0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #540 -: Октомври 12, 2010, 10:53:52 am »
Ето ме и мен, върнах се от Плевен. Ами всичко е ОК и двете тръби са проходими - дясната е идеална, а лявата малко трудно премина веществото, но и тя била наред, док. каза, че сега след процедурата най-вероятно и тя е идеална и сраствания нямам. Та сега се пробвам да се свържа с моя си док и да го питам какво ще правим. Като имам резултат и от там пак ще пиша
 Благодаря ви слънчица мои обичкам ви и  :bighug:
*
« Отговор #541 -: Октомври 12, 2010, 10:57:35 am »
Жени, много много се радвам за тези резултати.
Все повече се доближавате до заветното щастие!
 :bighug:
*
« Отговор #542 -: Октомври 12, 2010, 11:23:21 am »
Супер Жени! :bori_020: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers:

« Отговор #543 -: Октомври 12, 2010, 11:30:19 am »
Браво Женичка само така напред без никакви препятствия  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #544 -: Октомври 12, 2010, 11:35:43 am »
Жени ,много се радвам за теб -страхотни новини .
Дано скоро имаш и още по-страхотни такива.Успех
« Отговор #545 -: Октомври 12, 2010, 11:50:17 am »
Браво за хубавата вест Жени  :) Вярвам, че много скоро ще имаш още по-хубави емоции за споделяне  yahoo_17

*
« Отговор #546 -: Октомври 12, 2010, 17:29:14 pm »
Жени, много радостни новини...
*
« Отговор #547 -: Октомври 12, 2010, 23:59:50 pm »
Ами всичко е ОК и двете тръби са проходими -
Това е страхотна новина, Жени!! Сега само напред, към заветната цел! :babyflips: И скоро да ни зарадваш!!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #548 -: Октомври 13, 2010, 08:05:04 am »
Поздравявам те и аз :)
Чудесна новина       

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #549 -: Октомври 13, 2010, 08:26:39 am »
Я чакай и тук да те поздравя-страхотен резулта.

*
« Отговор #550 -: Октомври 13, 2010, 09:44:24 am »
Мнооооооого ви благодаря сладурки, ама много.
Та аз вчера нали пак ходих до Плевен и се видях и с моя док., та оказа се че са объркали заключението от цветната ми снимка и се оказа, че били непроходими, но моя док се обади на другия и всичко се нареди. Та даде ми рецепта, за да не се разкарвам пак до Плевен, от другия МЦ да почнем стимулация с Клостил и Естрофем и между 9-11 ден от МЦ да отида да ми види фоликулчетата. Аз го питах за инсето и той вика, че като не сме правили стимулация досега е хубаво поне 3 цикъла да изчакаме само на стимулация и после ще коментираме инсе, пък и мъжа ми трябва да си изчисти хламидията за инсе, иначе можело да не се пазим вече, тъй катодосега не съм "лепнала" хламидията шанса тепърва да я лепна е минимален. Та това е момичета, благодаря ви , че сте с мен и мноооооооооого ви обичкам и целувам и прегръщам  :D
Успех и на вас и нали си знаете, че за вас се вълнувам повече, отколкото за мен  :wink:
*
« Отговор #551 -: Октомври 13, 2010, 09:49:33 am »
Жени, пак че си запазила спокойствие, или поне така изглежда ...
Щото при такива грешки и разтакавания, малко хора биха издържали.
Но ти си нашия герой и гордост!
Браво за зелената светлина и успех, миличка!
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #552 -: Октомври 13, 2010, 10:21:40 am »
Жени горе главата,само търпение и спокойствие му е майката,въпреки че е много трудно.Разочарованието при една такава грешка е голямо.Аз съм със непроходима дясна тръба,и вече 6 пъти съм била бременна,за съжаление съм с малка матка и е трудно да се задържи,но това е друг въпрос та мисълта ми сега е да запазиш до колкото е възможно съобладание,да се успокойш,да повярваш че може да стане.
Пожелавам ти много скоро да постигнеш резолтатите които целите с твоя лекар ,а защо не и да имаш повод да се похвалиш и ++тесче
« Отговор #553 -: Октомври 13, 2010, 11:00:04 am »
Всичко ще е наред Женичка  :bighug: :bighug:   

Вярвам!!!!
*
« Отговор #554 -: Октомври 16, 2010, 12:47:21 pm »
Женя, отдавна не съм влизала в темичката ти.Извини ме, мила! :bighug:
Много се радвам за хубавите новини край теб! :)
Успех във всичко и скоро да ни се похвалиш, нали? :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #555 -: Октомври 19, 2010, 23:09:00 pm »
Иии Жени аз чак сега виждам,и какво не са ли проходими сега тръбите ти или са се объркали нещо?И как инсе ако не са проходими!

*
« Отговор #556 -: Октомври 20, 2010, 09:36:27 am »
Зузче напълно проходими са си миличка  :D, ама една докторка, дето писа листчето е объркала на самата диагноза и е писала, че не са, но са си проходими  :D
Пък инсе догодина, от другия МЦ започвам стимулация и така - действамеееееее  :D
Благодаря на всички ви отново за пожеланията
*
« Отговор #557 -: Октомври 20, 2010, 18:01:21 pm »
Супер Женичка!Значи правилно съм разбрала!И таз стимулация толкова ли рано започва преди да има инсе?Ако е така значи и при мен голямо чакане ще падне.Ти до тогава ще забременееш Жени,като те стимулират сега и хоп чудото станало.Много късмет ти желая,и ще стискам палци за коледните бебета :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #558 -: Октомври 20, 2010, 22:52:07 pm »
 :D Жени много се радвам за хубавите новини .
Дано да не се налага инсе и до Нова Година да си вече бременна!!
Целувки  :balk_21:
*
« Отговор #559 -: Октомври 21, 2010, 11:03:42 am »
Зузи док. каза, че е хубаво 3 цикъла да сме само на стимулация и узи да видим как ми се отразяват хаповете и така било по-добре, пък може и само мъничко да ни трябвало да се побутне и затова ще сме само на стимулация и витаминчета, а пък за инсето ще го коментираме следНова година. :wink:
Благодаря и на теб Мел, а ти как си не беше нанасяла БТ виждам че добре се движиш,  :D