602:

А за по-сигурно защо не пуснеш кръвен тест. Днес е събота и доста лаборатории работят поне до 2 часа. Аз бих се изстреляла веднага към някоя...
*
« Отговор #607 -: Ноември 06, 2010, 13:59:53 pm »
Благодаря ви милички, незнаете колко кураж ми вдъхвате в този момент, незнам какво бих правила без вас.  :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Мисля утре да си направя още един уринен, а в понеделник да си пусна кръвен. Пак казвам, малко ме е страх и затова незнам как да реагирам, зная че доста момичета съм окуражавала с вашите думи, но то като ти дойде до главата и просто незнаеш дали да вярваш или не - 4 години опити и ей така да стане ми се вижда много нереално, затова още не смея да се радвам, вече ако и утре теста е с 2 черти, тогава ще се радвам определено. Даже мисля след малок да отида до някоя аптека и да си купя 2 теста , този е Престо и си го държах за след инсето и си бях казала, че ще го направя, само ако наистина почувствам вътрешно, че съм бременна.Е да ви кажа честно, нямам никакви симптоми -нито ПМС, нито бременност, затова съм объркана или  по-точно ошашкана.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #608 -: Ноември 06, 2010, 14:20:06 pm »
Ох мила и моите две години опити и ми се стори нереално ей така да се случи.. И моята бледа чертичка виж на колко седмици стана :) Много силно вярвам че сме ти донесли късмет и наистина си бременна :) Ти си тази която трябва да вярва :) Обичам те много и ще чакам с нетърпение понеделник (или утре още ),за да видя двете чертички в графиката ти :):) Целувам те и ти желая леки събота и неделя :) Айде да ти пусна и тука малко вирусчета ей така  да си знаем че си ги хванала здраво  :wink:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #609 -: Ноември 06, 2010, 17:31:46 pm »
Жениичкааа бравооо миличка бравоооо
малеее как се радвам самоооо пу...пу...пу
тихичко много тихичко честито  :dance2: :dance2: :dance2:
леки оставащи месеци до края  :cheerleader: :cloud9: :babyflips:
Много те гушкам пази се  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #610 -: Ноември 06, 2010, 21:15:09 pm »
Жени, миличка, след мнoгoто опити, ей така идват и двете черти!! Разбирам те напълно как се чувстваш, ама пак да ти кажа, "недей да си обикновен човек" хихихихи   :biglove:
Много се радвам за теб, ще чакам с нетърпение да повториш теста утре!! Това се казва новина!! Много те прегръщам!  :bighug:

*
« Отговор #611 -: Ноември 06, 2010, 21:44:25 pm »
Жени, миличка, тихичко ЧЕСТИТО! :balk_16:
Много спокойна и щастлива бременност!!!
..и си отпусни малко душичката :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #612 -: Ноември 06, 2010, 23:02:36 pm »
Жениии,браво мила,виждам че и резултата на теста си си сменила.Точно така  osi_9
Много се радвам за теб.Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност  :balk_21:
[/url]
« Отговор #613 -: Ноември 07, 2010, 00:04:09 am »
Жени, честито миличка. Много се радвам, че успя да сбъднеш мечтата си. Хелая ти лека бременност. :dogrun:

« Отговор #614 -: Ноември 07, 2010, 00:10:27 am »
 :welcome_1: Никак не ми се вижда сън даже, много лека и спокойна бременност ти желая  :bighug:

*
« Отговор #615 -: Ноември 07, 2010, 08:39:27 am »
Жени и тука да ти кажа ,че много се радвам за теб .Тихичко честито ивсичко до края да е ок .
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #616 -: Ноември 07, 2010, 08:50:09 am »
Женка, миличка и тук честито от мен! Бъди спокойна, всичко ще е наред! От сега нататък нека само усмивка да грее на лицето ти!!!  :bighug: :cheerleader: :bighug:
*
« Отговор #617 -: Ноември 07, 2010, 09:37:00 am »
Жени, мила, и тук тихичко честито!
Всичко ще е ОК! Ще видиш! :D
Ето, че стават Чудеса! :D
Леки и безпроблемни месеци! :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #618 -: Ноември 07, 2010, 09:59:27 am »
Видя ли Ренка стават чудеса!!!И ако още се съмняваш ще ти дърпам ушите.Зарадвай се де!Леки и безпроблемни месеци,да ни радваш само с хубави новини
След толкова години чакане време е да сте истински щастливи с твоя съпруг,а пълно щастие без деца няма,пожелавам ви от тук нататък колкото деца поискате толкова да имате :bighug: :bighug: :bighug: osi_9 :crossfingers:
« Отговор #619 -: Ноември 07, 2010, 10:35:06 am »
Браво бе Мацо, амааааааа мнооооого се радвам ..... направо с нетърпение ти отворих графиката , защото някак си си знаех какво ще видя  :D Голямо ЦЕСТИТО от мен , спокойно .... всичко ще е ОК . Целувки и прегръдки от от мен и поздрави и на таткото !!!

Спрете Земята, искам за сляза