Аз също мразя лигавщините. Когато бяхме шепа народ тук, се пресичаха всякакви постинги в стил бг-мама, защото е необходима толерантност и уважение към другите. А това все пак е под-форум в сайт за проблемно забременяване. И не ми казвайте , че с мяу- мяу давате кураж на все още неуспелите . Минала съм по този път и знам какво е да четеш лигавщини за нещо, което не знаеш дали въобще някока ще изпиташ.
1. Малко крайно ми се вижда Лейди. Не съм чела постингите, бяха вече изтрити, нямам идея какво точно е казано, не съм се влияла от тях,
Аз също мразя много лигавщините. Това обаче е отворено интрнет пространство. Не можем да очакваме, че всеки интерисуващ се от темата, влезнал случайно в Зачатие, трябва да познава историйте на тук постоянно присъстващите / от време на време човек има усещането, че Зачатие е затворено пространство за дългогодишните и едва ли не превилегировани членове, като чете твоите постинги например, за да не ме обвини някой в чешене на езика
/. Хора всякакви, разбирания всякакви, не е нужно веднага да се напада, може да се обясни по-добронамерено.
За протокола, моята борба със с-та е доста по дългогодишна и трънлива от твоята, по-добре ми е известен пътя, въпреки това не нападам, неосведомените.....
2. По въпроса за хипогликемията... Сигурно д-р Бърди е прав,
Моята дъщеря обаче имаше няколко месечен такъв период, будешеше с най-невероятни искания, мамо легни до мен, завии се, на следващата секунда, махни одеалото, не се завивай, това придружено с рев и незнание какво иска, по няколко пъти на нощ. Бях откачила от среднощните циркове. За сведение хапваще вечеря / например паничка супа/, след нея парче салам, краставица и т. н. И задължително 150 -200 гр мляко. Т. е. едва ли е от недояждане.
Същото вечеря и сега - да почукам от известно време няма такива среднощни изпълнения.
Според мен повече се дължи на периоди в умствено-психическия им растеж
Поздрави