0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на bebo_sn
« Отговор #500 -: Септември 18, 2010, 14:04:59 pm »
Благодаря ти Снежи , аз писах вече в седмичната ни тема, да не се поварям и тук с 2 думи ето отчет и тук: чакам до петък резултатите от МБ и хламидия, после си чакам МЦ, обаждам се на док - правим цветна снимка, ако всичко е наред започваме стимулация за инсе през ноември, защото до към края на октомври ще лекуваме хламидия на мъжа ми. Та това е -аз съм пушка, с идеални яйчници според док. поне засега, изследванията ми му харесаха много и така с още 2 думи ЩАСТЛИВА СЪМ на първо четене, дано нещо не се обърка и все така да върви. :D
*
« Отговор #501 -: Септември 18, 2010, 14:36:12 pm »
Браво Жени,това е супер новина :balk_47:

*
« Отговор #502 -: Септември 19, 2010, 23:42:40 pm »
Браво Жени ,само така и само напред.Успех през ноември  :bighug:   
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #503 -: Септември 19, 2010, 23:57:01 pm »
Бравооо :)  :bighug: значи чакаме ноември да дойде с много хубави новини..А защо не и по-раничко  :wink: нищо никога не се знае
*
« Отговор #504 -: Септември 20, 2010, 01:58:15 am »
Успех Женичкаааа! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #505 -: Септември 20, 2010, 12:17:35 pm »
Благодаря ви милички  :bighug:, Сари по-раничко няма как да стане, защото трябва да се пазим, докато не се уверим че сме излекували хламидията на мъжа ми, така че най-рано ноември  :D, тъкмо за Коледа  :D да имаме подарък :lol:
« Последна редакция: Септември 20, 2010, 14:08:37 pm от Женя »
« Отговор #506 -: Септември 20, 2010, 14:07:29 pm »
Жени успех мила сигурна съм че всичко ще е наред и ще си имате коледен подарък  :babyflips: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #507 -: Септември 20, 2010, 20:56:37 pm »
Жени, успех миличка! :kiss: Радвам ce, че има прогрес на нещата и се надявам на един хуууубав Коледен Подарък за теб!!  :bori_023:  :wink:

« Отговор #508 -: Септември 20, 2010, 21:57:19 pm »
Успех и от мен.Нали знаеш-на Коледа се случват чудеса,нека и вашето чудо се случи. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #509 -: Септември 21, 2010, 10:37:41 am »
Благодаря ви милички  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #510 -: Септември 21, 2010, 11:13:54 am »
И от мен имаш стиснати палци и пожелания всичко да се получи, когато дойде момента  :wink:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #511 -: Септември 21, 2010, 14:09:58 pm »
Жениии ама ти знаеш ли колко те обичам и колко се радвам за развитието при вас. Даа, на Коледа стават чудесаа  :bighug:

*
« Отговор #512 -: Септември 26, 2010, 22:26:42 pm »
Дано Жени след като излекувате хламидията да успеете веднага.Сестра ми така имаше хламидия,пиха с мъжа си 1-ин месец хапчета и двамата,след това веднага отиде на фоликуметрия мисля че беше,з-то лекарката й казала сега е момента(била е в овулация)правят го и забременява точно тогава.Дано и ти забременееш така барзо,още преди да започнете стимулацията за инсе :crossfingers:

*
« Отговор #513 -: Септември 26, 2010, 22:51:18 pm »
Благодаря ви милички, Зузи благодаря  ти за окуражителните думи и пример най-вече, дано ще видим какво ще стане, аз нищо не пия, чувала съм че и двамата партньори трябва да се лекуват, а док. каза само мъжа ми да пие антибиотик, незнам защо и немога и немога да си обясня защо аз нямам хламидия и как така само той  има. Ние хич не се пазихме по време на ову. голяма съм смотанячка, ех каквото стане то досега не стана , че едва ли сега ще е. Да идва М. след 10-тина дни и да се разбираме с док. кога ще правим ЦС, че вече нямам търпение :D
Благодаря ви още веднъж
*
« Отговор #514 -: Септември 26, 2010, 23:09:41 pm »
Женя, към кого си се обърнала за ЦС и спермограма? Аз сега лекувам хормони на Щитовидната жлеза и зимата също обмислям процедура :)
*
« Отговор #515 -: Септември 27, 2010, 11:05:12 am »
здравей Линет, не пишеш вече  :wink:, ами обърнала съм се към КИРМ Плевен, там ме преглежда д-р Стефан Стефанов, разбрахме се че началото на следващия М трябва да му се обадя да видим кога ще правим ЦС , защото искам вече да минем на етап инсе, той одобри идеято, но първо ми пусна пак изследвания, за да се увери че всичко е наред с тях преди самата ЦС, защото можело да има проблем, пък ЦС била задължителна преди инсе. Аз имам дете на 6 години, но той каза че организма за тези години може да се е променил, пък и досега не съм правила ЦС и той незнае в какво положение са ми тръбите и за да няма проблеми затова. Ако има още нещо, ако искаш пиши ЛС, за да не товарим темата  :wink: Успех
*
« Отговор #516 -: Септември 28, 2010, 09:28:22 am »
 osi_9 :goodluck:
*
« Отговор #517 -: Септември 30, 2010, 09:34:14 am »
Супер група се оформяме за Коледна атака :P :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #518 -: Септември 30, 2010, 12:43:17 pm »
Така е, така е дано и да се размножим и хубавите новини бъдат все по-хубави и по-хубави :D :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #519 -: Септември 30, 2010, 13:53:52 pm »
Пу,Пу,че прекрасна графика,ще стискам палци!! :crossfingers: :crossfingers: